Делян Добрев: Терзиев да подаде оставка и да се покрие

Три месеца мъчи стотици хиляди, една колона не може да подпре
29 авг 2024 09:50, Нели Христова
121
Делян Добрев: Терзиев да подаде оставка и да се покрие
Снимка: БГНЕС

Кметът Терзиев най-добре моментално да си подаде оставката и да се покрие някъде. Да мъчиш вече три месеца стотици хиляди хора, защото си некадърен да подпреш една колона е непростимо. Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

"Да, за качването от бул. "България" на Околовръстното в посока Пловдив говоря. Късаме си нервите по няколко пъти на ден вече цяло лято заради проблем, който може да се реши за няколко дни. Представете си какво ще стане на 15.09?!", пише още Добрев и продължава:

Понякога много мразя да съм прав! Вижте поста ми от 03.07.2023 г.:

"Да оставим за малко на страна ДС връзките на Васил Терзиев, които явно са в основата и на неговия бизнес. Да приемем, че не е така или това няма значение и да чуем какво ни казва. Какво му е посланието?

"мислещи, можещи, икономически независими хора"

Аз ли нещо съм изпуснал? Да не би общината да се е превърнала в академия за личностно израстване на софиянци?

Доколкото знам, не е.

Да не би пък да сме се заблудили и Васил Терзиев да иска да става директор на столично училище?

И това не е.

Но пък това послание оставя в мен един лош привкус от времето, когато държавата и нейните комунистически ръководители знаеха кое е най-доброто за нас хората. Правеха ни образцови чавдарчета и пионерчета, за да станем после добри комунисти.

Не! Не искам никой да ме прави "мислещ, можеш и икономически независим". Това си е моя работа и ако искам ще съм такъв, а ако искам няма!

Най-малкото пък това е работа на кмета на София. От кмета на София очаквам да продължи да решава проблемите на бурно развиващия се град в последните десетилетия, свързани със задръстванията, чистотата на въздуха, шума, благоустройството на кварталите и др.

И накрая нека го кажа по-ясно! Не ни трябва неопитен мечтател за човешки идеали със скелети в гардероба. На нас и на Столицата ни трябва кмет технократ, с опит в решаването на градоустройствените проблеми и осигуряването на физическа среда за качествен живот."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от София
Протест срещу ремонта и изсичането на дървета по ул. "Опълченска"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
5
 
! Отговори
Търси се братовчед преди 2 седмици
Търси се братовчед на Васил Терзиев, който да не е от ДС! Може и да е далечен братовчед, пети, шести! Ако намерите такъв кажете, ние досега не сме намерили. Хахаха
47
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ППДБЛГБТ закопаха енергетиката ни, закопаха армията ни, закопаха валутата ни, закопаха производството ни, закопаха външната ни политика. И какво ли още не. Защо си мислите че няма да е по-различно със столицата ни?
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дебат по радио искаше тоя Пинокио, за да не му се види дългия нос като лъже и маже! За да не му се видят насълзените очи, когато Ваня помете пода с него а той с плоския мозък дори няма да разбере и осмисли какво му е казано, ще се усмихва криво, а в очите му ше напират сълзици!
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кенет Мъртан направо да се кндидатира за кмет. А министърът на ПпДБ да му пусне една флашка с 52% и да се свършва! Какво ни измъчват с екземпляри като тоя. Безмозъчен, нагъл илитерат без капка дар слово и логична мисъл плюещ клише след клише! Плюе! Плюе! А платените медии събират тия плюнки и го славословят в статии какъв голям бизнесмен бил. Да идва Мъртан и да върти София. Стига вече с тия чу-ча-ла.
44
5
 
11
 
! Отговори
Кървавото куфарче преди 2 седмици
С кървавото куфарче от ДС пълно с парите от разбитите и разпродадени Български предприятия, млдото мълчаливо момче бизнесменче започна своя светъл и почтен бизнес. Стана АйТи! А нашата роля е да гледаме и да се възхищаваме какъв велик бизнесмен е и колко пари върти.
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да гласуваш за човек, който се крие от дебат с ... жена трябва да си невероятен мишок без никакво лично достойнство! Липса на каквото и да е себеуважение или да си на хранилката, друго обяснение няма! Каквато и да е Григорова поне не се крие от хората, а тоя като стана кмет не можте го намери за нищо. обслужва си кликата, врътка си далаверите, ще си накачи фирмите на копанята и толкова! А да, и ще се оправдава вместо него Борката Бонев с "тежкото наследство на ГЕРБ"!
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От политика ли разбира тоя, на философски теми ли може нещо да каже или на каква тема изобщо?! Това е точно проекция на кикешкия болен мозък, негов избор и резултата е трагичен, като се вижда! Да имаш кандидат и да не е за пред хората! Типично бизнесменски- изкарал едни пари ама как и колко- фирмена тайна! Щял да ни оправи, но как- фирмена тайна!
41
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Определено им плащат. Днес ни пробутаха копи- пейст какво казал един американски педофил. САЩ изчезват за 3 минути от руските ядрени ракети! Медведевски папагали.
40
5
 
6
 
! Отговори
Оставка бе преди 2 седмици
Разни от другия бряг ще трябва да почакат още едно поколение. Тук е християнска държава на 15 века и има семейни ценности, морал и традиции. Семейството е от мъж и жена.Третополовите, заедно с българомразците и про100 кирчу, генерал наско и вся останала сво-лоч да си намерят друг донор за експерименти.
39
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
шарлатаните от ППДБЛГБТ правят ала-бала с машините. Стайнов нали взе кодовете да си поиграе, а това "да си поиграе с кодовете" лично той го каза. И резултатът е тоя плъх.
38
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Търси се братовчед или какъвто и да е рода на Терзийчето, който да не е от Държавна Сигурност?
37
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В интервю с Терзиев го попитаха дали счита че е бил привилегигирован заради семейството си от ДС. Той каза че няма как да се е ползвал от каквито и да било привилегии, защото не бил въобще в България. Бил живял с баща си в САЩ. Хахахаха Пуснах сълза като го чух това. Жив да го ожалиш това момче.
36
5
 
5
 
! Отговори
Прибирайте внуците преди 2 седмици
Дядовците от ДС ни управляваха и репресираха през Соца. Бащите от ДС през прехода се наядоха и накрадоха. И накрая внучетата направиха АЙТИ компанийки с парите от дядовците си и ни се явяват като новите спасители. ТИЯ ВЕРНО НИ ВЗИМАТ ЗА ЗЕВЗЕЦИ!!! ПРИБИРАЙТЕ СИ ВНУЦИТЕ ВЕ!!!
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Терзиев е много женствен.
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На държавна издръжа живял в САЩ за сметка на народа, образовал се в САЩ пак за народна сметка, загубил всякаква връзка с България, но добре усвоил прийомите на човек от ДС. Все пак учители са му бащата, майката, дядото! Цялата рода набутана по тайните полиции!
33
3
 
7
 
! Отговори
Филип преди 2 седмици
Туй хасковско *** кога ще спре само жаби и гущери да бълва? Искал си той послушната даскалска...
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо да подава оставка? Аз съм доволна от Терзиев. Оправи тротоарите в квартала, които не бяха пипани от 1967 година, почистването също се подобри,на улици, тревни площи и подлези. Никаква оставка.
31
3
 
6
 
! Отговори
до 28 преди 2 седмици
До Анонимен,ако бяхте нормална държава народът щеше да работи и да плаща сметки,всички до един щяхте да сте в затвора
30
4
 
16
 
! Отговори
Кире преди 2 седмици
Леле колко глупости е написала тази мижетурка само и само да не засяга въпроса за задължението на АПИ да си оправи моста. И това да "подпре" някакъв мост под който дневно минават над 10 000 човека с децата си минава всякаква граница на безхаберието. Ама така е като сме на държавна хранилка.
29
6
 
20
 
! Отговори
ЗАЩО преди 2 седмици
Делян Добрев и авера му ББ от сутрин до вечер ни заливаха с инфо, че зарад ПП-ДБ бензина е с 1 лев по-скъп ! Е мина толкова време, ДЕЛЯНЧО ЗАЩО БЕНЗИНА НЕ СТАВА ПО ЕВТИН ?