При победа: Саутгейт става сър, Хари Кейн - офицер

Но дори да загуби, треньорът на англичаните ще получи нов договор
12 юли 2024 11:42, Петър Бойчев
31
При победа: Саутгейт става сър, Хари Кейн - офицер
Снимка БГНЕС

Селекционерът на английския национален отбор Гарет Саутгейт ще бъде посветен в рицарско звание след края на Европейското първенство в Германия и ще стане Сър Гарет Саутгейт, съобщава The Telegraph.

Саутгейт със сигурност ще получи титлата, ако "Трите лъва" триумфират на еврошампионата, но въпреки това не е изключена възможността това да се случи дори при загуба от Испания на финала в Берлин в неделя.

Очакваше се селекционерът да бъде удостоен с честта след финала на Евро 2020, загубен с дузпи от Италия, но тогава е имало проблем с неговите данъци, който сега е изчистен.

Освен това, Хари Кейн ще бъде повишен в офицерско звание, а останалите футболисти от националния отбор на Англия ще бъдат наградени с почетни грамоти.

Междувременно стана ясно, че Футболната асоциация на Англия възнамерява да предложи нов договор на Гарет Саутгейт и да го задържи и след Евро 2024.

Неговият контракт изтича през декември тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от Спорт
Клоп отказа да поеме националите на САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
До пиянката 19: преди 3 седмици
Това, че си бил известно време в тези два града нищо не значи. Живял си сред най-ниската класа на градовете като пияници и наркомани като теб, а едва ли си имал досег с т.н. средна класа, които са реално гръбнака на обществото. Винаги си склонен да правиш някакви повърхностни разсъжения, плод на някакви пиянски спомени и емоции, които нямат почти нищо общо с обективната реалност. А ти самият имаш много ограничен интелект, знания и умения, но незнайно откъде имаш смешно огромно самочуствие.
30
0
 
0
 
! Отговори
im-A-дртиУАЙТТBoY! преди 3 седмици
До Анонимен /27/... W0W! Я пък ке станем ... трам... ако туй земе па се случи - 4УДО НЕвиждано по наште и техните земи... може би - Да! но по-скоро твърдо сварено - NeiN!
29
0
 
1
 
! Отговори
Елементарно преди 3 седмици
Уотсън Уоткинс класира Англия с гол от игра
28
0
 
7
 
! Отговори
Коко преди 3 седмици
Така е най слабия отбор ако Англия може да се нарече отбор го добутаха на финала така е в спорта политиката и тн. подредения уж запад *** *** срам и позор
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ooo
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ima mnogo hleb da jade sa da stane ofizer
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А Велизар Димитров ще бъде награден с титлата, псевдо разбирач на годината!
24
0
 
8
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ преди 3 седмици
Англия е най-голямото футболно нещастие от 1966 г. И тогава са били, но пак дузпи им даваха като тази измислената на офицера Кейн! Испания е шампион. Въпроса е къде сме Ние България??? Без коментар.
23
0
 
4
 
! Отговори
Понко до Чичо преди 3 седмици
Апартамент-Мадрид е в топ 5 в света по инфраструктура и траспорт и по точно 4 място в Света, следващия европейски град в Класацията е Париж на 8 и Мюнхен на 14 място. Така, че къде си ходил не ни вълнува! Никак явно не си
22
6
 
3
 
! Отговори
Чичо апартамент преди 3 седмици
До лелка панелка. Е, Мадрид пък да е чак супер подреден град!? Не само ти си ходила там.
21
0
 
2
 
! Отговори
Юуп преди 3 седмици
А за съдията какво?
20
0
 
14
 
! Отговори
Лелка Панела до 19 преди 3 седмици
Има една съществена разлика между Мадрид и Лондон и тя е, че Мадрид е супер подреден град, Лондон мега цигanия! Останалото е общо взето вярно
19
2
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Живял съм в Мадрид 1 година и в Лондон 1 година. Това което мога да кажа е, че народа и на двете държави е много дружелюбен и гостоприемен. И двете държави са бъкани с емигранти. В Испания най-много са мароканците и източно европейците. В Лондон пък индийците и разни от бившите им колонии. И ние източноевропейците сме страшно много :) Испанците обичат да пият копа с бира и да пушат хашиш по тротоарите пред заведенията, англичаните пък да се осират от пиене на бира с шотчета уиски пуснати вътре и после да спят на тревата пред пъба :)
18
0
 
8
 
! Отговори
До 12 преди 3 седмици
Англия нито е най - великата нито най-богата, единствения ром тук си ти обкръжението ти. Сега излез от панелката и си припомни къде живееш
17
5
 
2
 
! Отговори
Андрея, банда, банда преди 3 седмици
Нека да стане г-н ГАРЕТ сър САУТГЕЙТ. Мисля си, че г-н ХАРИ КЕЙН не го интересува дали ще го направят офицер. Както и мен не ме интересуваше дали ще ме произведат в младши сержант. зА НЕГО Е ВАЖНО че им я вкара дузпата на полуфинала. Като стане офицер, вече няма да му дават да бие дузпи. Вече дори и не му трябва да играе футбол. ТОЛКОВА Е БОГАТ. А и, има защо да е. Както и г-н ГАРЕТ.
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поданиците на дЕдо Чарлз още си играят на рицари,принцове и принцеси. Нещата са ясни след поставянето на френски съдия да ръководи финала.
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия ако не им отсъдят дузпа никога няма да вкарат
14
1
 
14
 
! Отговори
Испания Никой преди 3 седмици
не я Пита - щото Съдията Вече е Купен - ще Има Отменени Голове с ВАР без Причина, ще Има Дузпи - каквито няма, ще има 9 минути Добавено Време и т.н. и т.н. докато Точният Отбор - Победи!
13
5
 
3
 
! Отговори
Ф преди 3 седмици
Испания някой пита ли в какво мисли по въпроса?
12
16
 
3
 
! Отговори
спаня преди 3 седмици
спаньолците са като нашТо ром, Аз пък ще викам за най-старата държава, Велика Империя , в името на негово величество крал Чарлз 3-ти, великата и добра стара Англия. Най-великата и богата страна в Европа. Само Англия!