Задържан е мъжът, управлявал машината, заради тежкия инцидент с дете в Созопол

Задържането му е до 24 часа
3 авг 2024 12:16, Елка Василева
98
Задържан е мъжът, управлявал машината, заради тежкия инцидент с дете в Созопол
Снимка: БГНЕС

Задържан е мъжът, управлявал почистващата машина на плажа в Созопол, заради тежкия инцидент с дете, станал снощи на плажната ивица. Това съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Още по темата
Задържането му е до 24 часа. Има множество свидетели и очевидци на инцидента, които са разпитани. По случая е образувано досъдебно производство.

Пострадалото дете е от Пловдив. То е на 9 години. Състоянието на пострадалото момче е тежко, травмите са по цялото тяло. Било е в кома.

Сигнал, че трактор, почистващ плажната ивица на централния плаж в Созопол, е затиснал дете, е подаден около 20:05 часа снощи. Машината била управлявана от 69-годишен мъж. На задната част на трактора е бил закачен инвентар, на който се качва детето. Момчето е било затиснато от задвижващия се механизъм.  Детето е отведено в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас в тежко състояние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
ДО НИЯ преди 1 месец
Едно време имаше ЛЕКАРИ! Сега вече по- младите гледат КЕЛЕПИ РА! Имах приятел зъболекар от Хасково! Протеза, поставена от него, издържа 32 години! И то с материалите от загнилия социал изъм!
82
0
 
0
 
! Отговори
ДО НИЯ преди 1 месец
БАБАТА, МАЙКАТА И БАЩАТА/ОТ ПЛОВДИВЧАНИ В ПОВЕЧЕ/ ЩО НЕ СА АРЕСТУВАНИ! ИЛИ СА С ПРИВИЛЕГИЙ? ТРАКТОРИСТА НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ВИ НА! КАКВАТО ЛАКУМА Е МЕДИЦ ИНАТА, ТАКАВА НИ Е ДЪРЖАВА ТА! ЩО НЕ АРЕСТУВАХА ПРОСТО КИРО УБИЕЦА, А ЗАМАЗАХА СЛЕДИТЕ?
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да го пуснат в къщи веднага при семейството му
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Срам и позор тракториста фа съди Бг в ХАГА тия също има пълно право
79
0
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 1 месец
А родителите защо не са задържани, отговорността е тяхна?
78
0
 
3
 
! Отговори
Alex преди 1 месец
Тая машина е там от години. Никакви проблеми.
77
4
 
0
 
! Отговори
Ния преди 1 месец
Стига сте писали глупости!!! Познавам семейството на детето. Нито са украинци, нито са безотговорни. И двамата са лекари в Пловдив! Детето е било на гости при баба си в Созопол. В случая, тя вероятно е била на плажното заведение, а децата са играели на плажа.
76
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Детето е голямо 75 - В такъв случай трябва да арестуват концесионера, защото този, който чисти плажа с машина е само негов служител и си върши работата в такъв часови диапазон, в какъвто му е наредено.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много гадна ситуация и за съжаление няма нищо необичайно. Едно палаво дете е решило да направи щуротия но се е случило нещо ужасяващо. Дано успее да се оправи!
74
6
 
1
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
И не разбрахте ли кой е концесионера на плажа,а?Радо слънцето, те завладяха всички плажове. Мутренска работа, мутренска държава.
73
1
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Това, че някоя бг мама е дремела пред телефона вместо да си наглежда сополивия запартък, после другите им виновни ;)
72
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо, и така не му е леко. Защо убивате човека?
71
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А родителите на това дете задържани ли са защото са проявили безхаберие???Шофьора няма очи на гърба за да следи дали безпризорни хлапета няма да се качат отзад.Напред ли да гледа или да върши работата на родителите?
70
1
 
24
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Като баща на две малки деца питам, човекът какво е виновен.
69
0
 
17
 
! Отговори
педагог преди 1 месец
Има няколко поколения вече , които са изтървани . Около 95 % от тях не стават за нищо. И което е по-лошото , не са само от малцинствата .
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 76 Недей така. Че родителите-милениали са им.бецили, барабар с бабиерата, е ясно, но дано детето оцелее. Голяма беля, на никого да не случва!
67
2
 
11
 
! Отговори
Детето е голямо преди 1 месец
Сегашните деца са различни те растат пред дисплея. Ние трети клас обикаляхме целия град, гори, язовири, бункери,строежи влизахме дори във военните складове да си играем по танковете. Ядохме бой редовно от големите . Сега за устна забележка от учител идва целия род да се кара зашо са накърнили чуствата на наследника. Пред училищата колони коли вземат ги до вкъщи-ВИП и да не се изгубят по пътя. Друг е въпроса, че плаж не се чисти така с големи тежки машини в 20ч гогато хората се разхождат .
66
7
 
3
 
! Отговори
СлаваУрина преди 1 месец
Сега остава от Украина офицялно да поискат трактора с чичката за да ги използват във войната срещу ДЛНерите. Ще бъде хитро.
65
1
 
24
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
С военен хеликоптер детето е откарано в София. На записите от плажа се вижда, че децата тичат след сметопочистващата машина, едното се качва и малко след това пада. Човека веднага спира машината, изважда детето и му оказва първа помощ. Не се виждат близките на детето през това време. Та, толкова за това, че са ги изпуснали за секунди от погледа си. Пострадалото дете е на 9 години, а другото на 10.
64
0
 
21
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
А родителите носят ли някаква отговорност или не ?