Петима българи се състезават днес в Париж

Спортовете са стрелба, лека атлетика, плуване, бокс
2 авг 2024 08:50, Елка Василева
3
Петима българи се състезават днес в Париж
Снимка: архив, БГНЕС

Антоанета Костадинова ще даде старт на българското участие в програмата на Олимпийските игри днес, 2 август. Сребърната медалистка от Токио на 10 м въздушен пистолет ще участва в квалификациите на 25 м пистолет в спортната стрелба, те стартират в 10.00 часа наше време.

След 11.15 ще започнат и пресявките в скока на височина за жени в леката атлетика. Там в първи поток попада бронзовата медалистка от Рио Мирела Демирева.

Около час по-късно в олимпийския басейн пък ще плува Йосиф Миладинов, за когото предстои 100 м бътерфлай. Българинът е в трета серия. Ако успее да се класира за полуфиналите в дисциплината, Миладинов ще се завърне в басейна след 22.00 часа, уточнява БНР.

От 16.46 стартира мачът на Светлана Каменова в категория до 57 кг на боксовия турнир в Париж. Тя ще има за съперничка на осминафиналите представителката на Ирландия Микаела Уолш.

По-късно вечерта от 19.15 часа участието си в квалификациите на тройния скок от леката атлетика ще започне и Габриела Петрова, която е в първи поток.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
маркиз сьо саП преди 1 месец
До Анонимен 1 Знам го бе! Тоя същият продава за жените плажен комплект тип ,,цял бански без дъно" И не е измамник. Горещо го препоръчвам!
1
2
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 1 месец
От много рано си се надрусал, Пинко!