В Маями се питат: Къде е Меси?

Седмица преди сезона аржентинецът още не се е появил
18 авг 2024 11:21, Петър Бойчев
11
В Маями се питат: Къде е Меси?
Снимка БГНЕС

Футболният сезон в американската МЛС започва след седмица, но един въпрос продължава да хвърля сериозна сянка - къде е Меси?

От аржентинската звезда няма и следа, въпреки че трябваше още преди 6 дни да се е върнал в своя Интер Маями, за да се присъедини към предсезонната подготовка. Това на практика означава, че със сигурност Меси няма да е готов за старта на сезона и ще пропусне дебютния двубой на тима си.

В отсъствието на Меси Интер Маями вече отпадна срамно от Купата на лигата още на осминафиналите. Преди това нападателят пропусна и All Star мача на МЛС.

Меси получи контузия в глезена по време на финала на Копа Америка, което обаче не попречи на Аржентина да победи Колумбия и да вдигне нов трофей.

След това от Интер Маями заявиха, че той ще е възстановен за началото на новия сезон и ще е на разположение.

Вчера обаче треньорът на отбора Тата Мартино бе уклончив пред медиите относно завръщането на голямата звезда. От клуба му също смениха плочата и се отказаха от досегашните си твърдения, че Меси ще започне сезона в домакинството на Синсинати на 25 август.

Според аржентинските медии 7-кратният носител на "Златната топка" все още си почива, въпреки че контузията му е отшумяла и той е готов за игра. Или с други думи - Меси е решил да си удължи лятната ваканция, което едва ли ще се хареса на Интер Маями, пише дир.бг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от Водещи мобилна
До 2050 г. много градове няма да могат да бъдат домакини на Олимпиада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
2
 
! Отговори
Баба Нулея Меся преди 3 седмици
Баби редя се да опашка за евтини доматки да пазара в Световрачене!
9
2
 
7
 
! Отговори
бай Генчо преди 3 седмици
Пенчоо, Меси в пика си (сезон 11-12) имаше 82 гола и 33 асистенции. За календарната 2012-та имаше 91 гола и 17 асистенции - официален рекорд на "Гинес". А за техниката - пусни си головете на Меси срещу Хетафе (2007), Мексико (2007), Арсенал (2010), Реал Сарагоса (2010), Реал Мадрид (2011), Бразилия (2012), Босна (2014), Байерн (2015) Билбао (2015), САЩ (2016), Бетис (2019), Ливърпул (2019, Билбао (2021). Гледал съм ги всичките от Марадона насам и не можеш да ме излъжеш. :))))
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Меси вече каза, че ще е готов за квалификациите на Аржентина. Фокусът в последните години от кариерата му ще бъде върху националния отбор.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Меси е на плажа - вярно е. Антонелка пуска яко селфита от яхтата. И аз това щях да кажа. Ще се появи.
6
0
 
5
 
! Отговори
Меси е на плажа преди 3 седмици
Наел си е една яхта и няколко джета и ще гледа мача от яхтата.Пука му.Не е като мен дето не може да си позволи да се разболее че ще умра от глад без заплата
5
1
 
8
 
! Отговори
Спецов преди 3 седмици
Пенчо, само само да те поправя, че "Златната топка" се връчва от "Франс футбол", а не от ФИФА. Но все пак е добре да знаем, че световни имена във футбола като Гуардиола, Клоп, Венгер, Джерард, Рууни, Лампард, Симеоне, Зидан, Дел Боске, Моуриньо, Капело, Малдини, Скалони и прочее са "лапета". Надявам се, един ден ще получиш шанс да им отвориш очите за това какъв медиен балон е Меси.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
...но вече пенционер...
3
3
 
13
 
! Отговори
Лео преди 3 седмици
Най-великият играч за всички времена. Това го признават хора като Симеоне, Дел Боске, Клоп, Гуардиола, Капело, Венгер, Конте... Все авторитети във футбола. 45 купи, 800+ гола, 400+ асистенции, шест пъти златната обувка, пет пъти плеймейкър на годината, извънземен дрибъл, печелил всичко възможно на отборно и индивидуално ниво, купища рекорди и прочее. Няма друг спортист с подобна визитка.
2
9
 
2
 
! Отговори
бай Пенчо преди 3 седмици
Меси наистина е супер играч, но ФИФА го превърна в маркетингов продукт с подарените златни топки. Той никога в не е бил дори близо до дон Диего, Роналдо, Роналдиньо и др. в пика им. Това е самата истина. Дори един Пламен Гетов не му отстъпваше по техника. Но имаше шанса да играе за отбор, бутан яко от съдиите, да се бута от фифа за златните топки и много от лапетата днес си мислят, че той е най-великия, просто защото не са гледали истинските майстори едно време. А футболът е страст, не реклама!
1
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Меси не може да стъпи на малкия пръст на Марадона.Гледайте кадри от мачове и изяви на Марадона.Меси е нищо.