Лудогорец влезе в ЛЕ след нова победа над Петрокуб

Българският отбор направи обрат в Молдова
29 авг 2024 22:18, Александър Попов
12
Лудогорец влезе в ЛЕ след нова победа над Петрокуб
Снимка: Lap.bg

Лудогорец приключи успешно задачата да намери място в основната схема на турнира Лига Европа след победа с 2:1 в реванша от плейофния кръг на турнира срещу молдовския Петрокуб. Разградчани продължават напред с общ резултат 6:1.

Лудогорец свърши основната си работа още в първия мач преди седмица, когато на свой терен спечели с 4:0 и реваншът на стадион "Зимбру" в Кишинев бе повече от протоколен. 

Петрокуб поведе преди почивката, но през втората част Лудогорец направи обрат с голове на Спас Делев и Рик Джонатан. Домакините играха с човек по-малко повече от половин час след два бързи жълти картона на защитника Виктор Мудрак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ЛудогорецПетрокуб
Още от Спорт
Реал - Ливърпул и Барса - Байерн сред дербитата в ШЛ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
какво ни интересува един отбор, който печели със съдийска помощ тук, да си ядат кренвиршите и да не ни занимават с мачовете, утре в Европа ще поставят пак рекорд и ще направят някой неизвестен отбор, известен
4
8
 
6
 
! Отговори
Ultras 1914 Levski преди 2 седмици
Забелязах чина последният мач на Левски съдията нарочно накъсваше играта когато Левски тръгваше на контраатакува. При всеки възможен момент сакън да не вкарат втори гол на хебар защото явно така е било предвидено да завърши този мач.познайте какво за БФС!
3
6
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 2 седмици
Ми къде да са като Лудогорец са блокирали първото място пожизнено да е тяхно с корумпираното БФС и 2-3ма поръчкови съдии дето им свирят всички мачове. Кога за последно Левски и ЦСКА играха в ШЛ? Едните преди 15 години, другите преди 18. Цървена Звезда поне трупа коефициент и втория в Сърбия също играе ШЛ. Тия Лудогорец само ги бият наред, Динамо Загреб размазаха с лекота Карабах с 5:0
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 5 Кажи къде са цеска и лески.
1
10
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 2 седмици
Огледай се малко в съседните държави и ще видиш колко смешен отбор е Лудогорец. Цървена Звезда, Динамо Загреб, Спарта Прага и Слован Братислава ще играят в шампионската лига. Славия Прага и те бяха на един гол от класиране в ШЛ. В Лига Европа играят разни отборчета от Грузия, Молдова, Словения или пък средняци от техните първенства. Не е за хвалене че ще играят в Лига Европа. Големите отбори играят в Шампионската Лига.

Спонсорирани публикации