Смут по магазините: Готов съм да се бия за тия печки!

Изкупиха духалките и радиаторите, търговските вериги отчитат ръст от 300% на продажбите им
8 яну 2009 07:13,
88
Смут по магазините: Готов съм да се бия за тия печки!
Снимка: Булфото

Стотици мераклии да си купят печки задръстваха до късно снощи магазините за техника в София.

Най-търсени са духалките, които струват между 20 и 60 лв. Според търговците хората предпочитат този вид печки заради ниската цена и способността да стоплят една стая за 10-15 минути.

Търговските вериги отчитат ръст от 300-400% на продажбите на духалки и радиатори.

"Вземам печките и въобще няма да ги пробвам. Обиколих осем малки магазина и там духалките бяха свършили. Готов съм да се сбия за тия печки. Имам три деца и се уплаших, че ще стоим на студено тая вечер", обясни 45-годишен мъж, който във вторник вечерта си купи две печки от "Мосю Бриколаж" на "Цариградско шосе".

Касиерите в магазина обясняват пред вестник "Монитор”, че са продали повече от 100 отоплителни уреда за периода от 17,30 до 19 часа вечерта.

Всичко за кризата с газа

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tи пък ще ги спонсорираш. Мани ги да мръзнат. Да видят от къде идва белия хлеб. А не да мислят че картофите се берат от дървета. Кво да мисля, щом са се натиснали да живеят да ми ядат хуЯЯ.
6
0
 
0
 
! Отговори
Каспичанчето преди 15 години
Ние пък в Каспичан си имаме всичко - и газ и ток и дърва - духалки не ни трябват. Може да спонсорираме софиянци.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ех, мила родна картинка - *** народ сме!!! Вместо да идем да ги издухаме всички ония, които докараха държавата дотук, пак им пълним джобовете!!!!!!!!!! Какво ще те стопли една духалка, като се отдалечиш от нея и пак си мръзнещ? Дърва и въглища - новият девиз на комунистите - връщане назад във времето:) Но от друга страна ще се топлим качествено. Да напуснем тези измислени жилища-апартаменти и сега е времето да си купим къщи на село или в планините - без това има излишък от застроени перачници за пари. Дърва от гората, пей сърце! Другия вариант е да се топлим на място в колите си - нали ще забраняват да ги караме, докато има газова криза, замърсявали околната среда. Куп предложения на изключително нискоквалифицирани хора с досиета с класифицирана информация. Секретни сътрудници, изключително ценни, но не се знае за кого. Пълна мизерия, опърпана държава! Ще доживеем ли изборите?
4
0
 
0
 
! Отговори
Оптимист преди 15 години
Те това е "демокрация"на практика.Викайте УУУУра.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
бааа племето от зъзнещи шопи са избива за духалки :D това трябва да се види :D А ние нали сме в пловдив провинцията мръзним на климатици :D
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-добре е с руса духалка с къса пола, ама много скъпо излиза
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хубави са, ама за помещения с изолация, иначе не топлят много, а харчат като змей, ама....няма друга оправия!