Варна – най-добрият град за... крадене

Плакат с този надпис виси на надлез в града
Обновена: 19 юли 2011 15:38 | 19 юли 2011 13:46,
61
Варна – най-добрият град за... крадене
Снимка: petel.bg

"Варна – най-добрият град за... крадене”. Това е изписано на огромен бял чаршаф, провесен на надлеза на булевард "Владислав" над улица "Д-р Атанас Москов" в морската ни столица.

Плакатът вероятно се е появил през нощта, тъй като бил забелязан от ранобудни варненци още при първите слънчеви лъчи.

В понеделник морският град осъмна с транспаранти, напомнящи 174-тата годишнина от рождението на Васил Левски.

Те бяха закачени на няколко места от феновете на футболния отбор, носещ името на Апостола.

Кой обаче стои зад най-новия постер във Варна, все още е пълна мистерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
15
 
13
 
! Отговори
СССР! преди 13 години
Работници и работнички, сплотете се около идеята!Стига проклетата икономическа тирания!Всички изедници, като тези от *** - ПРЕД НАРОДЕН СЪД!Да се върне заграбеното и да се инвестира в "умрелите" ни заводи! СГРАДИТЕ СА ТАМ - ДАЙТЕ МАШИНИТЕ!ДОЛУ ПРОКЛЕТАТА СИРОМАШИЯ!ДОЛУ ЧЕДАТА НА КАПИТАЛЪТ!СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА! СВОБОДА НА НАРОДА!
19
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То т'ва си е вярно. Във Варна само се краде. Хората са закрепостени селяни. *** владее всичко. Сега бай Киро Йорданов отново ще се гаври с града и ще го изберат. Грозна история. А градът имаше голям потенциал...
18
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Внимание варненци идват избори ,намери време гласувай умно за да не гледаш после глупаво
17
1
 
37
 
! Отговори
Мандраджия преди 13 години
Лакеят на Киро Педера - Хайванко Станев сигурно краде повече и от него чрез схемата : депесарчето Станев, като шеф на финансовата комисия на общината, дава обществени поръчки за пътищата на фирмата Инжстрой, на която е фактически собственик, но на книга не се води никакъв, а чрез "спонсорството" и върху футболен клуб Спартак си препира източените пари за джоба и партийната касичка на Доганчо. Плакатите са поставени от феновете на Спартак и новосформираната организация "Синдикат 12"
16
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Варненци свалете го тоя крадлив кмет като сте недоволни! Съберете се 10 000 -20 000 хиляди души и почупете прозорците на общината малко безредици като гърците и оня ще се накендза !!!
15
1
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Варна-столицата на престъпната групировка ***,руската мафия и Киро крадеца!Варналии,кога ще се отървете от тия тикви най-накрая?
14
4
 
36
 
! Отговори
Фен от Село преди 13 години
Определено най-убаво се краде в общинската администрация!!!Абе за всички айдуци има лебец... айде стига сте се навирали по шопско идете във Варна!
13
1
 
33
 
! Отговори
Синдикат 12 преди 13 години
Шокиращо позорно безобразие са извършили представителите на Община Варна в Спортен комплекс Спартак АД като са допуснали окончателната ипотека на два общински имота от общо 8 декара в Демир банк в полза на Инжстройинженеринг. Имотите са апортна вноска на общината в дружеството Спортен комплекс Спартак АД и е задължително решение на Обшинския съвет, с което да бъдат упълномощени представителите на Общината в дружеството, че могат да залагат имоти на данъкоплатците. В Демир банк пък се подвизава бившият шеф на Напоителни системи Варна Муталиб Шевкет Муталиб, също близък до Янко Станев, който върти футболен клуб Спартак и Спортен комплекс Спартак АД, въпреки че никъде не фигурира на книга.
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има ли по големи крадци от митничарите
11
3
 
72
 
! Отговори
чичо Гошо преди 13 години
Такива плакати трябва да опънат и на КПП-тата - "България - най-добрата страна за крадене!"
10
1
 
41
 
! Отговори
Синдикат 12 преди 13 години
Д Е К Л А Р А Ц И Яот Клуб на привържениците на Спартак Варна "Синдикат 12" Последните действия на политико-икономическата мафия, окупирала стадион"Спартак", доведоха до сериозна ескалация на напрежението в нашата общественост. Ипотекирането на апортираните общински имоти в "Спортенкоплекс Спартак" АД в полза на странични фирми преля чашата на търпението.Този акт вече безспорно доказа намеренията и истинските интереси на хората, които преди това доведоха до фалит отбора ни. Ако и след този безпрецедентен акт властимащите продължават да се крият и да се правят, че проблем не съществува, ще се наложи да предприемем крайни протестни действия.Искаме стадион "Спартак" да бъде изваден от имуществото на частната фирма "Спортен комплекс Спартак" АД и да бъде върнат на общината.По никакъв начин не желаем стадионът, построен с труда и средствата на варненци, да служи за разменна монета в аферите на самозабравили се политикани.Методите и действията на някои политически хамелеони в града ни ни карат да се чувстваме отвратени и ще предприемем всички мерки за тяхното разобличаване.Искаме спортната база на стадион "Спартак" да се използва и упрaвлява рационално и целесъобразно под пълния контрол и ангажимент на община Варна.Искаме пълно разследване на дейноста на "Спортен комплекс Спартак" АД от създаването му до днес. Искаме да се преценят за целесъобразност всички действия на общината, както и да се разгледат всички случаи на безстопанственост и бездействия на нейните представители.Искаме Варна да е на варненци, а не на лобисткия кръг, който се занимава с разграбването на бюджета и кражба на имоти.
9
24
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко е най големия между крадците, каква справедливост от мутра-крадец.
8
6
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЙКООО,АКО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ СТРОГ И СПРАВЕДЛИВ,РЕВИЗИРАЙ ***,ИНАЧЕ НЕ ВАРВИШ
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Казват се "варненци", а не "варналии"Иначе да и в моя квартал се краде, ама яко. НЕ от местните, защото всички се познаваме, а от строителите, които в повечето случаи не са от квартала...
6
4
 
114
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВАРНА Е ЕДНА ОТ НА БОГАТИТЕ ОБЩИНИ СЪС НАЙ РАЗБИТИТЕ БУЛЕВАРДИ,КОРУПЦИЯТА Е ОГРОМНА ВЪВ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ГРАД,ДЖЕПЧИЙКИТЕ СИ ПЛАЩАТ НА ПОЛИЦИЯТА И СПОКОЙНО СИ КРАДЪТ ,ВАРНА ГРАДЪТ НА МАФИЯТА
5
19
 
68
 
! Отговори
МАЙНА преди 13 години
ВАРНА С ТОЗИ КМЕТ , СТАНА НАЙ-ГРОЗНИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ !!!ЕЛАТЕ В БУРГАС ЗА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЧАС!!!
4
2
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Във Варна крадци, мутри и полицаи работят заедно, това е всеизвестен факт не от вчера.
3
4
 
29
 
! Отговори
... преди 13 години
тия ще надминат и гара Левски
2
8
 
30
 
! Отговори
Волф преди 13 години
Ох,тежко им и горко на варналии-очертава се пак да им е кмет К.Добрев...
1
1
 
58
 
! Отговори
муню преди 13 години
не е много сигурно...конкуренцията за първото място ще е жестока....