"Бий ме, обичам те" – драмата на отвлечената ромка Адрияна

15-годишното момиче още не е открито, похитителите й се крият
Обновена: 1 окт 2013 14:06 | 1 окт 2013 10:19,
175
"Бий ме, обичам те" – драмата на отвлечената ромка Адрияна
Издирваната Адрияна. Снимка: МВР

Петнайсетгодишната Адрияна Горанова, която беше отвлечена преди дни от дома си в Троян, е била бита и изнасилвана от съпруга си Найден, сподели майка й Катя.

"Адрияна беше женена в Тръстеник. На 14 септември направихме сватба, тя си избра това момче, по любов. После дойдоха на гости и тя ни разказа, че в онзи дом я бият и изнасилват", продължи тя.

Ромското семейството взима мерки и си я прибира, но в четвъртък вечерта мъжът й дошъл от Тръстеник, за да си я иска. Адрияна обаче останала при родителите си.

"В петък около 3 часа дойдоха и започнаха да ни бият. Влязоха с брадва и бухалка", разказа още Катя пред ТВ7.

Бащата на Адрияна сега е в болница с травми от побоя. По пода на къщата още личат кървавите следи от мелето, разразило се в къщата им.

След побоя ромите задигнали булката и избягали, все още полицията издирва 15-годишното момиче, засега безуспешно. Униформените проверили всички адреси, на които евентуално може да се крият похитителите й.

Шефът на троянската полиция Николай Ичев обясни, че имат информация за това, че похитителите държат Адрияна в плен на територията на друга областна дирекция.

Още по темата

"Нямаме обаче информация момичето да е намерено. В първите минути след отвличането много трудно се водеше комуникация с близките, не знаехме причините за това отвличане. Впоследствие стана ясно, че става въпрос за взаимоотношение между ромски фамилии. Оказва се, че семействата са роднини, познават се", разкри цялостната картина Ичев.

Една от сестрите на отвлечаната Адрияна също се оказа, че е била съпруга на мъж от семейството в Тръстеник, но и тя избягала, защото била подложена на тормоз.

"Биеха ме, тормозеха ме, направиха ми дете. 6 години съпругът ми Зарко не се интересува как живее това дете", сподели момичето и изрази надежда сестра й час по-скоро да бъде открита жива и здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
48
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Социялни служба , Закрила на детето , Полиция , Училищни власти ???Ку Кууу има ли някой !?
35
1
 
51
 
! Отговори
мм преди 10 години
не е драма , а педофилски скандал.
34
6
 
64
 
! Отговори
Бай Ромео преди 10 години
Такава е *** любов. Страстна. Оставете младите да се налудуват. След 14-тото дете обикновено нещата се поуталожват.
33
1
 
42
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
@ 27 , според мен пък трябва да се занимаем с *** и то много сериозно , тук сбърканите неща са много , на първо място , кое семейство жени 15 годишната си дъщеря и я изпраща някъде си , второ кой "купува" 15 годишни "булки" и къде е държавата , когато семейства дават за женитба непълнолетните си деца , цялото това нещо е пълен абсурд , тези *** се размножават и, ние трябва да упражним натиск върху политиците , всички заедно за да се реши проблема или да го решим по втория начин.
32
2
 
36
 
! Отговори
Messi преди 10 години
Да не би да са объркали снимката?!?Не ми прилича на ***!
31
4
 
51
 
! Отговори
БПФ преди 10 години
НЕЗАБАВНО ПРИЕМАНЕ НА ПРОГРАМА ЗА МАСОВА КАСТРАЦИЯ НА НИСШАТА *** РАСА !!!! ТОВА НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА И НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ !!!!
30
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Ако, чукат камъни по цял под дулото на автомата, няма да е така, могат много полезни неща да сътворят ромите,.... магистрали, строежи...абе, трябва да им се намира работа
29
3
 
31
 
! Отговори
123456 преди 10 години
Сигурно ли е, че момичето на снимката е героинята от произшествието? Тя си изглежда съвсем интелигентно и нормално момиче и няма вид да е от *** произход ...?
28
5
 
24
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Тая да е ***? Абсурд!
27
1
 
48
 
! Отговори
има закон преди 10 години
Прокуратурата трябва да повдигне обвинения срещу "мъжа" на това дете - не може да се живее на съпружески начала и да се прави секс с дете на 15 години, обвинение срещу родителите, че са позволили такова действие спрямо непълнолетната им дъщеря, обвинение срещу мързеливите служители от Агенцията за закрила на децата, които освен да си получават заплатите не правят нищо съществено, а и не знам защо все депесари оглавяват тази Агенция. Трудови лагери за ромите, неспазващи законите в държавата.
26
19
 
6
 
! Отговори
... преди 10 години
Според мене обществото не трябва да се занимава с проблемите на ***, те са отделна вселена и къде повече къде по-малко си го заслужават, заради това което са те. И българите също си заслужават държавата в която живеят.
25
0
 
33
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
КАК ЗНАЕХМЕ, ЧЕ Е РОМКА ОЩЕ КАТО ОБЯВИХА НОВИНАТА БЕЗ ДА КАЗВАТ!!!:D
24
0
 
48
 
! Отговори
Вунд преди 10 години
Докога *** държава?!?! Независимо кой е на власт, всички правителства покровителстват *** ***. А народа слуша чалга и стои безмълвен.
23
5
 
12
 
! Отговори
акуд преди 10 години
завистливите българчета позволиха на 6,5% миллети да ги бъзика фотзаде
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тези се водят хора!?!?!
21
1
 
11
 
! Отговори
бай брадър преди 10 години
Вий сте от тез ора дет' сте за затвора
20
1
 
12
 
! Отговори
..орландо преди 10 години
До sandoА с какви истории да те занимават сандо-ле? за дпс , бсп и всичките им неразбиращи "членове" защо а-джаба народа не иска мазни *** на чело на безправна държава...малко се замисли кои са по *** от ***!
19
1
 
83
 
! Отговори
1 преди 10 години
Момичето от снимката е доста симпатично и въобще не прилича на ***. А що се отнася до родителите трябва да ги осъдят за това, че са позволили на 15 годишната си дъщеря да живее с мъж. На тази възраст тя трябва да си гледа ученето. Но нали сме си в България всичко ще се размине за съжаление. *** работа. Слаба държава!
18
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СТАВАШ СУТРЕН С РОМСКИ КРАЖБИ ЗА ТОК ,СЯДАШ ПРЕД КОМПУТАРА РОМСКИ БОЙ ,Е СТИГАТИ ВЕЧЕ ,
17
0
 
81
 
! Отговори
Geri преди 10 години
Абе за тия не действа ли закона за педофилията? Как може така ? Трябва и при ромите да действат законите както при българите !