Възстановено е издаването на билети за влакове от касите в гарите

БДЖ: Възстановява се фериботният трафик по Черно море
12 юли 2024 14:08, Анисия Иванова
6
Възстановено е издаването на билети за влакове от касите в гарите
Снимка: БГНЕС

Издаването на билети за пътуване с влак от билетните каси в гарите е възстановено за кратък период от време. В началото на работното време в билетните каси беше затруднено издаването на билети поради възникнал технологичен проблем, който вече е отстранен.

Реално малък брой от първите клиенти на БДЖ на билетните каси са били пренасочени да се снабдят с превозни документи директно от влаковете или през системата за онлайн билетоиздаване.

От железниците съобщиха, че представители на „БДЖ - Tоварни превози” ЕООД, Грузинските железници и българска морска компания, която притежава плавателен съд, са подписали споразумение за възстановяване на фериботния трафик по Черно море на проведена среща в Тбилиси.

Възстановяването на превози на товари по море и железница е важна част от икономическите отношения между двете държави и от разширяване на възможностите за превоз през Транскаспийския международен транспортен коридор.

С подписването на споразумението „БДЖ - Tоварни превози” ЕООД и Грузинските железници на практика възстановиха доброто си сътрудничество в тази сфера, след прекратяването на превозите и изтичането на предишното споразумение през 2018 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: фериботБДЖбилети
Още от Видео прогноза
Става още по-горещо, 40° в София – и така до 22-23 юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
БДЖ само се съсипва. С неадекватно управление, с пренебрежително отношение към пътниците, с неуредиците по гари, във влакове, лоша хигиена, лоши условия на пътуване... И това е от години.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Цяла вечер не съм спал, мислех си дали ще мога да си купя билет..но вече съм рахат.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 2 БДЖ само се съсипва. С неадекватно управление, с пренебрежително отношение към пътниците, с неуредиците по гари, във влакове, лоша хигиена, лоши условия на пътуване... И това е от години.
3
1
 
1
 
! Отговори
2 преди 3 седмици
Ужасно е, че има и хора, които не са съгласни с мен :)
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ужасно е, че БДЖ се съсипва от десетилетия и то нарочно, за да стигне до нивото, в което младите си мислят, че влаковете са нещо от 1850-та година, осбено тези, коитон е са били из Европпа и са гледали много американски филми ... А може да е толкова хубаво!
1
1
 
2
 
! Отговори
Нури преди 3 седмици
браво