Момче с тротинетка помете 11-годишно дете в Несебър

Извършителят избягал от мястото на инцидента
22 юли 2024 10:23, Елка Василева
33
Момче с тротинетка помете 11-годишно дете в Несебър
Снимка: архив, БГНЕС

Инцидент е станал в Несебър, при който тротинетка е блъснала 11-годишно дете. Родителите му казват, че превозното средство е било управлявано от 13-годишно момче и се е движело с над 40 км/ч.

Още по темата
Докато пострадалото дете лежало на улицата, другото момче избягало от мястото на инцидента, който станал в събота след 22:30 часа.

Случилото се е заснето от охранителни камери. Пострадалото момче се разхождало с приятели, когато било връхлетяно от тротинетката.

След като разбрали, родителите веднага отишли на мястото. Обадили се на телефон 112 и на мястото дошли линейка и полиция.

Пострадалото момче е освидетелствано. „Предстоят съдебни дела”, закани се бащата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само да питам : На тези деца на 11 и 13 години, къде им е мястото в 22.30 часа?!
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато не утрепят някой влаистимащ, дембелите в НС няма да се сетят, че проблемът с хвърчащите по тротоарите и улиците тротинетки изисква незабавно решение. Това са опасни средства, които нямат място сред пешеходците, нито на улицата сред автомобилите. Пожелавам скоро да размажат някой парламентарист или негов близък, за да почнат поне да мислят по въпроса.
25
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И как точно тротинетки, коли и подобни метат? Хайде обогатете малко речника си, поне заглавията да изглеждат прилично и информативно.
24
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тротоарите са за пешеходци,а не за тротинетки и тези с велсипедите.Колоездачите и тротинеткаджиите трябва да подлежат на проверки за алкохол и наркотици.Подкрепям Dnes.bg за тази статия.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По морето се карат без всякакви правила тротинетки. Полицаите спят.
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чавдарчета сър забавляват се - вече нема бригади у ТКЗС-то :)))
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия с тротинетките вече са опасни за пешеходците.Карат като бесни,има вече много пострадали,директно блъснати от тези ненормалници.Браво на Dnes.bg,че отваря тази тема.
20
6
 
24
 
! Отговори
До Помня преди 1 месец
По принцип си прав, за престъпността не съвсем. Ако я имаше, нямаше да тичаме като изоглавени от сутрин до вечер. Бой съм ял, че не могат да ме намерят и да ме приберат да хапна нещо. И магазините не бяха зле, нямаше камарите днешни ***, два вида кашкавал, ама истински, два вида сирене, ама от мляко, няколко вида салам и луканка, адски вкусни, е, не постоянно можеше да ги намериш, но ги имаше. А хлябът, ароматът му, коричката....нищо общо с днешния. Банани рядко, но не фуражни, като сега.
19
1
 
23
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 месец
И по зле ще става ......
18
4
 
8
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Хирургическо прекъсване на гръбначната колона на ниво средни Th за тротинеткаджията. После ще кара пак тротинетка, ама на върба в сряда, а най-вече ще кара електрическа количка / стол с джойстик :).
17
12
 
20
 
! Отговори
Помня преди 1 месец
Кво хубаво си беше при соца. Няма коли ,няма мотори , няма интернет , няма смартфони.Тихо и спокойно. Е , магазините празни и послъгваха за престъпността , но бяхме свикнали.
16
0
 
20
 
! Отговори
Капитанът преди 1 месец
Затова всеки трябва да ходи с винкел в ръка . Ей тъй профилактично ,срещу всякакви ид*и*оти
15
4
 
23
 
! Отговори
Тротинеткоебец преди 1 месец
В Поморие е същата картинка.Карат навсякъде безразборно.А вечер *** с мотоциклети брутално ръмжат и след полунощ.През деня джетовете порят морето съвсем наблизо до плуващите в Бургаския залив с надута до дупка чалга.За едни това е време за мечтана почивка,за други- едноклетъчно мозъчните е за дивашки забавления.Умствено изостанал народ и затова си имаме и Про100 Киро и *** Борисов и Копейкинд.
14
2
 
27
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
В Испания в началото/края на всеки тротоар или алея за велосипеди има знак "забранено за тротинетки" глобата е = на говоренето по телефон по време на шофиране - 350 евро ! Каската е задължителна като повечето тротинетки се продават с каски ! Има си закони в цивилизацията, строгостта им кара хората да ги спазват ! И тук навремето имаше и джигити, изловиха ги и в затвора, вече ги няма !
13
4
 
28
 
! Отговори
потърпевш преди 1 месец
минаото лято на три пъти бях събарян от велосипедисти движещи се по тротоарите с висока скорост.Единия път бе много зле - силен страничен удар , усукване в кръста, травмирана ръка. Извършителите си продължават сякаш нищо не е било. Джунгла - кой когото свари. А пък когато съм с МПС като водач трябва да ги пазя... хммммм
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дай на пещерняка нещо модерно и му гледай сеира каква простотия ще му роди тиквата ! Почти в цяла З.Европа тротинетките се продават с ограничение на скоростта 25 км/h, а икономичния им режим е 20 км/h, нямат право да се движат по тротоари и алеи за велосипеди /размера на глобите е почти колкото цената на евтината тротинетка/, задължителна каска и светлоотразителна жилетка, за деца под 15 г.е забранено, това е превозно средство за работа и разходка /както велосипедът/ ! Има си закони !
11
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Каквато и новост - Ти може и да си такъв, като това, което описваш, но нямаш никакво право да говориш от името на НИЕ, никой не ти е делегирал такива права.
10
1
 
26
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 1 месец
В Париж, от 1 септември се ЗАБРАНЯВА отдаването на тротинетки под наем. Това е решено, след референдум сред парижани. Преди година италианка, разхождаща се по тротоара е блъсната от тротинетка с двама души, паднала е и си е разбила главата. В болницата е починала.
9
10
 
25
 
! Отговори
Каквато и новост преди 1 месец
да се въведе в света, тя трябва да бъде забранявана веднага в България ! Ние сме диваци, неандерталци, нито можем да разсъждаваме, нито можем да се адаптираме към живота и новостите ! Жалък народ, жалка държава от простолюдие !
8
0
 
31
 
! Отговори
До 2 преди 1 месец
Те и да ги забранят, никой не спазва забраните. Няма никакъв контрол над тротинетките и си правят каквото си искат. Карат където си искат, возят се по двама, и няма нито един глобен с тротинетка.