Момче с тротинетка помете 11-годишно дете в Несебър

Извършителят избягал от мястото на инцидента
22 юли 2024 10:23, Елка Василева
33
Момче с тротинетка помете 11-годишно дете в Несебър
Снимка: архив, БГНЕС

Инцидент е станал в Несебър, при който тротинетка е блъснала 11-годишно дете. Родителите му казват, че превозното средство е било управлявано от 13-годишно момче и се е движело с над 40 км/ч.

Още по темата
Докато пострадалото дете лежало на улицата, другото момче избягало от мястото на инцидента, който станал в събота след 22:30 часа.

Случилото се е заснето от охранителни камери. Пострадалото момче се разхождало с приятели, когато било връхлетяно от тротинетката.

След като разбрали, родителите веднага отишли на мястото. Обадили се на телефон 112 и на мястото дошли линейка и полиция.

Пострадалото момче е освидетелствано. „Предстоят съдебни дела”, закани се бащата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оставени на себе си деца. не ги учат как и къде да карат, не ги учат, че като блъснеш някого си задължен да му окажеш помощ или да потърсиш такава. Избягало 13-годишното, щото най-лесно. не че има къде да избяга. дори едно просто извинение няма, не че върши работа, но е признак на някакво възпитание и човещина. Утре и на тоя хлапак може да се случи същото.
6
10
 
19
 
! Отговори
Емили Тротинетката преди 1 месец
До Анонимен ... Пионерчета ? Аааа, няма да се обиждаме така. Ние с тротинетките сме третополови евроатлантичета. Летим с тротинетките и блъскаме пионерчетата бъдещи и бивши. Забавляваме се.
5
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Атлант е тоя, майка му е либерал от ПП. На видеото ясно се вижда как малкия се опитва да се върне и заобиколи, оня обаче нарочно го блъска и продължава с *** газ. После майката отива да се разправя, също като едноклетъчните им депутати по студията. Те все пак никога не са виновни, стар комунистически лозунг
4
10
 
3
 
! Отговори
като иде превоз се преди 1 месец
прави път . те са си набори . жегата им изветря мозъците . мене колко са ме бутали . падаш и се научаваш . киро сгази пенсията с аудито и нищо .
3
7
 
24
 
! Отговори
Нане Вуте преди 1 месец
По важният въпрос трябва да бъде: какво прави 11 годишно навън след 22:30 ? И тротинеткаджията също на 13 години?
2
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва да се забранят тротинетки по алеите! Елементарно и разумно!
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пионерчета сър забавляват се :)))