Трагедията в Елин Пелин: Човешка грешка при подготовка за сватба днес?

Друга причина може да е техническа неизправност
26 юли 2024 14:18, Александър Попов
122
Трагедията в Елин Пелин: Човешка грешка при подготовка за сватба днес?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Фирмата, която стопанисва складовете с взривените фойерверки, е имала поръчка за сватба, която ще се състои днес, съобщава Нова тв. Това вади на преден план поредна версия, че човешка небрежност или техническа неизправност са причина за взрива.

Още по темата
Разследващите ще работят върху различни възможности, включително и за саботаж, която бе лансирана от няколко експерти.

Загиналият доц. Петър Шишков, дъщеря му и още няколко души, сред които и 22-годишният син на собственика, след края на работния ден, са подготвяли пиротехническите изделия за ангажимента им днес.

Това се случило в помещение извън складовете за съхранение, но в рамките на базата на фирмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Професионална работа, на няколко метра от склад натъпкан с пиротехника правят тестове, вместо да отидат на няколко километра безопасно разстояние.
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
сега гражданите като намерят някоя невзривена пиратка и си я приберат,защото е без пари у тях,ще стане едно...
112
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Трябва да забранят фоерверките и пиратките! Такова шоу спретнаха, че цяла България го видя, сватбарите не са го очаквали, но жалко за хората, отишли си нелепо! Време е да помислим, струва ли си да ползваме такива опасни ефекти и толкова ли радост ни носят тези шоута?!
111
2
 
18
 
! Отговори
к преди 1 месец
Защо доц. Петър Шишков отива след работно време ,защо го пускат вътре .Спасилото се момче ,като не е техен работник, какво прави там в извънработно време. Защо охраната пуска външен човек в склада в извън работно време.
110
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
браво, браво, очакваме още взривове, наводнения, горски пожари и т.н. -- за страна, която се управлява от сатанисти компрадори и населението стадо ги преизбира, тези събития са ежедневие.
109
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо в България е разрешено на всеки да си прави заря? Тук където съм е разрешено само на Нова година и при закриване на лятото.
108
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кво стана със записите от камерите там бе!????пак ли не са работели????
107
5
 
9
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 месец
Бих повярвал,че в складовете е имало пиратки ако специалисти от Русия го потвърдят.Каквото и да е имало вече го няма,загубите са огромни и с вдигане цените на пиратките няма да стане.Собствениците на складовете се наиграха.
106
3
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
Единият от хората, които се взривиха в Париж, беше разведен и депресиран от това. Тук за сватба...ей, от български сватби и арабски разводи цяла Европа трепери
105
3
 
14
 
! Отговори
Пълно с преди 1 месец
По пътищата е пълно с наркомани.
104
2
 
27
 
! Отговори
Germany преди 1 месец
Никакъв ред няма в тази държава! Никога няма да стигнем европейците, сбъркан манталитет!!!Вижте само какво става по пътищата!!!
103
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Струва ми се, че не е човешка грешка. Синът на собственика влиза в буса в базата и всичко гръмва. Може ли буса да е бус бомба и да са го взривили с мобилен или друг метод? В Елин Пелин казват, че се складирали боеприпаси (противопехотни мини ).
102
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хм, колко е бил тротиловият еквивалент на тия "пиратки"? За един преятел питам. Всъщност няма значение, отдавна не ви вярваме.
101
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
...Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!...
100
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!Баба Ванга
99
1
 
67
 
! Отговори
Нискочелите преди 1 месец
Всяко комплексарско парвеню днес си прави частна заря и тормози хиляди хора и животни. Това е просташки бизнес експлоатиращ мераците на нискочелите неандерталци.
98
4
 
6
 
! Отговори
до 92 преди 1 месец
Хм.. не съм се замислял. Ама може би имаш право - кой ги знае китайците какво са напъхали вътре, нали? Сещам се за гърмящо сребро - AgCNO. Ония малки топченца в като цигарена хартия, които правят "пук" ако паднат. Ама ако са 3 милиона не правят само "пук". По 1-2-3-4 са безобидни, ама какво ли става ако мине натоварен мотокар през кашон колко си кила през това?!?
97
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не пасем доматите с колците. Ще се замете под килима като много други подобни инциденти с експлозии. Хайде уточнете финалната версия и ни я съобщете, след като изглежда правдоподобно.
96
18
 
19
 
! Отговори
и още! преди 1 месец
До Това е. Аз мисля, че дори лично Владимир Владимирович Путин лично е драснал клечката на фоерверк в склада. Бил преоблечен като наш клошар със залепени фалшива брада и мустаци. Веднага след това се качил на чакащия го руски хеликоптер и отлетял за Москва.
95
27
 
31
 
! Отговори
Това е преди 1 месец
Провокация от путинопикантропите , както и в предишните терористични акции на путлерсистите в сладовете за боеприпаси в Чехия и България. Тук в България има занижен контрол на складовете , но путинските национал-фашисти не спят . За путлеристите ние сме вражеска държава. Тея подкупват за жълти копейки всеки, който е верен на путлерските фашисти.