Един от пострадалите в складовете е починал, борят се за живота на дъщеря му

Вътре в складовете има двама души
Обновена: 26 юли 2024 08:05 | 26 юли 2024 07:57, Нели Христова
141
Един от пострадалите в складовете е починал, борят се за живота на дъщеря му
Снимка: БГНЕС

За съжаление има загинал след вчерашните взривове на складове за фойерверки край Елин Пелин. Това е настаненият в "Пирогов" 49-годишен мъж, който беше с 35% изгаряния, но е бил силно обгазен. Това обяви вътрешният министър Калин Стоянов на извънреден брифинг от Елин Пелин.

Днес хеликоптер на армията ще облети периметърът, дронове с термокамери продължават да следят обстановката. Активното горене продължава, съобщи служебният министър Калин Стоянов. "Добрата новина е, че складът, в който има 2 тона тротил, не е засегнат. Има много силно горене в центъра на складовата база."

Допускаме, че вътре в складовете е синът на собственика, информира Стоянов. По информация на МВР вътре в складовете има двама души.

Най-рано 24 часа след последния гърмеж ще започнат действията, отбеляза Стоянов.

Калин Стоянов се възмути на коментарите на кмета на община Елин Пелин, който разкритикува действията на МВР. По думите на вътрешният министър той бил в Гърция, откъдето коментирал ситуацията.

"Съветвам го да продължава да си пие узото там, да се маже по-често със слънцезащитни мазила, да ни остави да си свърши работата. И нека да не си нарушава почивката с всичко, което се случва тук."

Тук предстои едно дълго и тежко разследване от страна на Националната следствена служба, каза още Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
1
 
! Отговори
Закривай милицията! преди 1 месец
Докога ще показват мутрата на некомпетентния и не можещ паля40???????
123
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аре стига сте ни показвали грознта муска на този селски бек ГЕРБерска калинка
122
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най малко ме интересува мнението за големия пожар от лицето на снимката. Пълен лаик във всичките му направления.Такива са назначените от ОНЯ кадри.Гл. прокурор, премиер министър"председател на НС,оная арменката Рая видинската Роса за нейн заместник и още много които са в периферията на държавното ни управление.Иначе,сме кротък народ,наивен,да не употребя и другото определение за което вече се сещате.
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тя починала!-:(
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Mда, Калин Стоянов се подхилкваше, но и сдържаше да не го забележат. На мен обаче това ми направи впечатление. Означава, че е гаден ***.
119
1
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
До Анонимен...Злобното изказване на Калин Стоянов направо ме втрещи, може ли толкова елементарни хора да са във върховете на властта?! ---///----- Какво има да те втрещява, то на физиономията му е написано, че е тьп и злобен. Небръснат. С ланец... И най-тежкото - самия *** лобира за него.
118
1
 
7
 
! Отговори
Пора с топора преди 1 месец
Тая работа в Елин Пелин започва да мирише все повече и повече.Интересното е че никой не споменава имената на РЕАЛНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ!!!!???? Няма как да не са хора от службите.Обикновено такива обекти са свързани с нелегална търговия със оръжие и боеприпаси.Питайте който си щете...И между другото,винаги са намесени и чужди служби.То няма и как.
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
складът, в който има 2 тона тротил -----///------ Този ако така се е изразил, е егати *** чинге...
116
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само погледнете Лемурът как гледа..
115
1
 
5
 
! Отговори
При 85 процента преди 1 месец
Дано спасят живота й! Но и дано някой ден не каже "Защо не ме оставихте да си умра тогава ..."
114
0
 
11
 
! Отговори
uh преди 1 месец
Ох, хартсахме и без единствеия ни доцент по гърмене на фойерверки. Барем за маркшайдер да се беше цанил. Ама голям фойерверк за Елин Пелин(не за Димитър Стоянов с тоя псевдоним) , а за потърпевшите граждани. Време е тия идиотизми да се забранят. Можеше да стане и без жертви. Живея в Г-образен блок, дето едни комшии всяка година от 15-ти декемврки до 15-ти януари си гърмяха "боеприпасите". Умра бабата дето работеше и изкарваше пари и "зарят" завърши.
113
0
 
5
 
! Отговори
uha преди 1 месец
Ами сигурно са си правили банкет и след XYZ чашки са си решили да попукат. И к.т.н. по тия работи с помощта на асистентката си(дъщеря му) и синът на чорбаджията са пукнали супер-пупер-фойерверка. Па той зел ,че им се опрял. И сега джурналята вадят от девет дола вода да загасят "пожара"(то си е пожар и без кавички, ама те гасят P.R. пожара). Дето се вика по български-да Ви xyz майката...
112
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пристигнал е и синът на собственика, който е докарал момичето, доколкото разбрах, тя не работи там.Тридесет годишната работничка се оказа 20 годишна дъщеря на доцента експерт. (Добре, че ГЕРБ няма да изработят експертно правителство) Но се возила най-неочаквано в колата на сина на собственика?!..
111
9
 
1
 
! Отговори
Гунчо преди 1 месец
На тези които споменават и обиждат ромите,пожелавам,роми да им станат зетьове
110
3
 
6
 
! Отговори
до 95 преди 1 месец
До Русия,напротив,нормална бг физиономия,да не би да си мислите,че българите са бял и рус народ,хахахах
109
0
 
3
 
! Отговори
разправяйте преди 1 месец
ги на друг тия бабини деветини,с 35% бил умрял,писал се е такъв,прсто е преценил,че така ще се облажи повече,ако се пише ранен
108
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Министърът е цивилно лице и няма нужда да носи униформени дрехи
107
7
 
3
 
! Отговори
Браво на преди 1 месец
Калин Стоянов - достоен за Премиер, само той Милее за България и като СуперМен като Капитан Бългерия е по всички точки на Родината ни и Спасява Нацията от Бедствията! ей, за това ППДБ му искат Оставката...
106
6
 
10
 
! Отговори
Списаревски преди 1 месец
кви "фоерверки", кви пет леа, вие нас за балами ли ни имате - това е военен склад!!!Аре на бас...
105
4
 
16
 
! Отговори
ЧИСТО РОМСКА МУТРА преди 1 месец
НА СНИМКАТА ГОРЕ