Трагедията в Елин Пелин: Човешка грешка при подготовка за сватба днес?

Друга причина може да е техническа неизправност
26 юли 2024 14:18, Александър Попов
122
Трагедията в Елин Пелин: Човешка грешка при подготовка за сватба днес?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Фирмата, която стопанисва складовете с взривените фойерверки, е имала поръчка за сватба, която ще се състои днес, съобщава Нова тв. Това вади на преден план поредна версия, че човешка небрежност или техническа неизправност са причина за взрива.

Още по темата
Разследващите ще работят върху различни възможности, включително и за саботаж, която бе лансирана от няколко експерти.

Загиналият доц. Петър Шишков, дъщеря му и още няколко души, сред които и 22-годишният син на собственика, след края на работния ден, са подготвяли пиротехническите изделия за ангажимента им днес.

Това се случило в помещение извън складовете за съхранение, но в рамките на базата на фирмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
11
 
! Отговори
Сефте сякаш.. преди 1 месец
Еее какво е станало не ги знаем вилиджърите какво са правИли.Нарязали са се с водка и ракия от ранина (нали свадба) и са отишли за пиратки в складът.Некой от пияниците си е забравил цигарата на кашона с бомбичките (да вместо да я угасят в чашка вода си ги слагат с филтърът подпрян на нещо и с огънчето във въздухът) След тва я е забравил щот е бил много пиян.Кашона се е запалил после е запалил пиратките.Миналият месец един такъв подобен отишъл да коси трева пиян на мотика.Изгоряла половин гора.
53
3
 
15
 
! Отговори
до бля бля преди 1 месец
""""Сега пък подготовка за сватба. За толкова глупави ли вече ни смятат.""" ------ Абе, щом кават, че е "Сватба", значи е "сватба"... , не требва да съ плашат а:::ригените у колонията!
52
7
 
21
 
! Отговори
Koko преди 1 месец
Стига глупости. Корупция на Кмета Симеонов при издаване на строително разрешително за строеж на бомба със закъснител на 500 метра от къщите на населено място и изобщо от един от най- населените райони около софия с над 25 села.
51
10
 
32
 
! Отговори
Бля бля бля преди 1 месец
Сега пък подготовка за сватба.За толкова глупави ли вече ни смятат. В този склад пиратките и другите забавления явно са само за прикритие. Само нашите евроатлантици знаят какво точно има вътре.Нещо което гърми и трещи вече 24 часа и ги е страх да влязат дори с танк в зоната. Всички видяхме по телевизията гъбата на втория взрив /от мъничка пиратка/ Сами признаха за 2 тона тротил /интересно какво търси там при пиратките/ ама са пропуснали нулите зад двойката.
50
3
 
32
 
! Отговори
до 46 преди 1 месец
""""""Аз мисла на моята сватба да ползвам 5-6 тактически ядрени заряда за да ме видят и от съседните градове и села.""""""" - Евалла, бате...., цяла Индия шъ ти падне на колене след такова Шоу!!!!! -))))
49
4
 
2
 
! Отговори
Дарвин преди 1 месец
Двуногата май-мина ползва фойеверка за да чества какво? Измислената нова година най-обикновен ден , НО робите работещи по римският календар не го осъзнават. 66888
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"""СЪГЪНСКА СВАТБА ЩЕ ДА Е..... """" ------- Ако считаш българските мафиот-олигарси за роми, несъмнено ще да са "съгъни", а и с твоя мозъчен процесор от "първо поколение", май и ти ще да си от този етнос! -))))
47
8
 
15
 
! Отговори
ПКП преди 1 месец
Евроатлантиците във война искат да ни вкарат. Държавата не може да пребори пожари изривове, всички ще омрем
46
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз мисла на моята сватба да ползвам 5-6 тактически ядрени заряда за да ме видят и от съседните градове и села.
45
4
 
18
 
! Отговори
Скоро Някой преди 1 месец
може и с ИнтерКонтиненталнаБалистична Ракета да иска да празнува - всичко е възможно, ако имаш Кинти да си платиш!
44
3
 
17
 
! Отговори
Булгар преди 1 месец
Аз мисля да празнувам сватба догодина с РПГ и противотанкови снаряди, че трябва да съм по-шумен от комшията дето празнува сватба тази година.
43
3
 
28
 
! Отговори
Франк преди 1 месец
Tъп***цитe в България по скоро ще забранят свтбите, отколкото фойерверките и пиратките.
42
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре не са си поръчали гранатомети сватбарите.
41
2
 
28
 
! Отговори
До 33 преди 1 месец
Да. Манталитета вече е бхаратски - накичени, татуирани,въоръжени,брадясали и искат всички да ги гледат и чуват.
40
2
 
38
 
! Отговори
Кръчмата преди 1 месец
А, да намекните, ей, тъй, "случайно"..., кои са младоженците и техните родители, та чак синът на собственика и Доцент по Пиротехника да се ангажират в поготвката на пиротехническото шоу за сватбата на тези "гугутки"???
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така става като работиш на черно. Идва Видовден.
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега тъп0татите ще излязат ли във платена от нашите пари ваканция или ще покажат съпричастност към останалите без дом заради пожарите и хората от Елин Пелин изкарали денонощие на фронтовата линия ? Пеевски сега какво ще дари?
37
10
 
9
 
! Отговори
Чапаев преди 1 месец
България ке падне. Украинците се говори че ще превземат държавата за да може зеленски да продължи войната , ще използва пушечното си месо - украинските граждани.
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само за погребения не са 'почнали да правят заря. Колегата събира пари да изпрати тъщата подобаващо със заря, но се притеснява, че докато гушне букета и ще свършат фойерверките в България.
35
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цял доцент е отишъл лично да направи по-такива фойерверки да не са като за простосмъртните така ли? А стига толкова много глупости.