Трагедията в Елин Пелин: Човешка грешка при подготовка за сватба днес?

Друга причина може да е техническа неизправност
26 юли 2024 14:18, Александър Попов
122
Трагедията в Елин Пелин: Човешка грешка при подготовка за сватба днес?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Фирмата, която стопанисва складовете с взривените фойерверки, е имала поръчка за сватба, която ще се състои днес, съобщава Нова тв. Това вади на преден план поредна версия, че човешка небрежност или техническа неизправност са причина за взрива.

Още по темата
Разследващите ще работят върху различни възможности, включително и за саботаж, която бе лансирана от няколко експерти.

Загиналият доц. Петър Шишков, дъщеря му и още няколко души, сред които и 22-годишният син на собственика, след края на работния ден, са подготвяли пиротехническите изделия за ангажимента им днес.

Това се случило в помещение извън складовете за съхранение, но в рамките на базата на фирмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Службите с пустинни котки не са видели други обгорели хора. Имало някаква станция, нещо като бункер, но за водна помпа. Много хора се надяват да са успели да се скрият вътре другите хора.
73
2
 
13
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Журналисти терористи
72
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
при такъв повод се хвърлят рози и хората се вселят , пият шампанско, танцуват .... смятай за какви *** сватбари говорим ... да гърмят бомби ( пиратки , ала-бала ) ...
71
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В коя махала е сватбата?
70
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Do 69. Умишлени действия на вражеската Русия.
69
3
 
12
 
! Отговори
Комисията Ивелин преди 1 месец
сега гледах 10 минути, Боже какви Смешници Свидетелстват, бил Измамен, но 3 години работил за Ивелин на Заплата от 3000 лева, т.е. за 3 години това са 108 000 лива, след като напуснал Ивелин му върнал още 110 000 лева и продължава да му връща, но той бил купил Акции за 150 000 лева, т.е.е (108 000 + 110 000) - 150 000, е на 68 000 лева печалба и то за 3 години, но бил разбирате ли - Измамен?! то това момче или няма акъл за 1 стотинка или е тотално купен!!
68
1
 
8
 
! Отговори
До 69 преди 1 месец
За кого е очевидно?
67
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
стига глупости, повече от очевидно е че това са умишлени действия на определени служби на определена държава, която действа все по-агресивно и по-хибридно. Грешка, случайност, някой пушил някъде, друг пил чай, трети стъпал на криво и хоп през прозореца от 15тия етаж, тези ги разправяйте на децата в детската градина.
66
8
 
6
 
! Отговори
до 53 преди 1 месец
До до бля бля,ами много умни не сте,само вие се мислите за такива,а сте по-обратното на острото от га лош,и не 80%,ами 1000% сте едни неандерталци,то се видя в пандемията колко ви е акъла,антиваксъри пло ско земци и с една дума из мет
65
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе кой вярва, че токва е било завод за пиротефпи за сватби и юбилеи? Било си е баш за боеприпаси за украйна и пада ви се.
64
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А салфетки за кючеците поръчаха ли?
63
2
 
24
 
! Отговори
С понижена трудност преди 1 месец
Кои правят сватбите си в петък или поне започват от този ден тридневни сватбени тържества?
62
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сватбата на тичпични първенюта,безмозъчните младоженци са искали да вдигнат много шум за да впечатлят безмозъчните си гости първенютата!
61
2
 
14
 
! Отговори
правосъдието преди 1 месец
С две думи виновни няма
60
0
 
15
 
! Отговори
нн преди 1 месец
Станалото станало, не може да се върне. Има интереси, но няма акъл да се следват правилата, това сме ние. А, че може да стане беля, даваи, плащам и бягам.
59
2
 
17
 
! Отговори
Само да уточня: преди 1 месец
До Керка==Моля,не задавайте повече риторичния въпрос "къде е държавата"! За огромно съжаление на всички БЪЛГАРИ държава отдавна нямаме! Унищожиха я шошоролиберастите по заповед на господарите си,унищожават и народа ни! А ние мълчим,безумно мълчим! БЪЛГАРИЯ гори,последно и гърми! Толкова много огнено гръмовни трагедии,случили се за много кратко време не може да са случайни! И като жестока ирония преди дни един посланик ни света,че БЪЛГАРИЯ "ПРОЦЪФТЯВА"! Нагледно виждаме цветята,приготвени за нас!
58
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Булката изгоря с 85% изгаряния. Младоженеца на ***.
57
13
 
7
 
! Отговори
Тодор Живков преди 1 месец
Па яште банани и бегайте на запат, бе! ха ха хаа хааааа!
56
9
 
7
 
! Отговори
БУНГАР преди 1 месец
ВУГГАРССКА РАБУТА .
55
2
 
26
 
! Отговори
Тъй е било преди 1 месец
От средата на юли до средата на август, всичкото "си"га"но"ре" се завръща от германията, францията, белгията и някои други райончета, и започват-какво?... тридневните им сватбиии... Та за една такава сватба и да припечелят нещо извънредно, в изънработно време, зам. началство и приятели отишли, да изберат някой-друг кашон, за най-атрактивната фоейверка "опашката на дявола"... Е... дръпнаха Дявола за опашката... Да са живи и здрави младоженците, ще гърмят с пиратки!