Двама души са пострадали при катастрофа на „Тракия“

Инцидентът е станал в района на километър 228 в посока София
11 авг 2024 14:45, Елка Василева
16
Двама души са пострадали при катастрофа на „Тракия“
Снимка: архив, БГНЕС

Катастрофа е станала на автомагистрала "Тракия" край Ямбол, в района на километър 228 в посока София. Движението е затруднено.

Инцидентът е станал около 12:00 часа. По първоначални данни има двама пострадали, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

Автомобил, който е теглил с платформа друга кола, е самокатастрофирал и напуснал пътното платно. Двамата пострадали са транспортирани с линейка за преглед в болница. Движението на мястото на инцидента са регулира от полицейски служители. Извършват се процесуално-следствени действия.
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: катастрофапострадали
Още от Видео прогноза
Жълт код за горещини утре, температурите ще са до 39°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Бивш студент преди 4 седмици
228 км е между Стара и Нова загора на 50-55 км от Ямбол
7
1
 
3
 
! Отговори
55399 преди 4 седмици
Намаляване на максималната скорост на 120 км. ще реши проблема
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тракия е мястото където всеки селянин от територията показва комплексите си!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
От известно време Тракия е най опасното място за шофиране, а би трябвало да е най безопастното, в спешен порядък трябва да се намали скоростта на леките автомобили на 120 и 70 за тежкотоварните, като им се забрани да изпреварват, или по лесният вариант е да им се вдигне тол таксата с цел да не минават през България или ако минават поне да има икономически смисъл
4
0
 
2
 
! Отговори
THE BEST преди 4 седмици
Поредната статистика ..... Няма да се уморя да пиша, че е така.. Съгластна съм с мнението на майката на Ани, че всичко , което се съобщава за катастрофи и хванати да шофират пияни и дрогирани е само една статистика.. Обществото не реагира по никакъв начин и не показва да го интересува..- Само близките на загиналите и пострадалите при катастрофи - искат промяна и се борят за нещо..... А въпроса не е само да се върти волана, а да се шофира отговорно и със СЪВЕСТ. Иначе се рискуват човешки животи..
3
0
 
6
 
! Отговори
Мекере преди 4 седмици
То така да се пишеше и колко хора са починали от липса на медицинско обслужване защото в България има само една болница и това е Пирогов и късмета да стигнеш до там от всяка точка на страната си е направо чудо!Да висиш пред 111 кабинет който е травматологията докато ти изтече кръвта да отидеш на другата опашка за скенер и после пак там да се върнеш да ти разчетат снимката си е направо спешен кабинет!Важно е на коя минута идва линейката и с какво оборудване е при катастрофа!
2
0
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 седмици
това щом не си пил или дрогиран с ясно съзнание трябва да е още по наказуемо защото тога няма оправдание защо се случва на трезва Празна глава
1
1
 
6
 
! Отговори
Хи преди 4 седмици
Невъзможно, на "Тракия" катастрофи се случват мнооого рядко!