Леко земетресение на 7 км от Батак

То е регистрирано малко преди 10:00 ч.
15 авг 2024 11:09, Александър Попов
4
Леко земетресение на 7 км от Батак
Снимка: НИГГГ-БАН

Земетресение със сила 2,3 по Рихтер е станало днес. То е регистрирано в 9:53 ч. тази сутрин, сочат данните на Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН.

Епицентърът е на 7,1 км от Батак и на 12 км от Пещера.

Дълбочината му е била 10 км.

Няма данни да е било усетено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Страната
18-годишен помориец простреля мъж с пневматичен пистолет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Не пишете глупости преди 3 седмици
Доказан факт е, че 5-6 батачани редовно са причаквали връщащите се от пазар помаци и са ги ограбвали. За капак същите са изнасилили и съпругата на Барутанлията, който по онова време е бил нещо като районен отговорник там (вид заптие). Ситуацията около Априлското въстание е била използвана от ощетените помаци, които са тръгнали към Батак с цел грабеж. За беда, към тях са се присъединили много роми-мюсюлмани. Според очевидци, баташки първенци наистина са загинали мъченически от ръката на
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Редовната османска войска спасява българите от рязярените помаци, които от своя страна бяха пропищели от постоянните набези на българите да им крадат стоката, да ги обират и изнудват. Нали племето крадливо-грабливо-ебливо българско са все от хайдушко коляно, не стои мирно създанието диво балканско. Дори ден днешен, 8 милиарда хора около света са пропищели в един глас от това 6 милионно племе диво балканско! Чума да ги мори и огън да ги гори дано кривокраките буггаротаттари!!
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някакви откачалки се скъсаха да говорят,че било измислица какво е направила Османската империя в Батак и са разгневили духовете.Даже помаците пробваха да обвинят несправедливо.Не се подигравайте с трагедията там!!!За Батак си е виновна редовната османска войска и никой друг!