Тръмп за Камала: Чуйте как се смее, така се смеят лудите

Той заяви, че по-лесно ще победи Харис, отколкото Байдън
18 авг 2024 12:20, Петър Бойчев
82
Тръмп за Камала: Чуйте как се смее, така се смеят лудите
Снимка БГНЕС

Кандидатът за президент на САЩ на републиканците Доналд Тръмп заяви, че според него ще му е по-лесно да победи кандидата на демократите Камала Харис, отколкото президента Джо Байдън, въпреки че някои проучвания показват, че тя има малка преднина в надпреварата за президентските избори на 5 ноември, предаде Ройтерс.

Бившият президент Тръмп каза това на митинг в Уилкс-Баре в североизточната част на Пенсилвания - щат, който се очертава да има голямо значение за изхода на надпреварата.

Вицепрезидентът Харис от своя страна ще направи автобусна обиколка на Западна Пенсилвания, която ще започне в Питсбърг днес, преди началото на Националния конгрес на Демократическата партия утре в Чикаго.

"Смятам, че тя ще бъде по-лесна за побеждаване от него“, заяви Тръмп, наричайки Харис "радикална" и "лунатик". Тръмп се опита да представи вицепрезидента на Байдън като крайнолява по отношение на редица политики. По време на митинга той изтъкна предишен неин призив за забрана на фракинга - индустрия, която е от голямо значение за щата. Кампанията на Харис неотдавна посочи, че тя няма да подкрепи забраната.

Той също така продължи да атакува Харис в личен план, въпреки че според някои политически анализатори подобни коментари могат да навредят на Тръмп сред умерените избиратели.

"Чували ли сте я как се смее? Това е смехът на луд човек", каза Тръмп и добави, че е недоволен от илюстрацията на Харис на корицата на последния брой на списание "Тайм". "Аз изглеждам много по-добре от нея", добави той.

В прескачаща от тема на тема реч Тръмп повтори невярното си твърдение, че е загубил изборите през 2020 г. поради измама, отхвърли заплахата от изменението на климата и заяви, че планът му за налагане на повсеместни мита върху чуждестранни стоки няма да действа като данък за потребителите в САЩ - твърдение, което повечето икономисти оспорват.

Залата "Мохеган Сън Арина" с капацитет от около 8000 души беше почти пълна, когато той започна да говори. След първия час обаче тълпата започна да намалява. Общо той говори повече от 100 минути.

Тръмп заяви, че Харис е трябвало да направи повече за справяне с инфлацията и други проблеми, откакто тя и Байдън са встъпили в длъжност. Ако бъде преизбран, той заяви, че ще подпише указ, с който ще нареди на секретарите на кабинета и ръководителите на агенциите да предприемат действия за намаляване на цените.

Пенсилвания е един от трите щата от т. нар. Ръждив пояс, заедно с Уисконсин и Мичиган, които помогнаха за неочакваната победа на Тръмп през 2016 г., посочва Ройтерс. Байдън, който е израснал в Скрантън, Пенсилвания, спечели трите щата за демократите през 2020 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: лудитеТръмпкамала
Още от Звезди
Нова ера - Лейди Гага вече е брюнетка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
До 23 преди 4 седмици
Като тръгне да го съди ще се размириши много понеже ще и се наложи да прави психиатрични тестове. А може и да цъфне диагнозата на Канала словесна диария. Хахахахаха Хахахахаха Хахахахаха Хахахахаха
25
1
 
6
 
! Отговори
Опашката на кришата преди 4 седмици
Семейството и обкръжението на Кобилата Харис са левичарски марксисти. Кобилата Харис изповядва ценностите на Малтус за редуциране на човешката популация. Крушката си има опашка - бащата на Малтус е бил яростен якобинец, тоест от предшествениците и прототипите на болшевиките, културните марксисти и джендърите.
24
6
 
6
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 4 седмици
До 25. Копейкин, да вземеш да се разкараш от България и си остани в Раша, че вече ни се сгади достатъчно от теб.
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Камала може и да го осъди - ще трябва да представи психиатричен тест в съда. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха
22
4
 
7
 
! Отговори
Като преди 4 седмици
...се смеела така, що не излезе на директен диспут? Както върви, Тръмп може и да го треснат на изборите! А как се смее Харис, си е нейна работа! Важното е ,кой се смее последен!
21
11
 
7
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 4 седмици
ДончУ като обижда опонента си ли мисли, че ще спечели? Защо ли ми прилича на чебурашките в България, които сами се надъхват как Раша трепе украинци, а в същото време ги могилизират :)))))))))))Доктор по право, бивш прокурор срещу престъпник и измамник, путлераст с осъдителна присъда. Запасих се с пуканки и се забавлявам на чтенията на чебурашките:)))))))))))
20
6
 
4
 
! Отговори
М Х преди 4 седмици
В политиката съм от няколко години. В момента съм в Русия по общ проект. Вече съм набелязал с кого ще се разправям в България, след като Тръмп спечели изборите в САЩ. Ще ги мачкам безкомпромисно, защото властта ще ми позволява това. Реванш!
19
8
 
9
 
! Отговори
ФАКТ преди 4 седмици
ОКОЛО 150 МИЛИОНА ДУШИ ЩЕ ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ В САЩ!И ТОВА НЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ИЗБОРИ КАТО В ТЕРОРУСКАТА КЪДЕТО САМОЗВАНИЯ СИ ДОБАВИ НАД 60 МИЛИОНА ГЛАСА ПОЛУЧЕНИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА НЕГО!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
......мита върху чуждестранни стоки няма да действа като данък за потребителите в САЩ .... Да, бе! Друг луд кандидат, че даже не се смее! Поне да се смееше .....
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А на Тръмп като му погледнем перчема, можем да помислим същото. Със всичките си милиарди така ли не намери поне един фризьор да му пооправи гнездото на кратуната?!
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абе Доналд ама на тях луд им трябва! Лгбти и прочие типажи под влияние са точния избор за целта! Къде е Никсън, Рейгън?! Къде са тези сериозни и можещи президенти! Днес са жалки времена!
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Метално болен и отчаян човек.
14
1
 
9
 
! Отговори
че ИНДИЙКАТА СЕ СМЕЕ преди 4 седмици
БЕЗ ПРИЧИНА И НЕУДЪРЖИМО Е ИЗВЕСТЕН ФАКТ
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този е пълна откачалка.
12
9
 
7
 
! Отговори
Реторичен въпрос преди 4 седмици
Сериозен психопат с пушка на покрива ли е идеала му ? От кога смеха е грях отново? Преди векове смеха е бил грях сред пуританите и са слагали клеймо "луд', "обладан от дявола" на смеещия се , но вече семе уж 21 век мен...
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 седмици
Лудите се смеят само във филмите, липсата на чуство за хумор е главния признак за психологични отклонения .
10
17
 
14
 
! Отговори
КАМАЛА ХАРИС преди 4 седмици
САМО ЛУДИ ПРИЕМАТ СЪВЕТИ ОТ ПСИХОПАТИ КАТО ТРЪНП!
9
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Камала не знам дали е луда но Тръмп определено е луд.
8
7
 
10
 
! Отговори
Пепа Бойчева преди 4 седмици
Летящата Козила БелобрадаткОВЦЪ се хили още по-зловещо от Кома-Ла Психарис...А когато застърже с скимтящото си дрезгаво ръмжене,говорейки за дечицата,които били малтретирани в училищата и как им се отнемала свободата да си изберат пола от списъка на ЛГБТИФШСТИ + и как милите дечица стояли в неведение колко било хубаво да се ползват и двата входа на хранопровода за удоволствие,очите и светват като на стар ЗИЛ фаровете в тунел... И спонсорЪ им е един и същ като на Кома-Ла Психарис!
7
9
 
17
 
! Отговори
Абе преди 4 седмици
Тръмп започна да води кампанията си чисто по български - откровено плюене и инафнтилни подигравки със съперника...