Запали се бързият влак от Варна за Пловдив преди Чирпан

Хората са извозени с автобуси
26 авг 2024 06:45, Александър Попов
135
Запали се бързият влак от Варна за Пловдив преди Чирпан
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бързият влак от Варна за Пловдив се запали преди Чирпан, като на място са били изпратени линейки и пожарна.

Единият машинист е припаднал.

"Тръгнахме от Стара Загора с 1 час закъснение – бърз влак 8632 от Варна, с локомотив 43309. На 3-4 км преди Чирпан излезе пушек, след това и огън. Момчетата опитаха да закарат влака в гарата, но не успяха“, разказа пред БНР Атанас Ангелов, който е пътувал във влака.

Запалил се е локомотивът на композицията.

Екипи на пожарната са загасили огъня, а пътниците са били извозени с автобуси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: влакчирпанпожар
Още от Снимка на деня
Времето днес: Жега, на места ще вали и гърми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
15
 
! Отговори
БДЖ предупреждава! преди 3 седмици
Влаковете на БДЖ не трябва да се бутат с повече от 35км/ч, защото избухват.
67
3
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Благодарение на комунистите в България влаковете пътуваха София - Бургас за 5 часа още 1971 година. С новите тогаз комунистически машини Шкода, същите които и след 35 години демокрация водят българите към евроатлантическото бъдеще. Факт.
66
8
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
До 77 ". В никаква "краварска демокрация" не живееш, а те управляват слуги на Кремъл" - мухаха... Тези опорки можеше да хванат декиш преди 5 години. Сега вече всички видяха и почустваха що е то евроатлантизъм и ценности и само най-неграмотните про'с'таци си ги повтаряте още.
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До Анонимен 71 Зададох конкретни въпроси по конкретни проблеми. Типично по жепейски, отговор не си дал на нито един въпрос, показал си колко много инфо имаш, щото си работил там, и не си пропуснал да дадеш квалификация на мнението ми. Та не разбрах, за 30 год. БДЖ никаква печалба ли не са имали, никакви пари ли не са вложили в нови вагони, локомотиви, подобрения и пр.? При условие, че са продавали от фонда, отдавали под наем и пр. Само са крали, така ли?
64
7
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
До 57 "Но това е следствието от 45+35г прегръдка на Кремъл" - про'с'так неграмотен, благодарение на комунистите в България влаковете пътуваха София - Бургас за 5 часа още 1971 година. С новите тогаз комунистически машини Шкода, същите които и след 35 години демокрация водят българите към евроатлантическото бъдеще. Факт.
63
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е да бе, те слугите на Кремъл ни вкараха в ЕС и в НАТО, слугите на Кремъл строят американски бази в България, слугите на Кремъл ни изнасят златото за Канада, слугите на Кремъл имат хиляда НПОта, с които налагат джендерастия и прочие. Ти глава имаш ли????? Ползваш ли я понякога????
62
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма такава пародия като БДЖ. Бърз влак на 100 километра да отчете 1час закъснение. Това е тотален позор!!!!
61
7
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
До 73 "Крайно време е народът да излезе по площадите." - Защо?
60
1
 
12
 
! Отговори
ХХ преди 3 седмици
Това стана вече традиция
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще бъде новина ако БДЖ изкара един ден без инцидент
58
3
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 70 преди 3 седмици
Не са ги закрили, защото има още за крадене и няма как да се закрие току така държавна железница. И не, не са конспирации. Бил съм в системата на БДЖ. В с. Злати трап с държавни пари беше построена Сточна гара и дадена на дълга концесия за смешни пари точно на тази фирма. Да не казвам и за разни почивни станции кой и за колко ги купи. Но ти явно не знаеш и разсъждаваш по детски.
57
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До очаквано 68 Все конспирации са ви в главите. А къде е печалбата на БДЖ? За 30 год. нищо ли не заделиха за нови вагони или локомотиви, или за ремонтни дейности, или за подобрения? Всяка година да бяха купували по 1 нов вагон, сега щяха да имат 30 нови вагона. Все на загуба ли са работили 30 год.? Ако да, защо не са ги закрили досега? Много въпроси.
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пак ли се е запалил влак? Пак ли?!
55
2
 
10
 
! Отговори
очаквано преди 3 седмици
Хайде сега да излезе Бойко лъжеца и да видим кого друг ще обвини, като по негово време БДЖ се досъсипа и се разпродадоха на "наши" хора всички почивни станции и имоти. Такава раздута бюрокращина е там, че в момента има повече шефове, отколкото работници. Умишлено се фалира. И се лансира частната (близка до ДПС - на Бойко вечния партньор) фирма ПИМК.
54
1
 
8
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТЕЦ преди 3 седмици
Мога да оправя БДЖ само за 15 минути, вие ми дайте 500-600 млн евросубсидии и само гледайте.
53
7
 
9
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Добре, че бе Бай Тошо, та и до днес лошите комунистически локомотиви, да теглят комунистическите вагони към светлото европейско бъдеще!
52
5
 
14
 
! Отговори
Бойко е виновен преди 3 седмици
Бойко Борисов е виновен. За 1 година построи тръбата на Путин, а за 12 години не можа да оправи БДЖ, защото само крадеше парите в шкафчето.
51
1
 
3
 
! Отговори
А... преди 3 седмици
...има хора по богатите държави, които плащат купища пари за екстремни и напълно реалистични преживявания като това! Погледнете нещата по-ведро от друг ъгъл -> БГ политиците вече толкова са се вглъбили в идеалът си да помогнат на Българина и да му направят животът по-ведър, че даже им организират лотарии: примерно разходка с влак, който гори, та дали ще гориш и то или не, или пък тотото къде в БГ ще има пожар или пък няма да има вода, ако не тва дали ще попаднеш в свлачище или срутище, или ТИР..
50
1
 
11
 
! Отговори
некой преди 3 седмици
Това вече не е кой знае каква новинавиж, ако напишат, че влака София-Бургас е пристигнал в Бургас, тогава и нов национален празник могат да направят
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
БДЖ освен железопътен е и автобусен превозвач. Задължително ти продават комбиниран билет за влак и автобус.Качваш се на трена а по някое време я локомотива или някой вагон се запали или пък да дерайлира влака а защо не и локомотива да се скапе по пътя някъде насред нищото. И тогава за се намеса подразделението БДЖ-автобусни превози.