Дете почина в бургаска болница, семейството бие и троши

Нападнати са лекари, счупена е техника
29 авг 2024 22:43, Александър Попов
164
Дете почина в бургаска болница, семейството бие и троши
Снимка: БГНЕС

Момиченце на година и половина почина в Първо детско отделение. Детето било хоспитализирано рано тази сутрин с кашлица и висока температура, като по данни на близките е било с вирус, съобщи Нова тв.

В късния следобед обаче от болницата са съобщили, че малката Айлис е починала от миокардит. Минути по-късно пред здравното заведение се събрало цялото семейство на детето, което е поискало обяснение от лекуващия лекар.

Според близките той бил пиян.

Вратите на Първо детско отделение са разбити, а лекари били нападнати. Има и изпочупена медицинска техника.

На място е пристигнала полиция, която да свали напрежението.

От болницата заявиха, че още утре ще потърсят съдебна отговорност за нападението. Назначена е аутопсия и съдебно-медицинска експертиза, което пък предизвика още по-голям скандал, тъй като семейството, което е от турски произход, настоява тялото на детето да им бъде върнато.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Бургаспочинало дете
Още от ЕС
ACEA: България е първа по ръст на купени нови автомобили в ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
5
 
27
 
! Отговори
Факт преди 2 седмици
Разликата между трима роми и петима турци е само бройката!!!
89
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А какво ни интересува това нас нормалните хора
88
3
 
24
 
! Отговори
Бо преди 2 седмици
Интересно ми е какво се случва по морето? Промивка на ухо - 1494 лв. Затворени болнични спешни отделения в пика на сезона поради ремонт. Действащ спешен медицински център в известен морски курорт с персонал, колкото екипаж на самолет на автопилот. Областна лечебна структура, която трябва да обслужва местни и туристи при липса на медицински сестри. Мъка.
87
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Взети ли са проби за алкохол и наркотици на лекаря, все пак говорим за Бургас...
86
2
 
4
 
! Отговори
Петко преди 2 седмици
Айляк ми е на Софията.
85
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Индийски филми
84
15
 
11
 
! Отговори
Петко преди 2 седмици
Да уволняват всички лекари в България и да ги изгонят. Има 120 хиляди безработни, които с удоволствие ще станат лекари дори и за половината им заплата.
83
16
 
14
 
! Отговори
Американ преди 2 седмици
До до ха ха ха: Няма етнос тука бе, ако лекуващият е бил пият напълно ги разбирам тия. На детето ще правят аутопсия, а на нарочения пиян лекар взеха ли проба или "забравиха"? Нещо хич не е наред в тази сводка както и във всички други относно бити лекари.
82
3
 
20
 
! Отговори
до ха ха ха преди 2 седмици
Ами каквато е културата, възпитанието и образованието на държавообразуващият етнос, такава е и на останалите в държавата! Има един Анекдот: Отишъл ромът в Германия и след 5 години копирал поведението на германците, дошъл германеца в Бг и след година копирал поведението на българите. Възможно ли е??? Ами "Битието определя съзнанието" - К. Маркс.
81
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези са от турски произход колкото аз съм марсианец.
80
2
 
7
 
! Отговори
Закривай преди 2 седмици
Здраве погазването
79
3
 
17
 
! Отговори
ха ха ха преди 2 седмици
Как само си личи кои от коментиращите са от ромейски произход и кои са българи.... А ина че и много странно етнос които си продава децата в Гърция за жълти евроцентове ОТ ПОНЕ 30 ГОДИНИ и се жени единствено ако тати му купи булка от Димитровград, да са тъй разтревожени за *** си. Една кратка разходка в която и да е маала доказва обратното . Децата ходят там мъърляви, боси и голи . Дишат лепило и ровят в кофите без на родителите да им прави впечатление ама иначе доктора бил виновен.
78
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Полуобразованите, другари и другарки във форума, могат ли да направят разлика между гръцки и румънски или английски и немски??? Ами такава е разликата между турски и ромски, два коренно различни езика, не може да владеш турски без да владееш ромски и да се наречеш ром, и обратното!!!! Ромите в Бг изповядват Източно Православната Християнска вяра, а турците - Мюсулманската религия! Още нещо непонятно???
77
3
 
7
 
! Отговори
Много нагли преди 2 седмици
ТИ1 деееебасари от ТАЯ партия на Де.ба ПСето.Няма ли тая болница охрана да хоспитализира тая смрад при Мохамед.
76
11
 
13
 
! Отговори
от Бургас преди 2 седмици
Млъкнете, дървени и безсърдечни философи! Хвърлят ви една партенка и се надпреварвате в безчовечието си! Никой не е бит, нищо не е трошено. Семейството агонизира в мъката си. Не че има значение, но те са турци, чисти, спретнати, скромни и вежливи, чакали с години това дете, за което със сигурност са се грижили добре. Те са ХОРА, за разлика от повечето коментиращи тук! А по мнението на цял Бургас, из*в*ергите в УМБАЛ наистина трябва да бъдат бити, но никога няма да стане. Полицията пази помията.
75
2
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 седмици
Докторството е професия, която дава лиценз за убиване, следователно докторът трябва да знае, че е много отговорен, че ще го бият много и че подлежи на жесток съдебен процес, а не всеки случай да се замита под килима и никога да няма виновни. Иддийодския закон на борисов трябва да се отмени и цялата тая вакханалия да приключва.
74
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бате тия poмите хранят децата си с oтпадъци после болницата им виновна
73
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като знам, че родителите са вечно пияни нормално е да им се привиждат и отсрещните на пияни. Поздравления за лекарите, Господ здтаве да им дава и по- бързо да натискат паник бутона за полицията!
72
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А защо да вярвам на твърдението на родителите, кое ми дава основание да вярвам на едни вечно пияни ***?
71
5
 
6
 
! Отговори
пенджабци преди 2 седмици
Лекаря афганец ли е ? Щото ако е от Афганистан ще им обърне на тези буйстващите зурлите наопъки.