"Телеграм": Павел Дуров няма какво да крие

Милиардерът бе арестуван във Франция
26 авг 2024 07:18, Александър Попов
32
"Телеграм": Павел Дуров няма какво да крие
Снимка: Getty Images

Компанията собственик на мобилното приложение "Телеграм" заяви, че директорът ѝ, милиардерът с френско и руско гражданство Павел Дуров, "няма какво да крие". Съобщението бе разпространено, след като Дуров бе арестуван в събота във Франция заради нарушения, извършени от платформата за чат, предаде АФП.

"Телеграм" спазва европейското законодателство, в това число Регламента за цифровите услуги. Действията му за модериране на съдържанието са в установените за сектора норми", написа базираната в Дубай компания в собствения си канал в "Телеграм".

Още по темата
"Павел Дуров няма какво да крие. Той пътува често в Европа", каза още компанията и добави, че е абсурдно той да бъде смятан за отговорен за злоупотреби.

Дуров беше задържан на летище Бурже край Париж. Според първоначалните данни причина за ареста му е недостатъчното модериране на съдържанието в "Телеграм". Местните медии съобщават, че заради това могат да му бъдат повдигнати обвинения, свързани с тероризъм, наркотрафик, измами и детска порнография.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Павел ДуровТелеграм
Още от Водещи мобилна
Милиардерът Павел Дуров - противник на Путин, борец за свобода или престъпник?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Божи преди 2 седмици
Ами щом няма какво да крие, значи няма проблем. Случая ще бъде разрешен бързичко.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 21, явно то е примамката, защото Дуров е бил обявен за персона нон грата във Франция, но като всеки богаташ се е надявал, че парите ще го спасят
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И в момента каква е разликата между стадото Франция/САЩ и Беларус/Русия освен, че едните блеят в посока запад, а другите в посока изток? Аз политиците не съм ги чул да правят нещо различно от това да забраняват все повече и повече неща и да налагат все повече данъци и регулации. Те друга работа освен да са мека форма на робовладелци имат ли?
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нямам думи. Леви, десни, консерватори, прогресивни, либерали, социалисти, националисти, глобалисти... Къде е разликата като всичките са жадни за един и същ контрол? Държавата е превърната във всемогъщ бог, на който може да се сложи каишка и на тия им тече пяна от устите в устрема си да държат края на каишката?
24
0
 
8
 
! Отговори
франсетата преди 2 седмици
е оказаха най-долните ***...
23
1
 
4
 
! Отговори
Afuera преди 2 седмици
Безчинствата на държавния апарат трябва да бъдат наказани и прекратени от Китай, през Русия и Европа, до САЩ. Пиявици на свобода. Промивачи на мозъци. Самозабравили се патологично безработни безбожници, които се мислят за богопомазани. От тоталитарния Мечо Пух в Пекин, до разведения пенсионер, който се вживява че е Чингиз Хан в Кремъл, през левашката секта в Брюксел, до глобалистките световни полицаи във Вашингтон.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прогониха го руските етатистки фашисти, защото не искаше да им сътрудничи. Сега го подгониха и еврофашистите. За етатизъм и фашизъм в Китай няма да говорим. Овцете са тези, които си мислят, че има разлика между тези етатистки туморни образувания, които се поддържат от орди безмозъчни марионетки, които си мислят че едните фашисти са светци, а другити демони.
21
1
 
13
 
! Отговори
Нане Вуте преди 2 седмици
Всичко е просто : наглосаксите искат да контролират телеграм !!! За същите обвинения що не арестуват Зукърбърг?? Защото дава нужните данни и информация на когото трябва- цру анб , ФБР и т.н. !!!!!!!!!! Демокрация и свобода на словото по краварски!! Надупеният макарон е само изпълнител, кукла на конци!!! Де Гол се е превърнал сто пъти вече в гроба!!
20
0
 
8
 
! Отговори
Йода преди 2 седмици
Шарени амеби не харесва падуаните Павел и Илон. Избори на ФАЩ дано спечели джедай Доналд. Ситски лордове навсякъде бездетни. Наши деца искат те да привлекат към Тъмната сила. Нека Силата бъде с нас!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
19, момичето, с което е пътувал, е талантливо като него, русо и красиво, но е изчезнало веднага след задържането на Павел Дуров.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Руснакът Павел Дуров бе арестуван в събота във Франция заради нарушения, извършени в платформата за чат. Това е същото като да арестуваш производител на ножове, защо с тях убивали хора по улиците.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
момичето с което е пътувал е талантливо като него, русо и красиво, да не се канел с нея да даде нов старт на света, след Апокалипсиса, дал материал за 120 деца в различни страни по света, обожествява се като римските император, истината е, че никой не може да победи държавата, това при нас го преживя божков, а смяташе че той управлява държавата, съвсем скоро Калин Стоянов
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 17, окей, разбрах, случаят с парите които хвърляше на бедните през прозореца си ме отврати, нищо и никого не харесва, самото съвършенство, не ядял животинска храна - месо и мляко, а рибата какво и там има кръв, болезнено задушаване, създал си е някакви свои принципи и чуждото нещастие не го засяга, но е суетен, присадена коса, сигурно си е направил и нещо по лицето, защото преди това не изглежда добре, а сега е направо красавец, да се отречеш от Родината и родителите си, а е роден в Ленинград
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
поведението му ми напомня "Калки" на Гор Видал, а в Париж е отишъл на романтична вечеря, която не се е състояла
14
3
 
12
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 2 седмици
А между другото, Телеграм се ползва усилено и от Украйна. Така, че западната пропаганда по тоя начин попада и там, където не трябва ;) Акомпитате мен, по-важно е да забранят Дойчезеле, та да понамалеят маллоуумните статии в днесбг ;)
13
2
 
12
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 2 седмици
Рускотомгражданство се отнема автоматично, ако имаш повече от две гражданства. В случая Дуров има 3, затова е отнето руското. Така е по закон. За да го върне, трябва да подава молба до Путин. Ако я е подал, значи може и да му бъде върнато :) Въпросът е, че гадории има и в Ютуб, а никой не ги маха. Или по-точно, махат се избирателно. Маха се това, което не отхрва на соррооссоидите.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
не знам дали са му отнели руското гражданство, но мисля че не, след като така се застъпват за него, какво е правел в Азербайджан по време на визитата на Путин?
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
АБе примитивна работа е шороша, не се е научил още и интернет да ползва интернет... Състоянието на Дураков се оценява на 15.5 милиарда, и все още си има руско гражданство.
10
1
 
0
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 2 седмици
9, точно тия неща се цензурират! Недей заблуждава хората!
9
2
 
3
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 2 седмици
Абе няма руско гражданство, отнето му е! В Русия не може да имаш 3 гражданства. Отнема ти се и после трябва да се молиш да ти го върнат. Така, че няма руско гражданство. Телеграм е базирана в ОАЕ. Дуров е израсъл в Италия. Както и брат му, който се занимава с криптирането в Телеграм, заради което и става скандала!

Спонсорирани публикации