Още търсят втория заподозрян за убийството на Яна

Момичето бе открито мъртво на 10 юли в Борисовата градина
Обновена: 25 юли 2011 14:50 | 25 юли 2011 11:18,
72
Още търсят втория заподозрян за убийството на Яна
Издирваният Николай Русинов. Снимка: МВР

Издирваният втори заподозрян за убийството на Яна – Николай Русинов, все още не е заловен, но това може да стане факт скоро, обяви пред bTV шефът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев.

„Стигнахме до извода, че жертвата и извършителят са се познавали. В живота Николай е преводач, говори езици, работи в спедиторска фирма. По поведението на извършеното престъпление може да се каже, че това е човек, който има една латентна агресивност и най-вероятно проблеми в отношенията с жените, тъй като, общо взето, престъпления като изнасилване са свързани с проблеми в отношенията с жените. Неговата агресивност е регистрирана преди години", каза още Стойчев.

Той допълни, че не допуска Николай да посегне на живота си, защото ходовете му досега показвали, че опитва да се скрие от разследването.

Това е убийство, което е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа му да бъде приведено момичето в състояние на контрол, а и да не вика, допълни Стойчев

По думите му арестуваният Пламен Трифонов и издирваният Николай Русинов по някакъв начин имат връзка.

Не като приятели, а, може би по стечение на обстоятелствата са се случили по едно и също време на едно и също място, поясни директорът на Института по психология към МВР.

Още по темата
„Вероятно Пламен се е гаврил с момичето, след като то е починало", обяви Стойчев.

Засега разследването на убийството на младата жена в Борисовата градина е категорично, че един от двамата мъже – бягащият Николай или задържаният Пламен, е убил Яна.

"Още не може да се каже кой от двамата. И двамата категорично не са аутсайдери", обясни Стойчев.

Яна Кръстева беше открита мъртва и полугола под дърво в закътана част на Борисовата градина на 10 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 12 години
и този го направиха медийна звезда
69
4
 
8
 
! Отговори
Бай Онзи преди 12 години
Убиецът бил женен с дете...!Чудя се коя е тая *** и *** жена дето да отиде при тоя грозник и отвратителник,че даже и да му роди дете...!***...
68
3
 
3
 
! Отговори
ева преди 12 години
Щом се покрива не му е много, много чиста работата. Ако нямаше истина в твърденията, защо не се яви в полицията и да се разберат?
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех, какво нещо е това живота. До преди няколко месеца настойчиво ни убеждаваха как двете сестри Белнейски са изнасилени, зверски пребити и убити от един, които ако го тупнеш с нещо и няма да мръдне, сега пък една жена убита от двама (което по пътя на логиката далеч по се връзва от първия случай). И какви приятели е имала горката Яна, които са я пуснали да си тръгне през парка сама през ноща или пък не знаят с кого е тръгнала, какви приятели са това?
66
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прекалено голяма фантазия имате, като смятате,че сама се е задушила, откъде тогава са следите от насилие ? Сигурно сама се е наранила и си е скъсала дрехите ,а ?! И тоя защо бяга, а не дойде като бял човек да обясни какво се е случило ? Цялото ни общество е такова, все оправдаваме престъпниците.
65
2
 
2
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
мисля че в случая "натиска" е правилният израз :)
64
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя отдалече си изглежда като абсолютен гербераст
63
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано го хванат по-бързо, че да изгние и да го спукат от секс в затвора, мазна долна ***.
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леле тоя женен с дете ходи се натиска по парковете с някви пред всички. Баси морала, къде сте приятели на тоя *** да обясните колко е добър и прочее. *** сте като него значи.
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без да обичаме сами себе си, никога няма да се научиме да прояваме любов, обич и загриженост към ближния!!Може да звучи ресилено, но ние помежду си нямаме обич, уважение, жертвоготовност.Егоизмът и себелюбието, омразата, алчността не са обич и прояждат психиката отвътре.Когато няма възпитани ценности, обеч към ближния няма начин да бъдем по- съвършенни...::((((((((((
60
3
 
9
 
! Отговори
66 преди 12 години
Егати работата тоя ми есъсед.Жена му е ***,преди десетина дни изчезна с детето и БМВто.Въобще не показваше с нещо ,че е такъв....
59
13
 
8
 
! Отговори
Mecata преди 12 години
И Харисън Форд се крие и бяга във филма "Беглецът" пък не беше той убиеца, Нали!
58
3
 
6
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
Ами дори и да има шокирани,58 е прав,има го като вариант..
57
3
 
7
 
! Отговори
istinata преди 12 години
Agresiven seks, izleznal izvan kontrol !!
56
10
 
5
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
А ако е практикувала секс с душене и всичко е просто нещастен случай?А ако е била привърженичка на по грубата сексуална игра и на по нетрадиционните места за секс.Хора всякакви има,жалко за момичето ,но не отхвърляйте с лека ръка тези,макар и считани за табута фетиши,доста разпространени са,повече отколкото предполагате......
55
7
 
5
 
! Отговори
Mecata преди 12 години
Какво толкова каза 51ви, че го изтрихте. Не може ли найстина да се е задушила и да е умряла сама, или на всяка цена тябва да има още една жертва било то и невинна.
54
5
 
5
 
! Отговори
Mecata преди 12 години
Може би не е убиеца, но като е разбрал какво е станало се е насрал и се е покрил, нормално е като се има впредвид колко са любезни нашите мицифайки в такива ситуации.
53
2
 
16
 
! Отговори
до rt, nr 51 преди 12 години
Не знам луд ли си, психопат ли си, какъв *** точно си! Един млад. невине човешки живот е погубен безвъзвратно, едно семейство е почернено! Не знам, дали така щеше да говориш, ако на мястото на Яна, беше сетра ти, *** или дъщеря ти! Или пък ако някой изверг те спре някъде , след като си се почерпил с приятели през почивния си ден, и се гаври с теб - тогава ми е много интересно какви ще ги говориш? Дали ще твърдиш, че сам си си виновен!
52
3
 
3
 
! Отговори
Mecata преди 12 години
Vivaaa Видинннннннннннн
51
0
 
1
 
! Отговори
Pecata преди 12 години
Заглавие от столичен всекидневник: "Задържаният за Яна - по сигнала на ...... (многоточието - вместо името на всекидневника). Това на мен ми говори доста. А на вас?