Хванаха и Николай Русинов

Заподозреният за убийството на Яна се укривал в Турция
Обновена: 26 юли 2011 14:55 | 26 юли 2011 11:20,
349
Хванаха и Николай Русинов
Николай Русинов. Снимка: МВР

Издирваният втори заподозрян за убийството на Яна Кръстева Николай Русинов е задържан, потвърдиха за Dnes.bg от МВР.

Скоро след убийството в Борисовата градина мъжът е напуснал страната и е пребивавал в Турция.

Русинов е задържан от Гранична полиция на летище София. Той е пътувал с редовен полет от Истанбул. В момента полицията установява кога точно е напуснал България.

Николай Русинов веднага е отведен в СДВР. Мъжът е казал, че ще говори с разследващите, но е поискал първо да получи адвокат, каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

Министърът очаква след задържането на Русинов да се изяснят много от въпросите, които стоят пред разследващите смъртта на младата жена.

Преди седмица за убийството на Яна бе задържан и Пламен Трифонов, впоследствие съдът го остави в ареста.

Според разследващите убийството на момичето е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа Яна да бъде приведена в състояние на контрол, за да не вика.

Арестуваните Пламен Трифонов и Николай Русинов не са били приятели.

Още по темата

"Може би по стечение на обстоятелствата са се случили по едно и също време на едно и също място", поясни вчера шефът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев.

"Вероятно Пламен се е гаврил с момичето, след като то е починало", допълни той.

Засега разследването на убийството на младата жена в Борисовата градина е категорично, че един от двамата мъже я е убил.

Яна Кръстева беше открита мъртва и полугола под дърво в закътана част на Борисовата градина на 10 юли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
6
 
6
 
! Отговори
зеро преди 12 години
234, прав си, Хорейшио му е майката, стана толко заплетено, че само той ще оправи тази каша :-)
239
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
240 - Гербер! Поне от време на време сменяй поста, за да мислят хората, че имаш и умствена дейност:)))
238
9
 
4
 
! Отговори
SADIQ NA GOCE преди 12 години
4OVEKA E NEVINEN!!!PROSTO E OTI6AL DA DONESE PARI.A POLICIQTA SVOEVOLIQ PROQVQVA ZAKLU4VA ZAPODOZRQN.
237
12
 
6
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
VSI4KI UBIICI I KRADCI SA NEVINNI.VSI4KI OT NA6ATA PARTIQ SME TAKIVA.PAK CECO SI PRAVI REKLAMA,KAKVO E EDNO UBITO MOMI4E.NIE SME UBILI HILQDI.
236
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
226 - То и аз не искам *** като теб в родината си, ама на! Демокрация! Трябва да търпим и *** като теб! А това че само бой те оправя, както си написал, е добре! Предполагам, че ходиш ежедневно в МВР да ти хвърлят един бой профилактично!
235
4
 
11
 
! Отговори
Недоумяващ... преди 12 години
Днес БГ написа: "Според разследващите убийството на момичето е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа Яна да бъде приведена в състояние на контрол, за да не вика."*** как може такова нещо? Защо се е дърпала, като само са искали да я изнасилят. Как е могла да се съпротивлява на тези добри граждани с чисти помисли? Аз съм бесен на жертвата за нейната глупост.
234
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МВР пак лъжат като разпрани! Човека си дошъл там, а те го хванали докато се прибирал! Смешници сте Цецооо! Смешници! Май търсите втори "Лазар Колев"!
233
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щирлиц се прибира в квартирата си. Събува се в антрето и изведнъж чува подозрителен шум откъм спалнята.Вдига автомата и пуска дълъг откос през вратата. Влиза вътре и какво да види - простреляна, върху леглото лежи радисткатаЩирлиц изтрива една мъжка сълза и си мисли:"Ще ви отмъстя, гадни фашисти!"
232
3
 
3
 
! Отговори
PPP преди 12 години
До nekoisi! Познаваше ли Яна лично? И кога скъса с Петко тя?
231
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе трябва да викнем Хорейшио той и само той може да разплете случая
230
3
 
11
 
! Отговори
az преди 12 години
до 230: не познавам Николай и не казвам, че е виновен, но това, което си написал изобщо не е вярно, на изнасилване са способни и напълно нормални мъже, провокирани от алкохол или наркотици и съм повече от сигурна в това, защото имах нещастието да се сблъскам с такива!
229
3
 
4
 
! Отговори
nekoisi преди 12 години
между Ч. и Я. и на него да му се е приискало ама тя не му е позволила и той да е решил въпроса с насилие и убийство и да е разчитал, че ще накисне Ч. .......
228
3
 
15
 
! Отговори
спестено от ЦЦ преди 12 години
Още на летището "престъпника" е поискал адвокат,тъй като знаел "хватките на МВР"!
227
6
 
10
 
! Отговори
nekoisi преди 12 години
изнасилват мъже, които имат проблеми в междуполовото общуване и са с антисоциално поведение и агресивни а той изобщо не е такъв (въпреки кофтито пиянство, но то кой ли няма такова). В Турция може да е бил и в командировка, така че не бързайте със заключенията и квалификациите, въпрос на време е и всичко ще се разплете, просто журналистите малко прекаляват с измислиците и глупостите под влияние на общ. натиск. А за бездомника/клошаря не знам... може например да е видял доброволния секс
226
7
 
2
 
! Отговори
BG.SADIQ преди 12 години
AKO E DONEL DOSTATA4NO PARI4KI TOI E NEVINEN.
225
8
 
12
 
! Отговори
nekoisi преди 12 години
леле леле колко глупости може да роди човек като няма достатъчно информация а се изказва като последна инстанция... познавам лично Чеци и съм 99,9 % сигурен, че не е способен да убие човек (освен при незибежна самозащита). Коментарите относно това, как изглежда и съпоставката им със събитията са глупави и повърхностни.Той НЕ е криминално проявен, регистрацията му в МВР е по повод на пиянско сбиване и то той е бил нападнат.Изобщо не ми се вярва да е изнасилвал Яна, още повече ако са се познавали
224
3
 
3
 
! Отговори
ina преди 12 години
125, tova ne e zloba, a bezsilie, ne mogat drugo i zatova pi6at tuk, da se namirat na prikazka, mani gi, a i da e piela si e neina rabota v kraina smetka, nima sulio 6e i opredelq kak da jivee?
223
7
 
16
 
! Отговори
BG преди 12 години
Не ме интересува! Не искам да намират трупове, там където разхождам 19 месечната си дъщеря. Нас българите само здрав бой (разбирай жесток контрол) ще ни вкара в пътя. Това може да го направи само крайно десен режим.
222
4
 
16
 
! Отговори
PPP преди 12 години
Някои пишат абсолютни глупости... Яна никога не съм я виждал пияна и залитаща! Умееше да пие така, че да и е весело и да не прекалява. И не беше алкохоличка както някои я изкарват. От къде тази злоба у вас бре хора???
221
11
 
3
 
! Отговори
mar преди 12 години
abe toq Nikolai , kolkoto i da go pliuete izglejda kude kude po-4itav ot Iana, ne vqrvam da e toi