Хванаха и Николай Русинов

Заподозреният за убийството на Яна се укривал в Турция
Обновена: 26 юли 2011 14:55 | 26 юли 2011 11:20,
349
Хванаха и Николай Русинов
Николай Русинов. Снимка: МВР

Издирваният втори заподозрян за убийството на Яна Кръстева Николай Русинов е задържан, потвърдиха за Dnes.bg от МВР.

Скоро след убийството в Борисовата градина мъжът е напуснал страната и е пребивавал в Турция.

Русинов е задържан от Гранична полиция на летище София. Той е пътувал с редовен полет от Истанбул. В момента полицията установява кога точно е напуснал България.

Николай Русинов веднага е отведен в СДВР. Мъжът е казал, че ще говори с разследващите, но е поискал първо да получи адвокат, каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

Министърът очаква след задържането на Русинов да се изяснят много от въпросите, които стоят пред разследващите смъртта на младата жена.

Преди седмица за убийството на Яна бе задържан и Пламен Трифонов, впоследствие съдът го остави в ареста.

Според разследващите убийството на момичето е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа Яна да бъде приведена в състояние на контрол, за да не вика.

Арестуваните Пламен Трифонов и Николай Русинов не са били приятели.

Още по темата

"Може би по стечение на обстоятелствата са се случили по едно и също време на едно и също място", поясни вчера шефът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев.

"Вероятно Пламен се е гаврил с момичето, след като то е починало", допълни той.

Засега разследването на убийството на младата жена в Борисовата градина е категорично, че един от двамата мъже я е убил.

Яна Кръстева беше открита мъртва и полугола под дърво в закътана част на Борисовата градина на 10 юли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
2
 
7
 
! Отговори
tapanari ! преди 12 години
"Според растремежазследващите убийството на момичето е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа Яна да бъде приведена в състояние на контрол, за да не вика.""непредпазливост" ?! -- " стремеж, състояние на контрол ?!!Не викaй щe тe убия ! Toвa ли e състояние на контрол !
259
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че не си спомня, означава както че не я е убил,така и че я е убил. Или да отрече категорично, както би направил всеки невинен или да си признае престъплението-грешка, щом е по непредпазливост.Онези, които твърдят, че не бил способен на убийство, не мислят ли, че щом е способен да прави секс в шубраците и да изостави момичето там, може и да е способен.
258
4
 
2
 
! Отговори
Българин ЮНАК преди 12 години
Здравейте ЮНАЦИ. ХА-ХА-ХА. Страната на юнаците. Ха-ха-ха.Некой си пристига с редовен полет от некъде си и Юнаците го Фанали. Ха-ха-ха. Аеропланот да не каца у ливадето бе Юнаци.
257
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Do Zvetan ZvetanovSpasete nas i nashite deza ot prijatelite na Jana, ot ubiizite na Jana, i ot takiva kato samata Jana !!Do FandakovaMolja ochistete parkovete i gradinite ot prijatelite na Jana !!
256
6
 
17
 
! Отговори
ei преди 12 години
Абе кво се хванахте да обиждате човека бе, откъде знаете той ли е не е ли? Бил грозен, бил психопат, а вие да не сте много хубави? То така пред монитора е лесно, отворковци! Ако под снимката му пишеше, че е спасил Яна щахте да пишете колко е благ и симпатичен, вие сте хора, които не виждате по-далече от носа си
255
3
 
4
 
! Отговори
до 256 преди 12 години
Какво знаеш ти за монасите ***? Какви сравнения правиш?!
254
2
 
15
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
до 255не е нужно човек да е следовател за да знае, че при преминаване на границата има КПП -та и че не е възможно да излезеш нелегално в Бг и да влезеш легално в Турция, или да влезеш нелегално в Турция и да излезеш легално от там, и то през едно от най-охраняваните летища в света :) И се хваща човек, който бяга, а да определиш като укриващ се човек, който се придвижва с редовни пътнически полети и с легални документи е направо смешно :)
253
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя като му гледам извратената мусура е готов за някой манастир...извратеняк психопат,напълно подходящ за монах!!!
252
6
 
7
 
! Отговори
% преди 12 години
Abe vie tuk mnogo znaete i vsichko razbirate!!!Zashto ne stanete vsichki sledovateli...!!
251
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Случайно шефът на психологическия институт май говори глупости...Непознати случайно се събират и решават да изнасилят някоя. Ала бала и дрън дрън. И с редовен полет пътувал и никой нищо не знае понеже няма кой да провери разни пътници. Нещо ми писна от Цвъцковите щуротии.
250
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Верно се е предал сам, но защо изобщо е заминал? Май се е чудел какво да направи и първото, което му е дошло е да си бие камшика
249
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо чудно човекът да се окаже бушон.Предстоеше вот и цвъцо е побързал да се изпише експедитивен.
248
8
 
10
 
! Отговори
абракадабра преди 12 години
Не се бъзикайте с Цецо.Предния ден каза,че ще го арестува на следващия ден и го направи.Сигурен съм ,че цяла мощ е правил черни магии този да се върне за да го арестува Цецо
247
4
 
20
 
! Отговори
аз преди 12 години
Сам се е предал,бе,***!Хванали го били...МВР даже твърдеше,че не може да е в Турця...А сега ще им се наложи да докажт,че е убиец и доказателствата им да издържат пред съда!
246
10
 
33
 
! Отговори
Поправка преди 12 години
Г-н Цветанов, този мъж не сте го заловили, а сам се е предал !Вашите служители категорично твърдяха, че той не е напускал страната и дори няма паспорт ?!Как тогава е успял да премине границата с Турция ?!Или няма никакъв граничен контрол и Щенген за нас е химера или проверката в паспортния отдел на МВР е била крайно некомпетентна и вие нямате връзка с гранична полиция !!!СРАМ !!!Мисля, че тепърва ще паднат всичките ви обвинения и ще си проличи, че сте претупали случая !!!
245
11
 
15
 
! Отговори
Def преди 12 години
Николай ще разкрие грешките на разследващата полиция, но се опасявам, че именно заради това може да го посочат за виновен .Изкупителните жертви на днешните управляващи вече са много.Дано Николай да не е от тях.
244
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щирлиц незабележимо премина границата.За това той разбра от сутрешните вестници.
243
5
 
14
 
! Отговори
ABE EI преди 12 години
абе това не са некви тийн хлапета на по 16-17 напили се до припадък, защото за първи път са сами на море...и Яна и приятелите са хора на по 30 плюс минус 2-3 години и искате да ми кажете, че това са читави хора, уж голяма компания пък никой нищо не помни, ами аз като човек на 29 смятам, че с тоя начин на живот някъде след двайстата година е добре да е приключен и заменен с нещо по-стойностно
242
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
244 - Браво момчето! Развиваш се:)) Успя да напишеш мисълта на Цвъцко с две думи:))) С това темпо имаш шанс да умреш като бавноразвиващ се:)))
241
11
 
5
 
! Отговори
DO 242 преди 12 години
TIHO PRESTAPNIK!!!