Откриха застрелян мъж в чувал в дома на негов познат

Задържаният за убийството дължал пари на жертвата
Обновена: 29 сеп 2011 16:37 | 29 сеп 2011 11:05,
62
Откриха застрелян мъж в чувал в дома на негов познат
Снимка: Архив, Булфото

28-годишен мъж е намерен убит и натъпкан в чувал в дома на негов познат в София.

Убитият млад мъж е изчезнал преди дни. Сигнал в полицията подала преди ден приятелката му, която била притеснена от негов SMS и писмо.

Тя обяснила, че на 27 септември мъжът трябвало да се срещне с негов познат – В. Б. (28 г.), който му дължал над 10 000 лева. Приятелят й обаче бил неспокоен от предстоящата среща и преди нея й дал запечатан плик със заръката да го отвори само ако с него се случи нещо.

Малко по-късно последвал и SMS, в който мъжът обяснявал на приятелката си, че е в апартамента на Б. В. в столичния кв. „Надежда“. След това спрял да отговаря и на двата си мобилни телефона.

Младата жена потърсила техен общ познат и двамата отишли на посочения в съобщението адрес, където заварили паркиран автомобила на младия мъж. След това потърсили полицията.

Така вчера униформените открили В. Б. При разпита той давал разнопосочни отговори. Последвало изследване с полиграф, което потвърдило съмненията, че мъжът лъже.

При претърсване в дома му криминалистите открили мъртъв изчезналия 28-годишен мъж. Тялото му било натъпкано в голям черен плик, се посочва в съобщение на МВР. Той бил прострелян в главата.

Заподозреният за убийството В. Б. е задържан. Работата по разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: дългубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
3
 
! Отговори
Простосмъртен Човек преди 12 години
Когато човек загине по подобен начин, няма никакво значение от какъв етнос е - той е просто ЧОВЕК като всички нас! Всички имаме място под Слънцето, всички имаме право да живеем, да се радваме и да обичаме! Никой на този свят няма право да решава кой, кога, как и защо да умре! Не сме хора - "Заспал Народ - умряла Държава" сме - много е жалко наистина!Държавата и управниците ни са виновни за всичко, което се случва! А ние сме виновни, че търпим всичко това и след месец пак ще отидем да ги изберем!
55
2
 
1
 
! Отговори
da преди 12 години
Интересен факт,извършителите на всички престъпления,които са извършени от етнически Българи по всички медии (електронни,вестници ,радия и телевизии) са В.П,.К.И,.и така нататък,а иначе се съобщава ""Ромът еди си кой,.''или ''Турчинът еди си кой,..'',футболните агитки не протестираха пред Ставийски или Маричков,.ЗАЩО!
54
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В. Б. e Boiko Бorisov , aБ. В. e Cevtan Cevtanov-anusa, na Asis 4ekiata.dvata rabotiat pod prikritie i slagat otrabotenoto v crnu torbi, plikove i reanici-iznasiat matrial za treti drjavi, ***
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тц тц тц ... покривате тоя тип, че е убил не един, а двама?!Съучастници!
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички,които си правеха,каквото си искаха безнаказано,сега са върли анти ГЕРБ,защо?!Защото се опитва да наложат върховенството на закона и да въведат правила...Та кои са тия дето най много рИват?Доцента-иска да спаси кожата,защото още *** може да одере,пък като минат изборите да си плаща на магистратите за свободата си...какво ли не прави човек като е притиснат от фактите до стената?!Сега по форумите се разнасят легенди,колко умен и начетен е,да ама като го чуем и легендите отиват по дяволите
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
50,съгласен съм с теб-пропусна фалитите на банките-отиваш да си теглиш спестяванията,а те не ти ги дават-защото са ги подарили на шепа служители на държавна сигурност,които окъкаха и унищожиха икономиката и вместо да бъдат осъдени като бандити те си развяват гордите и *** особи по света,забрави и пирамидите-отиваш да си изтеглиш влога,ама няма ни офис,ни дявол,забрави и другите пирамиди-събират хората и им обещават планини от храброст,заплашват ги и пак им прибират ***-а държавата си траеше
50
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Много работа" е свършила полицията!
49
1
 
9
 
! Отговори
о1о преди 12 години
Чети по-внимателно младеж. Не е убит длъжника а кредитора.
48
0
 
6
 
! Отговори
глас народен преди 12 години
Ако трябва да се правят нови протести те трябва да са пред СЪДА . Щото подкупниче съдии ги пускат подобни *** или им дават леки присъди . Другото място е президентството, защото разни гоцета вече 10 години помилват престъпната *** и я пускат свободна да граби и убива гражданите.
47
9
 
2
 
! Отговори
Shrek преди 12 години
Аве има нещо малко неясно. Никой кредитор не си избива длъжниците. Все едно е да реже клона, на който е седнал.
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българин, какво говориш? Тогава всички бяха презназначени на тримесечни срочни трудови договори и бяха уволнени много хора след изтичане на срока. Цареше страх и кипеше приватизация, след която от индустрията не остана нищо, освен оглозганите скелети на предприятията. Тогава стана и т.н. "здравна" реформа, а също и пенсионната " реформа", чиито плодове берем днес. С ръка на сърцето-след 1989 г.България потъва и се разпада,благодарение на всички управлявали я през тези 22 години.
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въшкара - убиец ако си беше напънал *** за 2 месеца работа на запад щеше да ги изкара тези пари, НО НЕ ... Според него е по-лесно да убие човек отколкото да работи 2 месеца. Ето това е логиката и "интелектуалното ниво" на средния български селски тарикат.
44
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Убийство за въшливи 5000 евро ? ... Това може да го измисли само някои селски, ***, ЕФТИН въшкар с половин гънка в мозъка. Да гние в затвора сега.
43
2
 
35
 
! Отговори
ева преди 12 години
Този случай е ясен. Но виж, случая с убийството на Яна беше доста мъглив и май нищо няма да се случи там. Какво стана с онзи изверг Чеци?!?! Защо го пуснаха него, когато по всичко личеше, че има голямо участие в смъртта на момичето.Въобще протестите трябва да са насочени към властта и да бъдат непрекъснати, иначе е загуба на време.
42
19
 
34
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Когато управляваха БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОКРАТИ у нас 1997-2001 г нямаше подобни проблеми,*** си работеха спокойно и нямаше етническа вражда!Заплатите скачаха с 10% два пъти в годината,имаше 13-та и частична 14-та заплата!И да ме заринете с минуси,това е ИСТИНАТА!
41
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А какво става с Йоската,убил на място двама БЪЛГАРИ пиян с джипа си?Това не е ли предумишлено убийство-да караш пиян 2 тонна машина в града със 140 км/ч?ЗАЩО ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ НЕ НАПРАВЯТ МИТИНГ ПРЕД НЕГОВАТА КЪЩА?
40
3
 
12
 
! Отговори
БТК преди 12 години
Кво ще разследвате .......... какво липсва????
39
0
 
3
 
! Отговори
do 6 преди 12 години
*** си ти и такива като теб.
38
3
 
20
 
! Отговори
.. преди 12 години
Аз обвинявам БГ рапа - в частност "Кръв повръщам, пари не връщам"
37
0
 
2
 
! Отговори
do dEKO преди 12 години
А при теб каква липса на интелект има... Дори няма нужда да се обяснява... Момче, завивай се през глава и недей да мислиш, че замирисва на прегоряло....