Откриха застрелян мъж в чувал в дома на негов познат

Задържаният за убийството дължал пари на жертвата
Обновена: 29 сеп 2011 16:37 | 29 сеп 2011 11:05,
62
Откриха застрелян мъж в чувал в дома на негов познат
Снимка: Архив, Булфото

28-годишен мъж е намерен убит и натъпкан в чувал в дома на негов познат в София.

Убитият млад мъж е изчезнал преди дни. Сигнал в полицията подала преди ден приятелката му, която била притеснена от негов SMS и писмо.

Тя обяснила, че на 27 септември мъжът трябвало да се срещне с негов познат – В. Б. (28 г.), който му дължал над 10 000 лева. Приятелят й обаче бил неспокоен от предстоящата среща и преди нея й дал запечатан плик със заръката да го отвори само ако с него се случи нещо.

Малко по-късно последвал и SMS, в който мъжът обяснявал на приятелката си, че е в апартамента на Б. В. в столичния кв. „Надежда“. След това спрял да отговаря и на двата си мобилни телефона.

Младата жена потърсила техен общ познат и двамата отишли на посочения в съобщението адрес, където заварили паркиран автомобила на младия мъж. След това потърсили полицията.

Така вчера униформените открили В. Б. При разпита той давал разнопосочни отговори. Последвало изследване с полиграф, което потвърдило съмненията, че мъжът лъже.

При претърсване в дома му криминалистите открили мъртъв изчезналия 28-годишен мъж. Тялото му било натъпкано в голям черен плик, се посочва в съобщение на МВР. Той бил прострелян в главата.

Заподозреният за убийството В. Б. е задържан. Работата по разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: дългубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Арестували заподозрения - добре, много добре даже! А другия го разкарваха дни наред по хотели и мотели...Ето за този двоен аршин си говорим......
35
0
 
49
 
! Отговори
Def преди 12 години
Не давайте пари на заем!!!
34
0
 
18
 
! Отговори
Хилес преди 12 години
Интересно ако на някой "големец" от тези дето всеки им дават суратя по телевизията, им отрежат ахилесовите сухожилия , каква ли ще е реакцията!?
33
0
 
53
 
! Отговори
Мукавей преди 12 години
Малкият дълг създава длъжник, поголемият дългвраг.
32
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
София бе Чикаго, сега България е Чикаго. Само българчето е Средновековен крепостен селянин.Въобще както е казал Вазов - красоти у татковината от целия свят, аз ще добавя - и от всички епохи на развитие (най-малко от последната ама ся...ша издребняваме).
31
12
 
19
 
! Отговори
Минчо преди 12 години
И това са *** убийства,нали??????Абе то за всичко в тая държава са виновни етническите групи.Те истинските българи не крадат,не убиват,не рекетират.....Те са като "ангели"
30
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ББ тъпче вече в чували!!!
29
5
 
42
 
! Отговори
:( преди 12 години
Сега ще изкарат, че убитият се е самоубил и после сам се е напъхал в чувала, оставил е писмото нарочно за да заблуди полицията и да натопи "приятеля си", на който е дал пари, който пък от своя страна ще заведе и спечели дело на стойност 10,000 лева срещу приятелката на убития за нанесени психически травми... *** им и съдии, следователи и прокурори.
28
1
 
40
 
! Отговори
22 преди 12 години
Не става въпрос само за гнусните престъпления.Става въпрос за пчеличките и търтейте, че едни работят и се трудят, повечето едва свързват двата края, а други само чакат на готово и все реват, че не им стига, ами как да стане щом като работим и не ни стигат парите, как *** очакват да не работят и да им стигнат. Аз лично нямам нищо против ако ще и извънземните да се заселят тук, само да не пречат, да не цапат, и да не реват постоянно за права, без да имат задължения, който не работи....
27
8
 
66
 
! Отговори
Нокдаун преди 12 години
Хора в чували, режат уши, *** стрелят из гетата... кво става с тази страна? ГЕРБ са нокдаун и се чудят да стават ли или да лежат долу, че е по-сигурно !!!Анархията е пълна !
26
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мир на праха му и съболезнования към близки и познати!
25
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудих се в България ли е това, но като видях улицата с голфа и шкодата с летите джанти и двамата полицаи да блеят с ръце на кръста - няма съмнение, в България е! Добре, че жертвата предварително се е погрижил да остави информация от какво се опасява и къде отива. Иначе щеше да има още един изчезнал при неизяснени обстоятелства.
24
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Простотия! Мислел си, че ще се отърве с тия 10 000 лева. Сега не само, че ще ги плати, но и няколко пъти в повече обещетения на близките, при това ще ги изработва за 15-20 години в затвора. Отделно, ако има нещо човешко в себе си ще осъзнае какво е направил като е погубил човешки живот. Стига с тия убийства, осъзнайте се. Така само влошавате нещата. Толкова ако сте го закъсали - бягайте на някой друг континент и почвайте живота отново.
23
2
 
43
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
При този случай полицията е започнала да си върши работата. За онзи случай при много оплаквания за заплахи и извършени престъпления същата полиция престъпно е бездействала, навярно за рушвети. Затова не хитрувайте мръсни ***. Уважение за честните и работещи *** колкото и малко да са. Но хитруващите ,лъжещи и крадящи в затвора пък и били те и ***.
22
5
 
12
 
! Отговори
Свет преди 12 години
Как така черна гнида от бронкс може да пише на БГ?И както сам казваш"вие от гетото"си се трепете там и не се занимавай с нас белите.Ако си стока няма да си при тази черна *** В ГЕТОТО,но за да си там значи че и да умреш НЯМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ И НЕ Е ГОЛЯМА ЗАГУБА!Вие там се развъждатв като въшки!Ти ще си дал фира ,а някоя черма ***"сестрица"ще се е развъжда в този момент!НЕ си от значение!
21
4
 
8
 
! Отговори
Rad преди 12 години
До 18_ Ами ако някой не ги насочи криминалистите по правилната посока, на врачката ли да разчитат? Ставате смешни понякога.
20
7
 
11
 
! Отговори
g преди 12 години
Какво браво на полицията? Всичко им е било казано и просто са отишли да намерят трупа на горкия човек... Но, моля, забележете последното изречение от статията:"Заподозреният за убийството Б. В. е задържан. Работата по разследването продължава."Какъв "заподозрян", какво "разледване"? Всичко е ясно - съд и кой от къде е...
19
45
 
20
 
! Отговори
Deko преди 12 години
Хайде агитките и ***, за тоя случай пак ли протест. Да стане ясно кой върши най-гнусните престъпления в тази държава-дали само ромите. Смешници
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 9.Някой да е споменал че няма да понесе наказанието си и ще бъден толериран като *** повече от 20 години,че дори и да се опитва да влезе във властта?Просто спориш за да спориш.Тръгвай на училище,стига си кръшкал!
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая история има ли потвърждение или е за разсейване на публиката?