Кленовски пак в ареста, сега заради фалшиви документи

Закарали го под конвой в дома му и пак го прибрали
Обновена: 1 фев 2012 14:54 | 1 фев 2012 09:55,
143
Кленовски пак в ареста, сега заради фалшиви документи
Снимка: БТА

Стефан Кленовски отново е в ареста, но по друго обвинение, след като Софийският градски съд го пусна под "домашен арест".

Той е задържан зa 72 часа отново заради използваните от него фалшиви документи за самоличност, открити при ареста му на 27 януари.

Софийският градски съд вчера му наложи мярка за неотклонение "домашен арест " с мотивите, че Кленовски работи, има четири деца и чисто съдебно минало.

"Стефан беше освободен снощи и беше закаран с конвой до дома си, но в последния момент стана ясно, че му е предявена нова мярка от 72 часа в ареста", обясни пред Нова телевизия Иван Кленовски, баща на задържания.

Кленовски е издирван от Интерпол за участие в организирана престъпна група за източване на банкови карти. Има данни, че той и неговите съучастници са присвоили над 15 млн. евро.

Около задържането на Стефан Кленовски избухна скандал, защото жена му Илияна обвини служителите на МВР, че са упражнили насилие.

От МВР обаче категорично опровергаха твърденията, че полицаите са упражнили сила при ареста и дори пуснаха пред журналисти записа от задържането му. От кадрите се вижда, че суматоха в мола не е имало и арестът не е извършен пред деца.

Още по темата

"Не ме биха, стреляха по мен, стреляха, пред детето ми. Имам пет куршума в мен. По-късно ще ви покажа раните", каза Кленовски вчера по коридорите на Съдебната палата.

Съдия по делото му е председателят на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова. Името й нашумя в последно време покрай скандал с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Министърът заяви, че у него се пораждат съмнения, че Тодорова обслужва интересите на организираната престъпност.

Като причина за подозренията си МВР шефът посочи забавянето на делото за наркотрафик срещу сочения за емблематичен подземен бос Васил Маникатов.

Председателят на съюза на съдиите от своя страна обвини Цветанов, че уронва престижа на правосъдието и заплаши да заведе дело срещи него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: арестСтефан Кленовски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кленовски РАБОТЕЛ ??? Добра работа си е намерил - изпразване на чужди сметки
77
35
 
18
 
! Отговори
Страшинка преди 12 години
"Страшинка, да ти пратят сърби(профита) - 20 до 50 хил евра. Идват и колят, заедно със семейството. Да ти пратят руснаци, бивши военни/ОМОН/Спецназ - 50 до 100 хил евра. Украинци - между 30 и 60 хил евра. Молдовци(аматьорска работа - стрелят и бягат) - 10 до 20 хил евра. Да те посетят гръцки псевдо-биячи и да те изпотрошат - 15-20 хил евра."Откакто ГЕРБ е на власт няма пострадал полицай - факт. Факт е също така че на много престъпници им се случиха неприятни инциденти които завършват с ковчег. Забравете сърби, руснаци и молдовци - тия вече си знаят - само стъпят ли в България и няма повече да се върнат. Няма мафия в света която да може със сила да се бори с полицията - полицията са превзема само с подкупи. Но при ГЕРБ не се получава. Есинствената надежда на мафиотите остана корумпирания съд и централата на посерано. Много глави на мафиоти като тоя има още да падат и ще падат. Гарантирано от ГЕРБ. А заплахите може да си ги наврете в *** отвръстия за упражнение да сте разработени когато ви настанят в килия със няколко загорели братя роми :) Там обяснявай на *** докато ти разцепва ануса, че познаваш сърби профита за по 20-50 хил евро и имаш в сметката 50 милиона.
76
1
 
1
 
! Отговори
kondio преди 12 години
15 mln sa mnogo pari shtom dosega e jivurkal pod opekata na BG syd s falshivi dokumenti .....iavno e podlojil kydeto tribva ....to zi klen tribva da znae che naistina che ako ne e bil zadyrjan moje da byde zastrlian kato mu svyrshat parichkite da plashta na podkupni sydii.......no dokyde stignahme da se nadivame na chujdi strani da ni sydiat kradzite i bokluzite sled akto NIAMA NIAAAAAAAAAAAAAAMa v BG sydia osydil niakoi
75
3
 
13
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Всеки съдия взима от време на време дарение, но някои от нас гледаме поне да не прекаляваме. Други колеги не знаят кога да спрат. Колежката Тодорова е силно обвързана с една друга партия и в момента с неиното обкръжение извършват партийни поръчки.
74
6
 
2
 
! Отговори
до 88 преди 12 години
Абе п"У"миьо - ти не гледай съдиите, защото най-глупавия от тях е като минимум около 400 пъти по умен от тебе.Виж си янурските сметки за ток и парно - това трябва да те тревожи, а - да и още нещо -спри да гледаш телевизия и най-накрая прочети поне "Овчарчето калитко".
73
2
 
15
 
! Отговори
hagen преди 12 години
Съдия Тодорова се сетила че може да изкяри още и го върнала отново в ареста за да го пусне пак.Мигар не е знаела при първия арест че е с фалшива лична карта.
72
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе я мазните пумии от съда да ги съдят хората пред парламента. Жалко е, че ще свършат паветата и ще има транспортни преразходи по набавяне на мат'риал. Вече ми се изяснява на времето що ги е съдил народния съд, а сега направо народа да ги съди.
71
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страшинка, да ти пратят сърби(профита) - 20 до 50 хил евра. Идват и колят, заедно със семейството. Да ти пратят руснаци, бивши военни/ОМОН/Спецназ - 50 до 100 хил евра. Украинци - между 30 и 60 хил евра. Молдовци(аматьорска работа - стрелят и бягат) - 10 до 20 хил евра. Да те посетят гръцки псевдо-биячи и да те изпотрошат - 15-20 хил евра.Избирай си по ценовата листа... нали се сещаш, че любимата полиция ще те намери след няколко месеца заровен... ако ползват кучета.
70
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наглите, Килърите, Алф Петров, милиардера Гоце, продажни съдии шефове на СГС, ВАС, Славчо Трифонов, Антон Кутев, олигарсите, начело с Банев, мултимилионера Ив. Костов, хидроинженера Доган ага, плямпалото Гейко Дмитриевич и още стотици други лапачи на прехода от социализъм към капитализъм с червена окраска, та цялата тая *** като се почне от престъпници, заемащи най-високи постове в държавата, също и мафиоти, ръководещи мафиотски организации, занимаващи се с рекет, отвличания, убийства, търговия с плът, наркотици на територията на страната и даже извън нея и се стигне до обикновени бандити, изнасилвачи и всякакви други мошеници, занимаващи се с дейности извън законите на страната, та тези всичките до един са срещу Борисов и Цецо и всички са закриляни от Гоцевия съд! Ето защо Плевнелиев да спре с празните приказки и да направи така, че да се проведе час по-скоро реформа в БГ съда, да се изгонят всички съдии, издавали присъди в полза на мафиоти и престъпници. Да се сменят висши съдии, шефове на прослувутия Софийски градски съд, Апелативния съд и др., Софийски градски съд по-точно трябва да се нарича Софийски градски ЦИРК заради смешните си и нямащи нищо общо с здравия разум присъди, от 20 год. постоянно се пускат на свобода доказани престъпници, които извършват нови и нови престъпления. Да спре веднъж завинаги с порочната практика за амнистия на престъпници. И без това корумпираните ни съдии едва вкарват някои в затвора и хоп другата вратичка амнистия. Нека да се публикува колко от амнистираните до сега уж болни престъпници наистина са болни, аз съм сигурен, че са живи и здрави и този, който Марин е амнистирал с 20 г. присъда без още да е започнал излежаването й, нека медиите които само реват услужливо за измисленото от комунистите полицейско насилие, нека се разровят и да го открият този престъпник, нали за това са обществени медии да видим с какво се занимава тоя. Хората ще преценят дали Марин е прав или не. Аз 100 % съм сигурен, че е извършил долна постъпка, като е пуснал един убиец на свобода. И за това не трябва да му се дава медал, а поне порицание пред обществото, да го е срам да излезе на улицата, а не да ми се пъчи като пуяк, че пуснал над 550 престъпника. Къде е морала на този човек? Ами на съдии, прокурори даващи условни присъди на всякакви престъпници и даже убийци, защото уж нямало достатъчно доказателства? Явно, че за да има морал в едно общество не е достатъчно само възпитанието, ами и наказанието!
69
1
 
23
 
! Отговори
Страшинка преди 12 години
"Aко наистина е скътал 15 милиона, дупе да ви е яко, г-н старшинка :))) "И 50 милиона да е скърал - физиолигията си е физиология. Спънеш ли се случайно по стълбите на полицяйското и паднеш по очи и част от костите на носа пробият в мозъка - няма спасение - кофчег.
68
2
 
18
 
! Отговори
вартоломей преди 12 години
Абе хора..какви гербери,какви Бойковци кви пет лева ви подгониха пак бе БЪЛГАРИ такива.Няма ли един път поне да помислите преди да заплюете дружно срещу вашата държава....Медиите ви са виновни за цялото това напрежение в страната ви,начина по който ви представят събитията са ужасяващи...колкото и позитивна да е една новина само телевизиите ви са способни да я преиначат и да се пулиш и чудиш кво стана та не вечерахме...Заловен престъпник,издирван от Европол-само в БГ това може да е падение на МВР
67
5
 
19
 
! Отговори
Rucifer преди 12 години
А бе, нещастници, вие ли ще учите полицаите как да си вършат работата. Съдийката го пуска, те го прибират. Добре е да си имат резервни обвинения, за да противодействат на Тодорова.
66
3
 
12
 
! Отговори
N преди 12 години
Този е много нагъл тип-да праща да реват сина му,жена му по медиите,както и за полицейско насилие(покрай случая с онова семейство). Щото при него не са 5 кутии с цигари....и баща му сутринта се обясняваше-едва ли не че е престъпник ама нее,,,,!!!!!!!
65
3
 
19
 
! Отговори
С.К. преди 12 години
"...Тодорова обслужва интересите на организираната престъпност."Ми не е ли видно от действията й (или по- скоро престъпните й бездействия)!
64
1
 
17
 
! Отговори
Фех преди 12 години
Чудя се още как са ни приели и търпят в ЕС. С това правосъдие и законодателство винаги последната дупка на кавала и нормалния човешки свят. Такова чудо и през турско не е било, убеден съм.
63
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя да не би да е крал само за себе си,а шевчетата от позитано дали не са се облажили
62
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Българската полиция е в състояние да се справи със всеки престъпник, а който си позволява да заплашва полицай, ще си понесе последствията"Aко наистина е скътал 15 милиона, дупе да ви е яко, г-н старшинка :)))
61
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
номер 46:"А съдията пак ще го пусне! Пари е взела тя, иначе ще трябва да ги връща..."Сега ще бъде трудно да го пусне - обвинението е за фалшиви документи. Мафиотката може да го пусне само ако няма опасност да се укрие. Но самия факт, че е обвинението е за фалшиви документи е явно доказателсвто, че той иска да се укрие. Сега са квит полицияте и мафията - 1:1. Ако тази мафиотка или друг някой мафиот от съда го пусне с такова обвинение ще бъде вече много нагло, но резултата ще бъде 2:1 за мафията и *** ще се радват много, че полициятя вместо да гони престъпници, трябва да организира караули пред домовете на пуснатите под гаранция мафиоти. Така има по-голяма вероятността да убият някое младо симпатично момиче и после ще го дават на първа страница със снимката и как избиват цвета на нацията под управлението на ГЕРБ.
60
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом се е заканвал на полицаите,ще го пускат,ще го арестуват ,ще го пускат,ще го арестуват,докато не умре.Пък и катастрофи стават,неволни хлъзга се пътя.А при една катастрофа мноооого лошо може да се удари арестанта и да загине неволно....
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко това говори за липса на всякакъв професионализъм. Това ще е дереджето, след като Миков пенсионира пенсиите, а тия *** са обградиха с 50-60 годишни полковници, които по цял ден търкат бюрата и си пресмятат трудовия стаж и 20-те заплатки за пенсиониране. Просто смехории