Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов

Алексей Петров обвини МВР шефа в оставка за отвличането на Лара
Обновена: 6 мар 2013 15:02 | 6 мар 2013 10:51,
317
Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара е отвлечена, защото той беше представен като кокаинов крал, коментира пред журналисти Алексей Петров, цитиран от БТА. 

До 2009 г. в службите не е имало данни Евелин Банев да е кокаинов крал.

"В затвора съм се срещал с този човек и той ми е казвал, че, ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него", коментира Алексей Петров.

Става това, че започнаха да отличат деца, а министърът вместо да се интересува къде е детето, "с безумен цинизъм обяснява какъв е баща му", каза още бившата барета.

Още по темата
"Не може с цената на едно отвлечено дете да се стараеш да останеш на власт. Цветанов създаде съмнение, че прави опит да шантажира Плевнелиев кой да е вътрешен министър в служебния кабинет", анализира Алексей Петров, според когото сега президентът има шанс да покаже достойнство.

Според Петров сега е важно кой сега ще е вътрешен министър в служебния кабинет. Защото, ако този човек извади истината, "не знам къде ще е мястото на Цветан Цветанов и Бойко Борисов", добави той.

Колкото до протестите в София, с които беше свързано името му, Алексей Петров заяви, че е създаден от системата на МВР и сърцето никога нямало да му позволи да вдигне ръка срещу
полицай.

Хората бяха провокирани от мизерията и глада. Нямам представа кой участва в гражданската организация СИЛА. Те някога се включиха в кампанията ми. Но тези, които аз познавам, сега не видях на улицата, коментира бившата барета преди заседанието на СГС. Той е подсъдим с още няколко човека по т.нар дело „Октопод“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
15
 
48
 
! Отговори
Джигита преди 11 години
Чудо Трактора проходи. Този беше толкова болен, че трябваше да го пуснат на свобода. Да живеят съдиите назначени от гоце. Червената мафия в атака. Може да сте сигурно, че ще търси отмъщение.
38
14
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буда vs. Трактора, или поредната серия от войната на двамата мафиоти. И двамата изпечени хитреци и мошеници и двамата се разболяват стане ли напечено, и двамата се познават много отдавна от общите им "бизнес" отношения, и двамата са в играта и структурите на мафията.
37
14
 
55
 
! Отговори
plamen7002 преди 11 години
Брендо знаел твърде много за Цветанов и Борисов...ТОВА ГО КАЗВА ТРАКТОРА ШЕФА НА ОКТОПОДА И КАНДИДАТ ЗА ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА...ЗАЩО НИЩО СЛУЧАЙНО НЕ СТАВА БЕЕЕ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СТАВА В НАШАТА ТАТКОВИНА Е РЕШЕНО НА НЯКОЙ АПРИЛСКИ ПЛЕНУМ...И СЕ ИЗПЪЛНЯВА ТОЧКА ПО ТОЧКА...
36
21
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе нещо на много хора им треперят гащите от Ал.Петров. Само като го чуят и започват да го хулят и крещят. Това обяснява много неща!!!! Който знае, ще разбере.
35
14
 
43
 
! Отговори
Киро-Жартъ преди 11 години
Чакам Трактора да влезе в затвора и ще му спукам задната гума.
34
14
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Брендо душманите ги търсете в едни огромни имения в едни непристъпни джунгли....Алексей Петров сега е намерил време да си прави вятър на устата. Нали знаете който си играя с огъня както става най-накрая...Щом е толкова чист Евелинчо да ни обясни от къде са тея стотици милиони.
33
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ВАДИ ПАПКИТЕ, ЧЕ ДА ВИДИМ КОЙ НИ Е УПРАВЛЯВАЛ 4 ГОДИНИ- СЕГА САМО СЛУХОВЕ, ИСКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА
32
10
 
56
 
! Отговори
смях преди 11 години
Всичко което се случва в страната може да се обясни с думите на станигей от преди няколко месеца.Ако не може да свалим Борисов по законовия начин , ще го свалим по друг ....Отиди си с мир сега ............................................... Пълна блокада на Народното събраниеПротестиращите с искания в 3 точки, издигат Димитър Иванов за служебен премиер - новината от днес ...Този не бе ли съветника на другаря Гоце ...Народа иска съветника на Гоце за премиер - това ли са новите лица
31
15
 
52
 
! Отговори
дедо мраз преди 11 години
хахаа нямал данни, че Брендо е кокаинов крал. Ми как ще имаш като ви е плащал и беше член на БСП. Питай западните служби дали е имало данни. Трактора иска отмъщение, тая старна отива на майната си.
30
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е истинската причина за отвлеченото момиче и стрелбата по Златомир Иванов-Баретата!
29
10
 
37
 
! Отговори
ДО МАЙКАТА преди 11 години
ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ, А ЗА МИСЛЕДЕ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА- КЪДЕ ВИДЯ, ЧЕ ПОДСТРЕКАВАМ КЪМ ОТВЛИЧАНИЯ ????? ДА ТИ ТАКОВАМ МАЙКАТА !
28
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя пък само ме разсмиваНа кой му пука за Брендо - нали е получил "максималната" присъда от седем години за разпространение и продажба на дрога след 7 години дъщеря му ще е кокаинова принцеса да плачем ли сега, а?
27
19
 
63
 
! Отговори
нагъл трактор преди 11 години
Алексейчо, ако беше така, дали ГЕРБ щяха да го изпратят в Италия? Защо Италия са се отказали да искат ектрадирането на Брендо през 2008 година в Италия? Защото са имали доказателства, че тогавашното правителство (тройната коалиция) е закриляла Брендо. Пак питам.. защо ако Брендо знае много за ББ и ЦЦ, те ще го изпратят в Италия на разпит? Айде някой образован да ми обясни.
26
13
 
54
 
! Отговори
Жалко да преди 11 години
Жалко наистина ако нареода повярва на отново на този субект. Тогава наистина ще си заложава съдбата.
25
14
 
48
 
! Отговори
Алейдин преди 11 години
Хората на трактора в офанзива,мишки и плъхове.
24
14
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА И ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!!!!!!!! ОТДАВНА, МНОГО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!!! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МАФИОТ!!!
23
12
 
42
 
! Отговори
maika im преди 11 години
До ДО БРЕЙЙПази си твоите деца ..ако ме разбираш. И Гълъбин Боевски назад да тича не бихте го стигнали..А такива като теб нищожество мръсно дето провокират към отвличания да те дерат жив ти е малко! Мамка ти ръсна!
22
14
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужасно е всичко, което прочетох. Наистина живеем в Абсурдистан. Жалко за хубавия ни и трудолюбив народ, който не заслужава такава жестока съдба.
21
17
 
50
 
! Отговори
БМ-13 преди 11 години
Въпрос към Цецо - лоялния гражданин Петров който има общ бизнес с Бащицата участва ли в организирана престъпна група? И ако отговора е да, къде е мястото на БУДА в схемата?
20
9
 
43
 
! Отговори
3M преди 11 години
В затвора попаднах на хора и станах "човек". По-възрастните помнят, надявам се.....