Обвиняем от "Килърите 3": Срам ме е, че съм българин!

Членовете на бандата се оплакаха, че са жертва на политическата обстановка
Обновена: 23 авг 2013 17:46 | 23 авг 2013 14:14,
87
Обвиняем от "Килърите 3": Срам ме е, че съм българин!
Снимка: МВР

Срамувам се, че съм българин. Това каза в съда Милчо Петров, един от обвиняемите от пернишката банда за мокри поръчки, известна като „Килърите“ 3.  

Според него обявените за членове на групата са жертва на политическата обстановка, тя налагала "този цирк". 

Соченият за лидер на бандата Васил Василев-Бай Васо, който е баща на Райко Арарски-Кръвта, заяви пред съда, че намереното при акцията в него оръжие, използвал за лична сигурност, тъй като срещу него имало покушение. 

Друга част от обвиняемите смятат, че са жертва на свидетелски показания, дадени от Станислав Методев-Сиси, защото пък те преди години го били разобличили в незаконно лихварство.

Още по темата
Два тома нови доказателства, в които са включени разпити на двама затворници, представи прокуратурата пред Специализирания апелативен съд. 

Обвиняемите и адвокатите им намериха казаното от Станислав Ангелов-Сиси и Николай Николов-Шатката за опит да се договорят с обвинението и да излязат от затвора, където излежават присъди. 

Прокурорът Даниела Петрова отрече да са водени преговори с тях. Тя допусна обаче възможността в бъдеще делата им да бъдат възобновени. 

Единствено свидетелски показания засега свързват "Килърите 3" с убийството на Георги Илиев, станало преди години в Слънчев бряг, посочи прокурорът. 

Вчера главният секретар на МВР Светлозар Лазаров каза още, че има данни, че лица, свързани с групата, които не са между живите, са съпричастни към убийствата на боса на ВИС 2 Георги Илиев и кримибос на Югозапада Васил Горчев-Кьоравия.

В 15.30 часа съдът ще се произнесе с какви мерки за неотклонение ще останат окончателно задържаните при акцията на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
леле сламуват се значи.а като извършват поръчки не се срамуват!!!!!!!сега у панделата бързо.
32
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БУДА си познава електората-лошия матриал както се наричатДосието на трафиканта и нарко-боса БУДА се разнася из всички чуждестранни служби,а герберастите тръгнали да се обясняват??!!Срам нямате да сте толкова прости и престъпно тъпиВсички герберасти са съучастници на престъпника БУДА
31
1
 
65
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
И нас ни е срам, че си българин!
30
4
 
45
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
хахаха, сменила се политическата обстановка и не ги оставили да си безчинстват на воля. Това само някое пернишко животно може да го каже.
29
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"намереното при акцията в него оръжие, използвал за лична сигурност, тъй като срещу него имало покушение"---Да, сигурно понеже е примерен и съвестен гражданин, и затова е имало покушение срещу него, а?
28
1
 
46
 
! Отговори
Б преди 10 години
И мен ме е срам, че СИ българин! А не те ли беше срам, когато УБИВАШЕ? Мен ме беше срам само когато безследно изчезна мой приятел и вече повече от десет години не намират дори трупа му
27
14
 
30
 
! Отговори
viktor.stоichеv преди 10 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ на БЪЛГАРО-УБИЙЦИТЕ от ГЕРБ10 МЛРД. ЛЕВА В ПОВЕЧЕ СПРЯМО МАНДАТА НА СТАНИШЕВ СА РАЗДАЛИ ПОМОЩИ на ***
26
0
 
25
 
! Отговори
do 21 преди 10 години
След като му е изтекла 2 годишната присъда, как да го държат повече? Ама на теб ти плащат за коментари, не да мислиш.Как все срещу такива съмнителни има политически поръчки, защо няма срещу мен? Било го е срам, ми като те е срам си заминавай от България с цялото си котило. Отиди в Америка, там такива за убийство лапат негърски патки по затворите, ама цял живот и там на дупето плюнка не се слага.
25
1
 
19
 
! Отговори
i mene преди 10 години
me e srab...zaradi takiva kat tebe i chervenite prodajnici v BG
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те Българите са си Българи. Не се кичи с определения от които нямаш представа. Никакъв Българин не си!
23
13
 
30
 
! Отговори
viktor.stоichеv преди 10 години
Полудях честно ! Откакто ни махнаха от власт май ще трябва да работя,няма вече лесни пари ! Луд съм и не издържам ! Искам пак да дойде Герб на власт,искам крадени пари . Искам пак Герб на власт затова утре всички на протеста. Аз съм ром с 13 годишна майка,крадяхме ток без пари при Герб,имахме помощи,крадяхме железа и от бабичките. Сега ни спряха кранчето- Ужас !
22
5
 
23
 
! Отговори
Загрижен преди 10 години
Абе мушмуроци,едно подобно дело не се прави за три месеца... То е разследвано с години 6-7 вероятно, и сега са обединили събраните доказателства, за да го придвижат към съда, но факт е, че първите части започнаха да се вадят по времето на цветанов, колкото и да не го харесвам.
21
1
 
43
 
! Отговори
Илиян преди 10 години
И нас ни е срам, че си българин, братчед! otslabvane-dieti.net/
20
15
 
43
 
! Отговори
до 20 преди 10 години
По времето на Борисов, "цар Киро" влезе в затвора, а вие го пуснахте веднага щом влязохте в парламента. Непредубедените да си направят справка - новото правителство пусна *** веднага. А случаи като Катуница имаше МНОГО пъти (сигурно на позитано не са ти казали, ама аз съм участвал) и преди това, но вашите ченгета ги смазваха! Сега поне полицаите не се намесиха и после прибраха ***, който вие след това пуснахте. Как може за 20 лв на ден заплата да предавате родинат си, *** червени!!!!
19
16
 
43
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До до Иван 18ТОЧНО ПО ВРЕМЕТО НА БУДИСТА БЯХА УБИВАНИ БЪЛГАРИ КАТО КУЧЕТА ! ПО ВРЕМЕТО НА БУДИСТА БЪЛГАРИТЕ ВЪСТАНАХА СРЕЩУ *** ПРЕСТЪПНОСТ,БЕЗЗАКОНИЕ И УБИЙСТВА ! СПОМНЕТЕ СИ КАТУНИЦА И НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА !
18
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много обичам КОМУНИСТИ да плюят опонентите си, че са агенти на ДС! Няма такива продънени *** като вас, и докато не ви обесим всичките бял ден няма да видим. 70 години мъчите България и не ви стигна, *** безродни...
17
13
 
44
 
! Отговори
до Иван преди 10 години
Абе, п-т-а м-***, ти за ония 396 убити ли жалиш?! Мафиотите, които пиеха кръвта на цяла България? Че преди Борисов да бъде главен секретар, България наистина беше като Чикаго през 30-те. Мутри, рекет и Г-класи на пътя. Да, Б.Б. тогава си разчистваше конкуренцията, но от това ние - данъкоплатците, за разлика от вас - драскачите на Позитано - спечелихме. А знаеш ли какво НЯМАШЕ докато главен секретар беше Борисов? Нямаше убийства на професори от вършеещи ***, както стана по времето на ВАШИТЕ.
16
22
 
28
 
! Отговори
op преди 10 години
a Boiko Borisov kato ybi biznesa nego v zatvora nqma li da go vkarat ili i za tova e vinoven Stani6ev
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ко? Не.
14
23
 
46
 
! Отговори
Иван преди 10 години
НА ВЛАСТ ДОЙДЕ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ТЕХНОКРАТИ И ЕКСПЕРТИ И ЗАПОЧНАХА АРЕСТИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ КОИТО ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ,АНТИБЪЛГАРСКА И БЕЗРОДНА ХУНТА УБИВАХА БЕЗНАКАЗАНО ! А 2001 - 2005 ГОДИНА КОГАТО БУДИСТА БЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР БЯХА ИЗВЪРШЕНИ 396 ПОРЪЧКОВИ НЕРАЗКРИТИ УБИЙСТВА. БЪЛГАРИЯ БЕ ЗАПРИЛИЧАЛА НА ЧИКАГО ПРЕЗ 30-ТЕ ГОДИНИ. А КОГА ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ТИКВАТА- БУДИСТ КАТО ГЛАВА НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ?