Обвиняем от "Килърите 3": Срам ме е, че съм българин!

Членовете на бандата се оплакаха, че са жертва на политическата обстановка
Обновена: 23 авг 2013 17:46 | 23 авг 2013 14:14,
87
Обвиняем от "Килърите 3": Срам ме е, че съм българин!
Снимка: МВР

Срамувам се, че съм българин. Това каза в съда Милчо Петров, един от обвиняемите от пернишката банда за мокри поръчки, известна като „Килърите“ 3.  

Според него обявените за членове на групата са жертва на политическата обстановка, тя налагала "този цирк". 

Соченият за лидер на бандата Васил Василев-Бай Васо, който е баща на Райко Арарски-Кръвта, заяви пред съда, че намереното при акцията в него оръжие, използвал за лична сигурност, тъй като срещу него имало покушение. 

Друга част от обвиняемите смятат, че са жертва на свидетелски показания, дадени от Станислав Методев-Сиси, защото пък те преди години го били разобличили в незаконно лихварство.

Още по темата
Два тома нови доказателства, в които са включени разпити на двама затворници, представи прокуратурата пред Специализирания апелативен съд. 

Обвиняемите и адвокатите им намериха казаното от Станислав Ангелов-Сиси и Николай Николов-Шатката за опит да се договорят с обвинението и да излязат от затвора, където излежават присъди. 

Прокурорът Даниела Петрова отрече да са водени преговори с тях. Тя допусна обаче възможността в бъдеще делата им да бъдат възобновени. 

Единствено свидетелски показания засега свързват "Килърите 3" с убийството на Георги Илиев, станало преди години в Слънчев бряг, посочи прокурорът. 

Вчера главният секретар на МВР Светлозар Лазаров каза още, че има данни, че лица, свързани с групата, които не са между живите, са съпричастни към убийствата на боса на ВИС 2 Георги Илиев и кримибос на Югозапада Васил Горчев-Кьоравия.

В 15.30 часа съдът ще се произнесе с какви мерки за неотклонение ще останат окончателно задържаните при акцията на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми като го е срам да става албанец или талибан, да му подлютят ***. *** с ***, какъв българин е това
52
2
 
44
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Ако не бяха ги хванали дали щяха да се срамуват или щяха да пребият ,убият или окрадат някой от "конкурентите" си? Ако всички разсъждаваме така,че политическата обстановка е виновна дайте от утре масово да се тепаме!
51
3
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И НИЕ СЕ СРАМУВАМЕ, ЧЕ СИ БЪЛГАРИН
50
2
 
77
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
мен ме е срам, че българската прокуратура и съда ще те пуснат, а ще осъдят Октайчо с водния пистолет дето отнесе пердаха на 20г. за "предумишлено убийство" на един дето пък майка му ако е жива се срамува, че го е родила, Левски го е срам в гроба като гледат милата му Родина какви изверги ражда и храни, Вазов и Ботев ги е срам от образователната министърка, срам,срам, срам........
49
2
 
35
 
! Отговори
enchoss преди 10 години
Днес се срамува, утре ще пропее... някой друг невинен с патлаци и прякор ще се засрами и така :)
48
23
 
33
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Сретан да отстреля тиквата и да се свършва с тази политическа обстановка!
47
2
 
41
 
! Отговори
enchoss преди 10 години
До къде я докарахме и престъпниците в тая държава да ги е срам, че са българи ... ц ц ццТе тия прякори случайно им се лепнали ... нали от детската градина си ги влачат, еля па кръвта. ...Срамувайте се ... не ме ...!
46
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Га яди кифтета ни рива.
45
11
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
"Политически причини" Явно политиката на Тиквата е всякакви престъпления и мокри поръчки!
44
1
 
46
 
! Отговори
малкият сашко преди 10 години
а, мен ме е срам че такива като теб сабългари
43
1
 
18
 
! Отговори
Името до 46 преди 10 години
Ти никога не си имал кола, нали?
42
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баце, какви прякори си имате само, по един арсенал в гаража, един работен ден последните 20 години нямате и сега - срам го било да е българин.А мен ако знаеш колко ме е срам, че ти и другарчетата ти сте българи...Срам и мъка!
41
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милчо - мен ме е страх да живея в България, заради такива като теб - биячи и убийци !!!
40
2
 
32
 
! Отговори
До Името преди 10 години
Докато има хора, като теб, които хем спират както си искат, хем после не се чувстват виновни, дори и когато органите на реда ги хванат, тая страна ще боксува в калта.
39
0
 
46
 
! Отговори
муня преди 10 години
кво ни пука от кво те е срам бе ***
38
8
 
22
 
! Отговори
iliyan.uzunov преди 10 години
Май и нас трябва да ние срам да сме БЪЛГАРИ!!!!
37
14
 
18
 
! Отговори
Името преди 10 години
На мен най-голямата организирана престъпна група (полицията) наскоро ми отне личното превозно средство. Вярно бях паркирал на не читаво място (друго нямаше) и когато отидох да си преместя колата .!. . Най-вероятно е вдигната от паяк (да е открадната по-не ми се вярва). Филма, е че понеже не се чувствам виновен, не ми се дава и 1 лева да си я зема... и няма да си зема .!. и без тва не мога да си плащам нищо по нея. Искам приноса ми към тая страна да е да умра колкото се може по-скоро.
36
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как можаха да измислят че политическата обстановка им е виновна на тези хора? Убивали ,убивали ама все невинни горките. Продавали наркотици ама не помнят нищо!Ще си намерят добри адвокати и толкоз!Такива дела трябва да се предават по телевизията.
35
0
 
55
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
"Обвинен от "Килърите 3": Срам ме е, че съм българин!".И нас българите ни е срам, че си българин. Предавай паспорта и към Анадола. Един *** по-малко.
34
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОГАТО ЧУХ ЗА ТАКИВА УБИЙСТВА СЕ ВЪЗМУЩАВАХ И ЯДОСВАХ МНОГО , НО ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА НИ ЗАВЛЯКОХА С ЕДНА СУМА ПАРИ ЕЙ ТАКИВА НЕ КОРЕКТНИ ТАРИКАТИ ,КАТО ИМАХМЕ УСТНА УГОВОРКА ЧЕ АКО НЕМИ ВЪРШИ РАБОТА ТОВА НЕЩО ГО ВРЪЩАМИ СИ ВЗЕМАМ ПАРИТЕ ,ДА АМА НЕ , ЗА ТОВА ВЕ ЧЕ СИ КАЗАХ ,КАТО ЧУЯ ЗА ТАКИВА УБЙСТВА НА ХОРА ИМА ЗАЩО ДА ЛЕЖАТ ДВА МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА , МАКАР ЧЕ НЕГО УДОБРЯВАМ