Кремъл: Тръмп не донесе нищо добро за Русия, но поне имаше диалог

Песков припомни, че тогава бяха наложени повече ограничения за Москва
17 юли 2024 20:12, Петър Бойчев
280
Кремъл: Тръмп не донесе нищо добро за Русия, но поне имаше диалог
Снимка БГНЕС

Кремъл обяви, че от президентското управление на Доналд Тръмп в САЩ през 2017-2021 г. не е произтекло нищо добро за Русия, но поне е имало диалог между Москва и Вашингтон, което само по себе си вероятно е положително, предаде Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза това в конферентен разговор с репортери, запитан за коментари на Тръмп за работните си отношения с президента Владимир Путин в миналото.

"Що се отнася до това, че (Путин и Тръмп) се разбират или не се разбират, при Тръмп не беше направено нищо добро за Русия“, каза Песков.

"Напротив, бяха наложени все повече и повече ограничения /на Русия/. При все това обаче имаше диалог. Това вероятно може да се смята за нещо положително“, допълни той.

Песков припомни, че темата за Русия и Путин традиционно изниква по време на предизборните кампании в САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да правилно мислиш русофобе, Путин ти казва какво да правиш и той те контролира. Ти явно не си учил география и не знаеш, че БГ не разполага с енергиини ресурси. Къде ще ходиш ти русофобско maloumno същество? Нали караш колата си с Руско гориво. Нали джоба ти зависи от руските енергоресурси. Яденето ти зависи от Руското гориво. Като се перчиш, ще живееш 3 пъти по-зле с 3 пъти по-скъпо арабско гориво. Къде си тръгнал цръвуле и всички като теб фантазьори?
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Зеленият преход ли? Че по план е. Днес по рдно време фотоволтаиците произвеждаха 2880мегавата.
59
1
 
3
 
! Отговори
Рендето преди 2 месеца
Ако Администрацията на Путин в Кремъл, в лицето на говорителя й Песков, си беше премълчала, можеше да мине и за умна, но уви..., за пореден път се "О:::::раха на метеното"!!!!!
58
3
 
0
 
! Отговори
Златна Рубла преди 2 месеца
За 1 долар в Русия можете да си купите 2 литра дизел. 1 долар = 2 лв. За 1 долар в България не литър дизел, баничка не можеш да купиш
57
1
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън Дрътия преди 2 месеца
В западните страни мъжете си взимат вкъщи украинки, които даже си плащат квартирите. От наем 600 евро цената пада на 300 евро и цял месец си имаш жена вкъщи. Сумати емигрирали украинки вече са родили или са бременни от местни мъже. И никога няма да се завърнат. Ние тука лапаме шараните. Настанихме усраинките в 5 звездни хотели и промоцията 600=300 не върви.
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изданието Die Welt пише: Германия заменя ядрената енергетика с въглища от Колумбия. Вноса на въглища от Колумбия бележи нов рекорд, като от януари до май 2023 г. са внесени около 2.56 млн тона. За цялата 2022 г. са внесени 5.75 млн тона. Какво става със зеления преход? Нали всичко вървеше по план?
55
1
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 2 месеца
Тръмп Не постигна Нищо в полза на Америка Срещу Русия! Но както казват руснаците е имало диалог! Тръмп през целият си мандат,не Предизвика Нито една война! Байдън разпали и други! Стискам палци Тръмп,да е следващият Президент на САЩ!!!
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако вие се чувствате безполезен се замислете за кравария. На нея и трябваха 4 президента, десетки хиляди жертви, трилиони долари и 20 години за да замени Талибаните с Талибаните.
53
1
 
2
 
! Отговори
Филип Киркоров преди 2 месеца
Здравствуйте от Поморие ребята!Тук с Шаманчето си прекарваме и това лято топ топ топ.Всяка вечер нови авантюри с българи с големи краставици.Жизнь.
52
4
 
3
 
! Отговори
Русофобски скот преди 2 месеца
Лумпенпролетариата с промитите мозъци, в лицето на върлите русофоби тук у нас, е активизиран до краен предел. Мозъците са им толкова промити от западната пропаганда, че дори вече "мърсуват" в мрежата без да получават центове от Вашингтон. Направо са като омагьосани.Това са утайките на тукашното необщество. Тия същите развалиха идеята за "свобода, равенство и братство" и преминаха от тъмната страна на силата с идеята за "война, лъжи и пропаганда". Лошо, много лошо.
51
3
 
3
 
! Отговори
До Краварски к0пт0р преди 2 месеца
Големи ценности да крадеш перални, да пиеш самогон по цял ден, да имаш външна тоалетна и да се къпеш един път в месеца. Не е изненадващо, русофилите сте бедни и прости животни, затова живеете като бедни и прости животни.
50
5
 
3
 
! Отговори
Путин е велик! преди 2 месеца
Народа масово освирква западните диктатори като Макрон, пирата плешивец Шолц и оня шоколадовия англо-бхаратец. За това свидетелстват множество клипове. Това говори, че тия са провалени диктатори и избрани явно не по волята на народа, а чрез измама. Тия диктатори по позор. Такива като тях са просто едни марионетни, еднодневки. За разлика от горецитирание, Путин където и да отиде му ръкопляскат, хората се радват и искат да се снимат с него. Личи си кой е велик главнокомандващ.
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Северна Корея ще спечели стотици милиарди от продажба на оръжие на Русия, а вие дръжте на Зеления наркоZ и на Джо Бидоня посивелите топки и на Фон дер lайнен смижурения пи4ок!!!
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой виждал ли е така наречената държава Израел на карта от преди 1948 г. ? А някой виждал ли е така наречената държава Украйна на карта от преди 1991 г.?
46
0
 
1
 
! Отговори
Той Пуделче преди 2 месеца
Разнасям пачки валута на адрес.За Руски рубли и Севернокорейски вон не изпълнявам поръчки!
45
2
 
4
 
! Отговори
До 54 Русия е бита к преди 2 месеца
Така е бита, че цялото НАТО не може да я бие, въпреки желанието на най-жалките държави там. То и без това САЩ не желаят война с Русия. Желаят Литва, Латвия, Естония, Финландия и такива като теб.Ама горепосочените само се крият като мииишки. Те сами са способни на нищо. За това се крият зад НАТО Е....няма да стане.
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руска измама и лъжи. Измежду изгорените в Одеса НЕ е имало българи. Това е руска лъжа. Това си е бил бой между футболни агитки. Ако хипотетично се беше случило обратното - победилата агитка беше паднала, русия пак щеше да лъже, че другите са фашисти.
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма да крадът демократи ами републиканци друго при Тръмп няма да стане капитулацията на русия и бесенето на Путин си остават неизменни
42
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците са наши братя. Най-близките ни. Ние с братушките сме една кръв и една вера! Русофобите са гюбре за наторяване!!!