Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган

Гаспаров: Независима жена се изправи пред 1000-годишна институция
10 мар 2021 13:17, Елка Василева
226
Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган
Снимка: БГНЕС

Може да се каже, че между САЩ и Англия прелитат едни приятелски, роднински снаряди, но и сериозно се повдигат няколко въпроса. Така журналистът Симеон Гаспаров коментира пред БНТ интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри и реакциите на двете страни по темата.

"Това интервю показа нещо много важно, което ние всички трябва да помним и да внимаваме, че не всичко в идеалния живот е бляскаво и примамливо, така както изглежда отвън, отвътре нещата стоят по различен начин. И ние видяхме един сблъсък между една млада жена, която от 13-годишна работи и се издържа, независима жена, която се изправи пред една институция, съществуваща от близо над 1000 години, и този сблъсък оказа влияние най-вече върху нейното психично здраве", коментира Гаспаров.

Още по темата

Според него преди време това е изпитала Лейди Даяна и сега историята се повтаря.

По думите му американците се интересуват от интервюто на Меган и Хари, защото са видели, че това, което става в техния двор, в нашите дворове - скандалите между снахи и свекърви, го има и в кралските дворове. Така че хората са го следили с интерес, но те в момента имат много по-големи проблеми тук - пандемията, икономическата криза и как да се излезе по-бързо от ситуацията.

Все пак американците вземат повече страната на Меган и Хари.

"Защото в тази връзка те виждат една история на Пепеляшка. Същевременно ние виждаме една жена, постигнала много, и един принц, който се отказва от институцията. Институцията, бизнесът, фамилията - това постоянно се повтаряше в интервюто, защото самата Меган, когато пристига в това семейство, на нея й е взет паспортът, шофьорската книжка, ключовете то колата, забранено й е да се вижда с приятели, дадена й е официална позиция, трябва да спазва етикет, което е тежко за нея, защото не знае какво е това нещо", допълни журналистът.

Според него все повече жени ще се сблъскват с този проблем и двете снахи - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, могат да бъдат пример за младите момичета в неравностойно положение в света и вместо да се карат, биха могли да бъдат голям пример, да ги вдигнат на крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Америка е превърната в планетата на МАЙ~МУНИТЕ.........А България, държавата на ориенталските "арийци"! И като добавим числото на плодящите се "арийци" от маалите..........................:))))))))))
41
3
 
22
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Интересното е че никой не повдига въпроса за ДОБРОВОЛНАТА ЖЕНИТБА с ПРИНЦ! С него върви и 1000 г история. Когато си расъл по дърветата и си зобал банани, така става. Прпускаш уроците по история. А Хари е ***...нищо ново. Все едно от децата е. А Даяна, кой я кара насила да се жени? Значи като лапат имането мълчат, като подпишат и устите им зейват! Типични соросогади
40
4
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
КАТО Е ТОЛКОВА НЕЗАВИСИМА ЩО СЕ НАТИСКА ДА СТАВА КРАЛИЦА? ДА СИ СЕДИ В ПРОЛЕТАРИЯТА ПРИ КОМИНТЕРНА.
39
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 13 годишна сама се издържала? хахаха пълни глупости.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
90те Русия беше в морален крах и в пълен политически и икономически разпад. Днес не слиза от коментарите дори и темата да няма нищо общо с Русия.
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До има защоточно така е...градовете в сащ,където бялото население е екзотика се увеличават...аз имам братовчед в чикаго,който е там от над 20 години и казва,че преди в 15-20 години в центъра на чикаго на един афроамериканец се падаха 10-15 бели по улицата,сега е обратното на 1 бял 10-15 афроамериканци...да не говорим за юга-лос анжелес,атланта,маями и т.н.
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГАСПАРОВ ВЧЕРА РЕВА ПРОТИВ ПУТИН, ДНЕС ПРОТИВ КРАЛИЦАТА, НО МАЙ ГЛАВАТА МУ ПРЕЧИ.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво стана със Срипал? Предателят Скрипал беше осъден в Русия и след като си излежа присъдата отиде на Запад и там изчезна. Къде е сега Скрипал? След цялата кампания, западът може ли да даде гаранция, че той и дъщеря му са живи? Защо вече няма разследване?
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ги занимават с клюките от кралския двор, а те следят с интерес и се вълнуват.Яжте банани.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руската пета колона в САЩ е против Британия.
32
1
 
8
 
! Отговори
Нормална преди 3 години
Семейна история. Наскоро четох една приказка дето на идна баба синът и довел снаха-змия - външно хубавица и все нагиздена, ама езика и змийски. Измислила бабата как да я примами да си покаже езика пред сина и, обаче той вместо да се възмути изгонил майка си в гората през зимата... древна история. Има жени външно супер- ама да не си отварят устата.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ АМЕРИКАНЦИТЕ, А СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ В АМЕРИКА
30
0
 
26
 
! Отговори
Анализ преди 3 години
Държава в която политиката се меси в изкуството да имало Еди колко си % че-рни във филмите колко гей да имало живота на тези имал повече значение държава в киято ако кажеш че живота на ВСИЧКИ имало знамение да те обяват за расист и да бъдеш съден такава държава няма бъдеще Америка е превърната в планетата на МАЙ~МУНИТЕ
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Кралския двор е свързан със спазването на много обичаи, традиции и спазване на определен етикет. Това е неговата емблема и ако някой очаква това да се промени, ще има дълго да чака. Проучват се кръвни линии, история на родата, така че това което и се случи не е никаква изненада. Много забавен беше отговора на кралския двор "ще останат за винаги в сърцата ни", демек гледайте си работата !
28
36
 
3
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Америка разобличи уродливата същност на кралското семейство. Ксенофоби, психопати, родени от кръвосмешения. Забиват се последните пирони в ковчега на тази уродлива система. Светла памет на Даяна, и браво на Меган за смелостта.
27
1
 
34
 
! Отговори
Анализ преди 3 години
Как за кейт няма расизъм и всичко е нормално и ок а само за тая и всички подобни като нея все има расизъм ? Няма ли някой в тоя живот да научи че-рните че не всичко е права ? Има и задължения А с изказването си че в обединеното кралство имало ТВЪРДЕ МНОГО БЕЛИ МЕНИДЖЪРИ МЪЖЕ И ТОВА ЩЯЛО ДА СЕ ПРОМЕНИ !!Доказа само каква комплексарка и расистка е въпросната Меган . Именно и за това е изхвърлиха като мръ-сно п-с-е от двора
26
1
 
11
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 години
Да им имаме проблемите!
25
1
 
39
 
! Отговори
има защо преди 3 години
Ами в САЩ вече преобладаващото население са цветнокожи, та май затова такава подкрепа....А и самата другарка маркълка точно затова си измисли историята с "цвета на кожата на Арчи" - защото в САЩ тоя номер напоследък много се котира - видяхме разграбващите магазини "демонстранти" от онова движение ..
24
2
 
31
 
! Отговори
Анализ преди 3 години
Да се прави жертва на расизъм пред едно друго ши.мпанзе Опра Лошото е че оранжевия е толкова зле че не може да реагира и оставя един меле-з като тая да унижава коронота Срам и резил
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига сме се занимавали с тея македонци/нали и кралицата беше македонска, според историците в Скопие/!!!