Тръмп се изцепи: Аз съм най-малко расистката личност в света

US президентът отговори на нападките към него
30 юли 2019 21:41, Красимир Ангелов
51
Тръмп се изцепи: Аз съм най-малко расистката личност в света
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се защити по интересен начин днес от обвиненията в расизъм, отправени му след многократните му нападки срещу известен пастор и конгресмен от град Балтимор, предаде Франс прес.

"Аз съм най-малко расистката личност в света", заяви Тръмп пред журналисти в градината на Белия дом. "Нито един президент не е направил повече от мен за афроамериканците", каза той и подчерта, че безработицата сред чернокожите американци "не е била толкова ниска никога в историята" на САЩ.

Президентът атакува остро през уикенда конгресмена демократ от Балтимор Илайджа Къмингс, описвайки избирателния му район като "отвратително, гъмжащо от плъхове" и "много опасно и мръсно място", където "никое човешко същество не би искало да живее".

Президентът увери, че много хора "от афроамериканската общност" са му се обадили да му благодарят, че е взел отношение по въпроса и да го поздравят, че "най-сетне някой е казал истината".

В понеделник Тръмп обвини пастор Ал Шарптън, видна фигура на движението за защита на правата на чернокожите, че е "мошеник, който мрази белите и полицаите".

"Разбирах се добре с Ал Шарптън. Сега той е расист", каза днес Тръмп, цитиран от БТА.

Президентът републиканец заяви в средата на месеца, че у него "няма и грам расизъм", след като прикани четири демократки от малцинствата в Камарата на представителите да се върнат в родните си страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
34
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Но какво е расизъм? Раси има, вижда се от пръв поглед, така го е направил Създателя. Атакуват този създател като казват че различията не са важни - всички сме равни. Следа верижна реакция, цветните искат права, не само едни пособия. Под права разбират да правят това дето е забранено за белите. Искат размяна на култури, - под култура разбират насилие, грабеж, убийства и растене на пособията. Полицията не могат да я търпят и при удобен случай й дават да го разбере. Това шоу се прави от евреите.
36
0
 
32
 
! Отговори
Цепеник преди 4 години
С такава, като Мелания как да не се изцепи човек?
35
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подкрепям Тръмп!Американците отдавна не са имали толкова качествен президент!И запомнете, днес ситуацията е такава, че само една формула е в състояние да спаси света:*** - ТРЪМП - ПЕН, плюс ОРБАН
34
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"изцепи" се пишман журналистчeто писало "статията".
33
2
 
33
 
! Отговори
Ми... преди 4 години
...правилно е казал човекът. Аз му вярвам!
32
3
 
34
 
! Отговори
? преди 4 години
Не зная как, но как ви избраха все блондинки? Теб, Володя и бозавия Боря!Като сложим и изрусените лелки си такова М амата! Вземете поне Кимчо, поне сред вас с черна паница на главата за контраст!:)
31
3
 
39
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
До Анонимен 28Какво си гледал не знам. Ама всички гранични служители твърдят, че където се построи стена, престъпното пресичане на границата намалява с 90% . И за тия 90% останали в Мексико ще им плаща Мексико, за подслон, храна, медицински грижи и депортация- вместо САЩ. Ето как Мексико ще изплати стената.
30
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едни хора наистина насъскват между-расовово напрежение по политически причини и от политическо безсилие- но не е Тръмп.
29
3
 
37
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
"Тръмп се изцепи" изцепиха се многоуважаваните фейк мейнстрийм медии. Ама защо ли са им преписали тук тъпотиите?Пък се оказа че Тръмп наистина е направил най-много за афроамериканците. И за легалните латиноси. И за онеправданите безработни бели . И фактите го потвърждават.
28
1
 
37
 
! Отговори
josh преди 4 години
До Анонименkato ne ti haresva,samoleta I obratno ot kadeto si doshal
27
12
 
38
 
! Отговори
Дедо поп преди 4 години
Дончо, признай си чедо като малък или като голям те фраснаха с парцала по празната къртуна
26
4
 
32
 
! Отговори
dj dance mashine преди 4 години
Чудя се слави щял да спира лично мое мнение тия хора не спират защо защото могат единственото което е Ко спре за един ден или месец наи много защо защото е човек които може и знае съмнява ме да се пенсионира или даси пие кафето такива не спират те са истински
25
20
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Платихме му стената на този фашистки клоун. В интернет даваха как 2ма рапъри от САЩ му прескочиха стената (която днес платихме) със стълба за 20 долара и го псуваха. В САЩ всички го псуват. Притежава само 1 телевизия които го хвалят. *** гласуваха за него, неосъзнавайки че англосаксонския ген е дегенеративен и без обогатяване от други етноси, ще измрат от вродени болести.
24
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 16Не няма да изритат никакви русофили и руснаци от САЩ!Защото там е демокрация и преценяват хората по различен начин от нашия мироглед!В САЩ всяка година се заселват хиляди руснаци,даже някой и на Аляска и това в САЩ икономика,не тревожи стига да спазват законите!
23
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Западни лидери редовно критикуват съдебната ни система,обвиняват ни в корупция и некомпетентност на политиците ниЕ ,значи ли това че са расисти и фашисти!
22
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двмократите виждст навсякъде расизъм. С тази простотия дотегнаха на хората!! Истината е, че повечето градове управлявани от тях са шитхол!! Похвално е, че най-накрая някой ина смелостта да им го каже директно на тези комунисти!!
21
2
 
57
 
! Отговори
anonim преди 4 години
Какво заглавие?! Тръмп се изцепил...? Не. Неграмотника , който си позволява такъв речник се е изцепил, ако пък и има журналистическо образование....
20
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИлхан Омар е нагло руско агентче, обучено на наглост от руснаците, най-наглите хора на тоя свят. На тях всеки им е виновен че са бедни защото се крадат един друг и само пият и се псуват.
19
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Тръмп не той е отишъл в Сомалия на социални,безплатна храна,здравни грижи,образование и жилище, а Илхан Омар е отишла в САЩ после Америка била лоша, а Сомалия еталон за подръжание.
18
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕВРОАМЕРИКАНСКИЯ БЛОК ПОСТАВИ ПУТИН НА КОЛЕНЕ.