Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс

Това разкрива нова книга за първите дами
26 фев 2024 07:13, Нели Христова
110
Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс
Снимка: БГНЕС

Президентът Джо Байдън се e пошегувал пред сътрудници, че ключът към дългия и траен брак е "добрият секс", според нова книга за първите дами на нацията, която хвърля светлина върху 47-годишната му любов с Джил Байдън.

"Американската жена – Трансформацията на съвременната първа дама, от Хилари Клинтън до Джил Байдън" е създадена от кореспондента на Ню Йорк Таймс в Белия дом Кейти Роджърс и излиза тази седмица.

Частта за секса заема само няколко параграфа в книгата от 276 страници, но вече генерира заглавия.

Роджърс пише, че Байдън е избрал да не се кандидатира за президент през 2004 г., когато Джил Байдън влязла в стаята, облечена в горнище с думата "НЕ", надраскана на корема.

Джо Байдън, който сега е на 81 години, каза пред група поддръжници същата година, че няма голям интерес да се кандидатира за президент. "Предпочитам да съм вкъщи и да правя любов с жена си, докато децата ми спят", казал той.

Коментарът накарал тогавашен говорител да повдигне рамене. Той казал, че тогавашният сенатор Байдън е „откровено напълно влюбен в жена си“, пише Роджърс.

"Джо може да е подправил публичните си декларации в спалнята за спечелването на президентския пост, но той се пошегува с помощниците си, че "добрият секс" е ключът към траен и щастлив брак, за голямо огорчение на жена му", според Роджърс.

Книгата описва страданието, което изпита Джо Байдън, когато първата му съпруга Неилия загива в автомобилна катастрофа през 1972 г. заедно с дъщеря им Наоми.

Той и Джил се женят през 1977 г., но са необходими пет предложения от Байдън, за да накара Джил да се съгласи.

"Бях толкова търпелив, колкото мога, но това вдигна ирландските ми нерви. Или ще решиш да се омъжиш за мен, или това е – вън съм. Няма да питам отново", казал Байдън при петия опит, пише Роджърс.

Джил Байдън, учителка по английски в общински колеж, беше първата първа дама, която продължи професионалната си кариера, докато беше в ролята.

В предишно интервю тя разкри, че когато Джо Байдън беше вицепрезидент, двойката решила да уреди разногласията си чрез текстово съобщение, за да избегне сбиване в присъствието на техните агенти от Тайните служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 месеца
Джо е изкукуригал напълно. На тези години е срамота да говори за тези интимни неща. Алцхаймера не прощава...
53
0
 
10
 
! Отговори
Перниканец преди 4 месеца
Taka e. Байдън чукне и след 1 час е забравил и действа пак. А вие скъпи съфорумници, чукнете и помните после по 6 месеца. Е - хе хехе - хе.
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Малиии, склерозата още ли клеца :)))
51
5
 
1
 
! Отговори
още нещо преди 4 месеца
Мъжкар е Бай дън ни и педепу тин
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Понеже добре е видно, че в нищо не го бива Бидона, дори в самолета си не може да се качи без да се пребие, а наскоро на слизане от въртолета си си удари главата и изкара цицина, пък и не може да каже нищо, сега му измислиха "добрия секс", защото това поне не се вижда. И докато тоя се спъва сам и бърбори безсмислици като бебетата, Путин миналата седмица пак летя на Ту-160 от новия моделл, после кара мощен камион тир по магистралата към Казан, после си прави майтапи с Блинкен и т.н. ...
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Слава на Бай Дън Памперса :)))
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Той знае ли как се казва жената до него?
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Поредните глупотевини, за да израства дребнаво във всички отношения поколение. Пълните сайта наполовина с откровена плява, още една четвърт с текстове ниво клюки , но с политпромиващо съдържание. Пак ще повторя: за да расте дребнаво поколение.
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя с "добрия секс" по време на изборната му кампания, чрез която уж спечели минналите избори, един път се изтъпани на сцената водейки жена си за ръчичка по детски. Пусна я и си извади хартията, да чете реч. По някое време спря речта обърна се и пита неговите хора "Коя е тази? Защо е тук?" Дотича дебела лелка и взе да му шепне на ухото, но за жалост близо до микрофона, та чуха всички, как му казва, тази там е жена му, а той отговори "Добре, чакай да си запиша това". Толкова за "добрия секс"!!!
45
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
Тоя ли бе? Виаграта венозно ли я приема?
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
затова ли изгонеха кучето на Байдън - заради добрия кекс - де кучето- де байдрън
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Глууповатото "лидерче" на "свободния" свят, да се кандидатира да жиголо, а не за президент, щом това му е основната функция до сега?
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бидона не може да ходи, не си спомня как се казва, обаче за да го набутат пак на власт го изкарват полов атлет??? Типичните американски измислици и инсинуации.
41
0
 
9
 
! Отговори
Абе преди 4 месеца
*** смо_тани, кажете нещо за бежанците, какво точно е подписал смок_льото Денков, за колко хиляди или няма ограничение, какво ни занимавате с тоя дъртак. Той не знае къде се намира, камо ли да прави секс. Вие сте болни бе ***, яко болни и продажни.
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
затова ли бара малки момиченца като идват да го видят -щип-щиби-ри-дип
39
0
 
5
 
! Отговори
Доволенмисир преди 4 месеца
Като гледам как яко *** и мисирките и мисирките са доволни ще живее още толкова.
38
4
 
12
 
! Отговори
. преди 4 месеца
Тоя душещ малки момиченца психичноболен дядка не е вдигал самолета откакто пуснаха бомбите над невинни жертви в Хирошима и Нагасаки.
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
оххх - изсмях се на глас рано сутрин -ХАХАХХАХАХА
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ДжурналиЗтическо ДЪНО!
35
0
 
6
 
! Отговори
Айляк преди 4 месеца
Предвид годините и здравословното му състояние, всичко казано от този субект се гледа с насмешка, камо ли пък на тази тема. Принципно има право, но по-добре да си беше затварял устата...