Нейнски: Тръмп се притеснява от Камала Харис

Тя имала повече шансове в надпреварата
22 юли 2024 09:24, Инна Ангелова
105
Нейнски: Тръмп се притеснява от Камала Харис
Снимка: БГНЕС

Основната световна тема - оттеглянето на президента Джо Байдън от надпреварата за президентските избори през ноември отприщи коментари дали Камала Харис ще получи номинация и по-важното - ще победи ли Тръмп. Надежда Ненски сподели, че като жена опонент, Харис има повече шансове срещу Тръмп.

От своя страна Камала Харис обяви, че ще заслужи и спечели номинацията на демократите за президент и ще победи Доналд Тръмп.

“За момента Камала Харис няма висок рейтинг. Има определени критики към нея, че за времето, в което е била вицепрезидент, не е успяла да покаже особена ефективност. Смятам, че това е лесно преодолимо препятствие“, коментира бившият външен министър пред bTV.

Нейнски е на мнение, че Доналд Тръмп не спира да я критикува, защото има известни притеснения. Нейнски уточни, че не изключва възможността да се издигнат и други кандидатури, но “нестандартният момент изисква нестандартни решения“.

Кой ще е кандидатът на Демократическата партия за президент на изборите на 5 ноември ще стане ясно на 19 август на конгрес на партията.

Нейнски коментира и възможността Тръмп отново да стане президент на САЩ - той има определен афинитет към това да пренасочва външнополитическият интерес на САЩ от Европа към Китай. “Освен това той говори за спящо НАТО – под съмнение се поставя реакцията на САЩ в случай нападение над някоя натовска държава“, каза Нейнски.

Тя подчерта, че е много важно САЩ да излязат от тази кампания единни и да продължат връзките си с Европа по начин, по който могат да гарантират мира и стабилността – и своята, и тази на Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
3
 
! Отговори
Alex преди 1 месец
Откъде изпълзя тоя СФИНКС? Що не си стои на яхтата? От 90-та работещо външно министерство нямаме, така че да не се изхвър ля тая стара СКУМРИЯ! Докато беше министър, ходеше само с патлаци да се *** и не можеше да си плати Аванса с работа!
85
0
 
3
 
! Отговори
РАДЕВ преди 1 месец
А ти притеснили се когато предаде медицинските сестри с мавара от Драгалевци....или нареди да нахранят журналистите...дърта ми нет чийка
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надке Надке гледам ти си се притеснила, не знам на есек как ще пропееш другата песен на бай Дончо
83
0
 
17
 
! Отговори
Нейнски, преди 1 месец
Да не би да си ходите на гости с Тръпм,та си толкова информирана?! Хайде сбогом! Надежда тука всяка оставете!
82
2
 
12
 
! Отговори
Знайко преди 1 месец
О, Гаражната преводачка суфльорка цъфна. Разбира я геополитиката колкото Тиквата английски.Толкова са ***, че чак не се усещат. Да, имала нисък рейтинг и не е популярна, но за 4 месеца до изборите е поправимо. С милиарди за кампанията и правилния наратив и медийно облъчване, може да сложим *** и непопулярен за президент. Ние сме елитите които дирижират.
81
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато е нужен мейнстрийм коментар веднага викат някой от доказаните политици които ще кажат точно това от което медията се нуждае. Тази може да победи Тръмп само и единствено с фалшификация на изборите
80
2
 
15
 
! Отговори
хурков преди 1 месец
До Анонимен Итази е друсана отвсякъде !!!!!!
79
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хаха, тази да не е любовница на тръмп че знае от кого се страхува?
78
0
 
9
 
! Отговори
Йокин преди 1 месец
А наш'те не ги й СТРАХ!!!
77
2
 
26
 
! Отговори
Само питам... преди 1 месец
От кога Хубавото Наде започна да разбира от политика ? Марионетка си беше когато "управляваше" марионетка си остана и след това. Тръмп се бил притеснявал? От кого? От тая кафевата , дето 4 години дума не каза и стоеше като *** край Деменцията Джо. Аз в началото я помислих за медицинска сестра наета да се грижи за стареца...
76
0
 
22
 
! Отговори
БайХой преди 1 месец
Тази мумия пак ли изпълзя? При положение, че рейтинга на тази е в мазето от какво точно трябва да се страхува Тръмп? Аман от *** патици!
75
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И това ми било бивш външен министър. Мончо Паси по-стойностен анализ щеше да направи:)
74
0
 
19
 
! Отговори
емо преди 1 месец
ето такива плиткоумни хора са били външни министри и са представлявали страната ни. според евро-атлантичката нейнски трамп имал известни притеснения спрямо харис, защото била жена. да се смее ли човек или да плаче на подобни мисли, упорито публикувани от евро-атлантическия сайт.
73
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доста глупаво предположение , критикувал щото се боял по скоро кририкува щото я мрази
72
0
 
10
 
! Отговори
Не! Не се! преди 1 месец
Смее се с глас, а ти си затваряй смешната уста
71
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Естествено циг....то СДС зад Камала.То за кой да е.
70
0
 
19
 
! Отговори
Ббб преди 1 месец
Кой те пита тебе.. Я си върни името пак на Катето коя беше. Или жубавото Кате, както те помним някои.. Или Наде беше... Преводачка с испанска филология и после външен министър, при бай Иван... Такъв ни е целия елит..
69
0
 
21
 
! Отговори
Какво следва преди 1 месец
Г-жа Нейски да вземе да се преориентира към Тръмп. Ако някой все още се е надявал демократите в САЩ да спечелят изборите, надежда всяка тука да остави. Време е всичкото евроатлантик да се преориентира и да стане тръмпист.
68
0
 
12
 
! Отговори
Празни приказки преди 1 месец
Що го наричат "демокрация" като то си е юдео-ционизъм?
67
1
 
26
 
! Отговори
Dimitar преди 1 месец
Боже, и това ми било външен Министър! Ама хак да ни е!