Тръмп за Камала: По смеха ще познаете, че е луда

Харис още не е номинирана, Тръмп вече я напада
22 юли 2024 12:08, Инна Ангелова
79
Тръмп за Камала: По смеха ще познаете, че е луда
Снимка: ЕПА/БГНЕС

“Смешната Камала” така кандидатът за президент на републиканците Доналд Тръмп нарича потенциалния кандидат на демократите Камала Харис след оттеглянето на президента Джо Байдън от надпреварата.

"По един смях можеш да разбереш много. Тя е луда”, казва в типичния си стил Тръмп пред CNN минути след като излезе съобщението на Байдън.

Кампанията на Тръмп сигнализира, че основната линия, по която ще критикуват Харис, е миграционната политика на администрацията на Байдън. Според републиканците действащата администрация е виновна за незаконното преминаване на милиони хора през южната граница с Мексико.

Втората линия на атака ще се върти около икономиката. Проучванията на общественото мнение постоянно показват, че американците са недоволни от високите цени на храните и горивата, както и от лихвените проценти, които направиха покупката на жилище по-малко достъпна.

Make America Great Again Inc (MAGA), която подкрепя Тръмп, заяви, че изтегля телевизионните реклами срещу Байдън, които трябваше да бъдат пуснати в щатите Аризона, Джорджия, Невада и Пенсилвания, и ги заменя с реклама, атакуваща Харис. 30-секундната реклама обвинява Харис, че е скрила от обществеността немощта на Байдън и се опитва да хвърли отговорността за резултатите на администрацията единствено върху нея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
9
 
11
 
! Отговори
? преди 1 месец
И сега какво? Тази ли ще противостои на Путин и Си? Заедно с Урсулката, докогато е необходимо? Жална ни майка! По-добре рижавия, че ще сключи бърз мир.
46
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дрогирана е Дони и ти знаеш добре , време е за масови арести зареди трафик с деца и убийства.
45
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кога ще открият секция на село , да гласуваме за Тръмп
44
2
 
15
 
! Отговори
Демократ преди 1 месец
До 40. Само че в демокрациите нещата не се решават от един човек и затова няма особено значение кой е президент или друг ръководител. Затова и тези страни са най-развити, богати и проспериращи.
43
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много тъпппо парче е тоя тромпет. Никаква култура. Човек израстнал в богатите лобита охрснен с хайвер и наглост. Седнал да обяснява как ще променя това : ))) Абсолютен шарлатанинн беше президент и абсолютно нищо не направи.
42
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дрогират са по разни партита с детски жетвоприношения
41
24
 
14
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 1 месец
И двамата са деца на мигранти... на тръмп са с3ляндури и бачкатори, а на Камала биолог и професор в Стамфорд. Разлика между двамата е покъртителна още от детските им години. Оранжевата катикатура загуби изборите. Единственият въпрос е Камала ще разтешили на НАТО за 3 дни да приключи с монголоидното дивашко племе просия, и дали леко ще дръпне ушите на Израел, да спрат с ударите, за да се хареса на по-младите аметиканци.
40
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Продължавам да се чудя защо кандидатите за президент на САЩ напоследък са такива карикатури. Започна се от Джрдж Буш Младши и оттогава не е спирало. После това се прехвърли и в ЕС, погледнете БоДжо, Руждито, Макарон, Шолци, а върхът са Урсула, Шарл, Кая Калас ... как ви се вижда, а?
39
14
 
7
 
! Отговори
аха преди 1 месец
Той и Рижата не е много за вярване откъм главата. Но като гледам снимката, може и да е прав за душевното състояние на Камила.
38
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още веднъж ще го напиша: Изражението на лицето не пасва на позата на тялото! Колко плащат за такива корекции с фотошоп или пък ползвате ИИ съвсем "интуитивно" за да оплескате нечия снимка?
37
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Toчнo onpegeлeнue нa npeзugeнтa Tpъмn!
36
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лygaтa c яgpeнoтo konчe, тoвa cu e cepuoзнa rлoбaлнa зanлaxa!
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не съм чувала смехът на Камала Харис, обаче да прием че е луда! Тогава всеки читател или зрител логично до достига до извода, че в американски избори се кандидатират палячовци или луди, ама неосвидетелствани още. Точно пък Тръмп такава диагноза да постави на някой друг... Нали гледаме снимките на бъдещите кандидат-президенти, виждаме! Като започнат с обещанията и лозунгите, съвсем страшно става.
34
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един доказан Нарцис с унизително отношение към опонента си, който и да е той, е БОЛЕН НЕЧОВЕК.
33
3
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 1 месец
Унижението може да е заслужена или незаслужено. Но Заслужено унижение НЯМА, защото Всяко Човешко същество ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА ОТ НАЙ- РАННА ВЪЗРАСТ. ЖИВОТ БЕЗ УВАЖЕНИЕ Е АД НА ЗЕМЯТА.
32
8
 
4
 
! Отговори
ТЪПУТИНАСТ преди 1 месец
ЛЕЛЕ АКО ТАЯ КАМАЛА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НАПРАВО С КАМА, ЧЕ НИ СЦЕПАТ ПУТИН ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
31
11
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Тръмп е както винаги - точен!
30
7
 
12
 
! Отговори
Кгб преди 1 месец
Давай Тръмп, с теб сме!
29
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп толкова ги унизи, че се опитаха да го отстранят физически.
28
14
 
10
 
! Отговори
Камара Харис преди 1 месец
ОТ УСТАТА НА ЕДИН КЛО-УН ПРЕСТЪПНИК КАТО ТРЪНП ,СЪВЕТИ НЕ ПРИЕМАМ :D