Страда ли Камала Харис от психическото заболяване вербална диария?

Неразбираемата реч и внезапен смях са чести признаци
Обновена: 23 юли 2024 14:28 | 23 юли 2024 14:26, Петър Бойчев
240
Страда ли Камала Харис от психическото заболяване вербална диария?
Снимка БГНЕС

Неразбираемите речи на Камала Харис може да са симптом на малко известно, но често срещано психологическо състояние, наречено логорея - известно още като вербална диария, пише The Daily Mail.

Вицепрезидентът на САЩ, която беше подкрепена от Джо Байдън, след като той се отказа от президентската надпревара в неделя, е известна със своя объркан, понякога несвързан стил на говорене.

Някои от нейните най-скандални речи включват тези за „значението на изтичането на времето“ и „необходимостта да стигнете, за да отидете и необходимостта да можете да стигнете там, където трябва да отидете“.

Рату Аниса от Университета на Северна Суматра каза: „Причините за говорните грешки, допуснати от Камала Харис, са социални фактори, както ситуационна тревожност, така и социални обстоятелства.“

Хората с аутизъм също могат да проявят логорея, дефинирана като неконтролируемо или объркано говорене, поради неспособност да организират мислите си или да разчитат социални сигнали от други хора, пише още изданието.

The Daily Mail завършва разсъжденията си върху внезапния и чест смях на вицепрезидента с цитат от Лора Инграхам от Fox News: „Докато Джо изпада в деменция, Камала се плъзга в друго измерение“, пише Труд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
1
 
! Отговори
анонимус преди 1 месец
Чи,как?!?!Даже между всяка една диа рия има по няколко мо3ъчни пръ дни.
212
6
 
0
 
! Отговори
Копейкин преди 1 месец
Всички, които не разрушават детски болници са болни. Здрави психически са само руснаците с крадени те перални. Здравата им психика на мародери се дължи на системно пиене на водка
211
2
 
4
 
! Отговори
Кубрик преди 1 месец
Такива индивиди, се смятат за най силните на планетата и решават съдбите на другите, революциите и личната изгода, управлява техния алчен инстинкт, Европа отдавна под краварският ботуш, Парите не миришат.
210
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гледам израза на лицето и, нещо бая я е напънало.
209
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ужас!Ще избират някаква с диария,която може би има аутизъм,а после ние на другия край на света да страдаме?!Не е честно!Дано да е Тръмп.
208
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом Рату от университета в Суматра се е произнесъл, тъй ще да е. А да, и "Дейли Мейл завършва разсъжденията си" Дейли е нещо като ШОК, БЛИЦ...Те в качеството си на какви експерти се произнасят за аутизъм? Бърза ретроспекция на кариерата на Харис говори друго. Брилянтна е. А който не говори само руззки, знае речите ѝ, чувал я е, поне тия дни от обща култура. А ДНЕС чупят електромера с тия източници и цитати. Апропо, Дони Бой 2011та е спонсорирал кампания на Харис. Сега като го бие цветна жена...
207
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези определения добре прилагат на Бойко Борисов, който говори доста несвързано. Може би е логирея и при него.
206
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точно като максудския бхаратец Копейкин. И тва като си отвори устата излиза само диария
205
0
 
1
 
! Отговори
Кокала до 205 преди 1 месец
Ти па си Ален Делон...
204
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Конгресмените ще я разнищят за един месец. Колкото повече говори, по-бързо ще светне истината. Днес каза, че всички имало ДЯВОЛСКИ ДОБРИ ПРИЧИНИ да обичат Байдън. Да говори за дявола когато в Америка са фанатици на тема Господ си е риск да я освидетелстват. Когато отидеш в САЩ първото нещо, което ще те попитат колеги или съседи е "Ти вярвал ли в Господ?" Тази седнала за дявол да им говори?
203
1
 
10
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 1 месец
Вчера Доналд си поръча дърпано камилско със салата от думи, за десерт негърче
202
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може пък да е някаква лека форма на шизофрения, примерно биполярно разстройство. За това говори странният смях в неподходящи моменти.
201
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Същата като наш Кирчо. По калъп са избирани. На дълбоката държава ненормалници им трябват.
200
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази си е чисто луда .....
199
0
 
19
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 месец
И това ще се разбере и разнищва по-късно,но в момента главното е къде е г-н Байдън!?Защо не излиза пред Конгреса и телевизията да обясни защо се е отказал/и така дава храна на слуховете че писмото за отказване са му го написали/!?Отсъствието на г-н Байдън дава повод за слуха,че той наистина никак не е добре!?Ще го лекуват разбира се ама кой ще изпълнява неговите задължения!?И точно тук идва проблема -способна ли е г-жа Харис да управлява!?Всяка нейна грешка в това отношение ще бъде фатална !
198
1
 
20
 
! Отговори
неутрален преди 1 месец
Опитаха се да задържат смяната до последно, за да не се види що за стока е другият кандидат. Като гледам тази за един месец ще се разкрие. За начало трябва да отрязват от видематериалите момента, когато се смее! :-)
197
1
 
10
 
! Отговори
Makedon преди 1 месец
Ahahahaa ..... abe vo USA i vo BEGETO zdrav covek nema ... site se bolni po pari .....
196
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами слушайте някое нейно изказване, и ако разберете какво казва, ще почерпя цялата редакция. Не случайно и викат "word salad", говоери много, а не казва нищо.
195
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая още първия ден като я изберат и ще натисне червеното копче и ще се смее като доктор ивъл хаха
194
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен0011 - Кой би искал, да се хване? Ти би ли се хаванал? Всяка сутрин ставаш и до теб идва човек с 50 папки, които са проблеми, котио трябва да им намериш решение или поне да дадеш на някого, да ги решава и това е до обяд. Повечето президенти не знаят и 1/5 от това, което се случва и подписват като патоци, документ след документ. Тази работа е само за луди хора.