Страда ли Камала Харис от психическото заболяване вербална диария?

Неразбираемата реч и внезапен смях са чести признаци
Обновена: 23 юли 2024 14:28 | 23 юли 2024 14:26, Петър Бойчев
240
Страда ли Камала Харис от психическото заболяване вербална диария?
Снимка БГНЕС

Неразбираемите речи на Камала Харис може да са симптом на малко известно, но често срещано психологическо състояние, наречено логорея - известно още като вербална диария, пише The Daily Mail.

Вицепрезидентът на САЩ, която беше подкрепена от Джо Байдън, след като той се отказа от президентската надпревара в неделя, е известна със своя объркан, понякога несвързан стил на говорене.

Някои от нейните най-скандални речи включват тези за „значението на изтичането на времето“ и „необходимостта да стигнете, за да отидете и необходимостта да можете да стигнете там, където трябва да отидете“.

Рату Аниса от Университета на Северна Суматра каза: „Причините за говорните грешки, допуснати от Камала Харис, са социални фактори, както ситуационна тревожност, така и социални обстоятелства.“

Хората с аутизъм също могат да проявят логорея, дефинирана като неконтролируемо или объркано говорене, поради неспособност да организират мислите си или да разчитат социални сигнали от други хора, пише още изданието.

The Daily Mail завършва разсъжденията си върху внезапния и чест смях на вицепрезидента с цитат от Лора Инграхам от Fox News: „Докато Джо изпада в деменция, Камала се плъзга в друго измерение“, пише Труд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
1
 
10
 
! Отговори
Мисли на Камала преди 1 месец
"Така че мисля, че е много важно, както сте чували от толкова много невероятни лидери, за нас във всеки момент от времето и със сигурност този да видим момента във времето, в който съществуваме и присъстваме, и да можем да го контекстуализираме, да разберем къде съществуваме в историята и в момента, тъй като това се отнася не само до миналото, но и до бъдещето" - Част от реч на Харис, пред студенти от алма матер.
192
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното е, какво сме чували от много лидер, че сме в настощящето и е важно, да концепционализираме разбирането си, че същестуваме в историята ..." ОЛЕЛЕ ИМАМ 145 IQ и това ми докарава анверизъм ....
191
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо страшно. Дори и тук в РСМ Зоран Заев не беше сериозен в интервютата, смееше се като ***, та изкара четиригодишния си премиерски мандат.
190
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е тя има гени от шинпанзе!
189
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като за кандидат за демократите става.
188
9
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Ама разбира се, сега на прицел е Камала Харис, може би цветът на дрехите с който се облича издава нейните политически амбиции? Няма ли още професори от Университета на Северна Суматра да ни обяснят и какво значи прическата и?
187
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен0011 преди 1 месец
Така "велика" страна, а не могат да намерят кандидат за президент, който не е изплискал легена! Другият е нарцистичен, надут, а от скоро и осъден престъпник.
186
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
на фона на памперса си е ъпгрейд, макар че май са бъркали в кутията с брака за да я извадят тая.
185
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо изобщо обръщат внимание на подобна комична кандидатура? До там стигна САЩ, да сменя кандидат като Байдън с такъв като Камала Харис.
184
0
 
13
 
! Отговори
Поптодорова преди 1 месец
И аз съм същата, но ме дават всеки ден по телевизията
183
0
 
12
 
! Отговори
ЛЕКАР Курило преди 1 месец
Тази диагноза - логорея или вербална диария или по нашенски - плещат глупости , е Болест на всички Български Партийци и Политици .
182
1
 
5
 
! Отговори
ЦРУ преди 1 месец
Дяда Биден са го надрусали, и са го пратили в клиника за откачалки. Писмото че се отказва не е подписано от него. Пазят го да не разбере какво се случва. Подсле ще е пред свършен факт. Затва го няма по телевизиите.
181
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Накратко- замениха дементиралия с бавноразвиваща.
180
3
 
8
 
! Отговори
До 177 преди 1 месец
Не само Киро и Хр. Иванов .....
179
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чак сега ли го виждат това заболяване при Харис? Защо не са задействали до сега изискване за преглед? Или от преглед няма смисъл? Речите и са налични. Ако има смущаващи доказателства за менталното и здраве да действат докато е време, че после ще стане за резил като Джо Байдън. Сега го крият в дън земята. Съвсем изтрещял.
178
1
 
13
 
! Отговори
Още преди 1 месец
Тази само Байдън е можел да я търпи, защото не я слушал.
177
1
 
3
 
! Отговори
Eeee преди 1 месец
Няма да коментирам
176
1
 
6
 
! Отговори
Нормално преди 1 месец
Време и е за пенсиониране.
175
1
 
3
 
! Отговори
Бъг преди 1 месец
Приобщили са я.
174
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може би са астрални близнаци с Киро. Ако има и дислексия трябва ДНК тест. Може да са роднини. Психиатричният портрет на наш Кирчо е едно към едно с този на Камала Харис. Извинявам се. Шокиран съм от приликата помежду им.