Петима загинали при атака с дрон в руската Курска област

Сред жертвите има и две деца
29 юни 2024 12:40, Красимир Ангелов
105
Петима загинали при атака с дрон в руската Курска област
Снимка: БГНЕС

Пет души са загинали при атака с дрон в руската Курска област близо до границата с Украйна, предаде Франс прес, като се позова на областния управител Алексей Смирнов в "Телеграм".

Сред жертвите има и две деца.

Поразена е къща в село Городище в Рилски окръг на областта. Други двама членове на семейството, от което са жертвите, са в тежко състояние, добави Смирнов.

По-рано днес руското министерство на отбраната обяви за обезвреждане на 6 украински дрона над няколко руски области, сред които Тверска, Белгородска, Брянска област и над Крим, предаде ТАСС.   

Агенцията съобщава и, че движението по Кримския мост е било преустановено за около час рано тази сутрин и сега от двете страни на моста са се струпали общо около 600 автомобила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от Русия
Смъртността на младите мъже в Русия се е увеличила двойно за година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
12
 
16
 
! Отговори
присмехулника преди 3 дни
хилядите отвлечени украински деца* И вашият Пригожин ви каза, че всичко е една постановка на кремълския сатрап, за да загради ресурсите на Украйна и да ги раздаде на своите приятелчета олигарси. Вие сте тотално промити от кремълската пропаганда!
73
7
 
15
 
! Отговори
присмехулника преди 3 дни
Разкарай се с тези руски лъжи. Докладите на ООН (в чието изготвяне е участвала и руската страна) показват, че не е имало никакъв геноцид над рускоезичното население в Украйна. Загиналите цивилни са вследствие на престрелките между украинската армия и наемниците на путин. Ако кремълският психопат не беше разпалил гражданската война, нямаше да има загинали цивилни. Но я да чуем за Буча, Ирпин, Крематорск? Разкажи ни за хилядите отвлечени украинска, заради които МНС издаде заповед за арест на путин
72
11
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 3 дни
Преди това имаше едни деца убити от "освободителите" неонацисти в ДНР и ЛНР. https://mediamall.info/news/pochti-300-deca-sa-ubiti-v-dnr-ot-2014-g-nasam-poradi-ukrainski-obstrel-18340news.htmlОще ли сте им фенове?!
71
16
 
7
 
! Отговори
Я пак ?! преди 3 дни
Какво пише в статията? Петима загинали при атака с дрон в Русия.Преди това имаше едни други загинали ДЕЦА на ледена пързалка в Белгород. От КАСЕТЪЧНИ СНАРЯДИ!Използването на касетъчни бомби срещу цивилни е тероризъм! Набивайте си го в празните кратуни!
70
1
 
17
 
! Отговори
до присмехулник преди 3 дни
Наричат се руснаци.
69
13
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 дни
Много евроманяци мечтаят да ходят на фронта! Пращайте камионетките!Очаква ги среща с Бандера и главорезите му!
68
14
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 3 дни
Та как се наричат онези , които атакуват невъоръжени граждани с бойни дронове?
67
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Украйна е терористична страна.
66
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Само ние можем да избиваме хора в Буча, иначе вие сте "терористи".
65
4
 
20
 
! Отговори
Скибитски преди 3 дни
Говорителя на оперативно-стратегическа група"Харков",по повод обкръжените прасета от елитната 82 въздушнодесантна бригада във Вовчанск. Да се предадат на украинските военни и да застанат пред украинския съд; да се явят пред международен съд; да чакат Божия съд." "И в трите варианта ние максимално ще съдействаме"
64
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Анонимен 64 "От недалечната история знаем,че от фашисти,нацисти,сатанисти нищо добро не може да се очаква" Така е, затова и режима на Сталин е най-кървавия в човешката история а сега този на Путин върви по неговите стъпки.
63
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
А яйца пуснаха ли по магазините в курса област?
62
26
 
10
 
! Отговори
Петър преди 3 дни
Удари,Вива по укрите и техните чаавета!
61
23
 
10
 
! Отговори
Закривай окрайна! преди 3 дни
Вън наглите окраинци!
60
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Каквото повикало...жалко за хората
59
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Еми...
58
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
От недалечната история знаем,че от фашисти,нацисти,сатанисти нищо добро не може да се очаква,освен терор,кървища,насилие,убийства на невинни! Укрофашистите са достойни наследници на СС бандеровците от ВСВ,които са избили милиони цивилно население,между които и хиляди дечица!!! Срам и позор е за уж цивилизования запад,че създаде и подържа това гнусно нацистко гнездо в Европа,от което тепърва ще патим всички европейски народи!!! Дано РУСКИТЕ бойци им счупят гръбнака за доброто на целия свят!!!
57
4
 
7
 
! Отговори
Абе чудя се преди 3 дни
Хората в тази хурска област дали изглеждат на хурове....
56
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
гледам има много евроатлантици в българия, скоро ще имате възможност да наплескате руснаците и вие и да стреляте по тях за да докажете на блек рок какви добри стабилни партньори сте и как споделяте западните ценности. радев да прави поименен референдум и който не е на страната на русия да влиза директно в батальоните.
55
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
прав си че 1200 умират на ден, 110 руснаци от украинска страна и 100 от русия. както каза норвежкият франкенщайн хвърляме старо желязо и от едната страна и от другата страна умиргат руснаци.