Остава слънчево и горещо

На изолирани места ще превали краткотраен дъжд
13 юли 2024 07:30, Нели Христова
6
Остава слънчево и горещо
Снимка: БГНЕС

Днес ще остане слънчево и горещо. След обяд над източната половина от страната ще има купеста облачност, но само на изолирани места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб източен, в Източна България - умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 35° и 40°, в София - около 35°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще има и временни увеличения на облачността, но само на изолирани места след обяд е възможно да превали. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 30° и 35°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево и топло, след обяд над източните райони с купеста облачност, но само на изолирани места е възможно да превали. Ще духа слаб и умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 29°, на 2000 метра - около 22°, съобщава НИМХ, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Снимка на деня
Слънчево и горещо утре, максималните температури - до 40°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нека да е лято.По-добре слънчево отколкото наводнения като в другите държави.Пръскат със самолети някакви метални частици,които наелектризирват въздуха,създават екстремни дъждове и гърмотевици.Нас тези облаци ни заобикалят обаче ще си се получат естествени,за да потушат пожарите.Природата си знае работата.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какъвто сайта такива и коментиращите
2
6
 
3
 
! Отговори
Добар Дан преди 3 седмици
За србско Плесканицу и у Пи4ко материну на све Бугарско.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е, Хубав дан!