Тайгър Уудс лекува сексуалната си зависимост

Общо 18 седмици голф състезателят ще е на сухо
21 яну 2010 07:06,
49
Тайгър Уудс лекува сексуалната си зависимост
Снимка: БГНЕС

Голф играчът Тайгър Уудс е заплашен от 18-седмична забрана да прави секс, съобщи в. “Сън”.

В момента милиардерът е в клиника в Мисисипи за лечение на сексуална зависимост, след като стана ясно, че системно е изневерявал на съпругата си Елин с безброй красавици.

Още по темата

Терапията в клиниката продължава 6 седмици. След излизането от нея той няма право да прави секс още 90 дни, обяснява бивш пациент на здравното заведение.

Дали Тайгър ще се опитва да спаси брака си след напускането на здравното заведение, не е ясно.

Заради скандала съпругата му поиска развод и според слухове тя ще вземе 300 милиона долара от богатството му, което е над $ 1 млрд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кво лошо има бе , живее си живота човека. Лекуване от сексуална зависимост с "безброй красавици" Дай боже такава зависимост на всеки
28
0
 
1
 
! Отговори
барм преди 14 години
Аз ако имам над 1 млрд.$ ще приема исляма и ще си имам харем от 400 жени и всяка вечер ще съм с ралична.Докато стигна последната,щесъм забравил за първата.
27
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 14 години
До 22! Прав си за зависимостите, мисля си че една от най-голените зависимости днес в България и по света е пристрастяването към Интернет, Скайп, различни чатове и форуми! Което ми напомня, че е време да работя вече..... :)))
26
0
 
1
 
! Отговори
Айдук преди 14 години
Абе кво се тревожите за Тигъра.Не разбирате ли, че на пича не му се дават 300 милиона на няква фръцла дето не си е мръднала пръста за тях, а сега, като не може да го задоволи и реве, че иска развод щото и изневерявал.99% от изневерите при мажете са, защото им липсва нещо при жените и то най-вече секс или нещо в секс-а.Съдът ще го изтрещи да и плаща, ако това му е прищявка, но ако го афишира като болест и се лекува, малко трудно ще и присъдят ей така без зор развод и паричките му.
25
0
 
2
 
! Отговори
до 22 преди 14 години
Забрави хазарта, тва е голяма чума!Ама сексът е кеф, лошо няма :)
24
0
 
1
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Ами не точно,при тези хора има объркване,че със секса ще заместят нещо което нямат.Например:на дете му липсва сплотено семейство,става младеж и все още няма това.Тогава започва да се среща с момичета,но се държи странно,собственнически.Не дава на гаджето си да гледа,говори и мисли за други мъже.Бие я за нищо и контролира всичко,за да я държи до себе си.Ето така замества нещо което няма с това което може да си набави,друг е въпроса дали е нормално.Така е и дрогата,педофилията и зависимостите въоб
23
0
 
1
 
! Отговори
Иво до #19 преди 14 години
И за какво му е повече PR? Нали знаеш че Уудс е милиардер и най-богатия спортист в света? Не знам, може и да греша но си мисля че Тайгър наистина иска да запази семейството си! Неговата жена е много красива, мисля че има и две прекрасни деца от нея! Може би той осъзнава че парите не са най-важното нещо на света, а децата и семейството, заради това прекрати и спортната си кариера и едва ли скоро пак ще играе професионало голф! Така си мисля аз, може и да бъркам, все пак не познавам лично Тайгър
22
0
 
2
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
19,а българите са още по зле брато.Аз се занимавам с нещо подобно и трябва да ти кажа ,че у нас всеки 3 има проблеми със зависимости,някои от тях са ужасяващи и нелечими.Не говоря само за наркотици и младежите които ги вземат.Става дума за всяка една възраст-бабито си пие бензодиазепини с ракийка,дедо ракийка с 'седалгин нео',унуката е на амфети,а сина на херо.Реалноста в бг е трудна за преглъщане,но съм срещал толкова случаи на които не се обръща внимание,че да те втресе.
21
0
 
2
 
! Отговори
Симо преди 14 години
Един вид Тайгър е като жените нимфоманки на които секса винаги им е недостатъчен, само че в мъжки образ!
20
0
 
2
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
100% от случаите като този,проблема не е потентноста на ''болния''.Проблема е в това че той замества нещо което му липсва със секс,но да заместиш едно с друго не винаги се получава.Тогава Тайгър започва да качва бройката с надеждата да се почувства по добре,но не става.Когато всичко излезе извън рамките на нормалното,го обявяват за болен и за подлежащ на лечение.Защо просто не отиде на психолог и да направят 20 безседи и да стигнат до проблема.Едва ли има нещо общо със секса,по скоро с мозъка.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Уудс има нужда от още PR. Иначе ако погледнеш всеки американец има някаква "зависимост" и нужда от лечение.
18
0
 
2
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Според мене да лекуваш желанието за секс е повече от просташко и слабоумно.Друг е въпроса ако 'болния' прави нещо гнусно и незаконно,тогава затвор,но да го лекуват заради радостта от секса,която изпитва???Това е ненормално.На времето Антъни Куийн е полягвал с огромен брой жени и го е правил в 3/4 от живота си.С възраста идва и импотентноста,но той взе че си направи дете на 82.ХОРА ПЛАЩАНЕТО ЗА ВЪЗБУДА Е НАЙ-ПЕЧЕЛИВШАТА ИНДУСТРИЯ,А СЕГА ПЕЧЕЛЯТ И ОТ ОБРАТНОТО.АМЕРИКА,КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ?
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Забраненото изкушава и поражда силен глад. Това не е зависимост а нормална нужда. Това е като вица:"Тамън си научих магарето да не яде а то взе, че умря."Най-добре жена му да се замисли и да предприеме нещо, защото не се гаси туй що не гасне.
16
0
 
2
 
! Отговори
Васко преди 14 години
То повечето мъже са болни от тази болест (зависимост) , и то сериозно болни. Само дето има една разлика. Тоя е богат до неусвес и има възможности да е зависим.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А пък като излезе от тая болница толкова ще му се е...Тва само ще влоши нещата :)
14
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Секса е хубаво нещо обаче всичко трябва да бъде във някакви граници! Ако Тайгър е прекалено потентен и жена му не може да задоволи неговия нагон, то той трябва да се лекува, защото алтернативата е да изневерява често на съпругата си със *** както е станало във този случай! Самия Тайгър признава че има проблем със прекалена си свръхсексуалност и затова сам доброволно се е подложил на лечение! Уудс иска да спаси семейството си и брака си и затова се подлага на всичко това! Дано се излекува
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами и аз съм ги пробвала, и не са никак импотентни, като всички мъже са. Нямат особена разлика с българите :-)
12
0
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 14 години
Нали знаеш, че верността на мъжа е според опциите му :))))
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хеее ми то тогава всички мъже сме за болница. Е може и да не изневеряват системно ,но ако можеха да си го позволят като Уудс хич нямаше да се ограничават.
10
0
 
2
 
! Отговори
haha преди 14 години
Ой, Тигре, Тигреее, да ти имам проблемите.