Бомбите в Бостън поставени в тенджери под налягане

В тях имало парчета метал, пирони и сачми
16 апр 2013 21:58,
101
Бомбите в Бостън поставени в тенджери под налягане
Снимка: БТА

Експлозивите за бомбените атентати в Бостън са били поставени в шестлитрови тенджери под налягане, скрити в оставени на земята черни платнени торби. Това обяви днес източник, запознат с разследването, предаде Асошиейтед прес.

По думите на източника, пожелал анонимност, в тенджерите е имало парчета метал, пирони и сачми.

Още по темата
 По думите му следователите са събрали някои от компонентите на бомбите, но още не са установили какво е било използвано за детониране на експлозивите, предаде БТА.

Трима души загинаха, включително осемгодишно момче, а над 170 са ранени от двете експлозии, станали край финалната линия на Бостънския маратон.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: бостънатентат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
12
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
И така като сме почнали, защо не казвате нищо за земетресенията в Иран? Или явния "тероризъм" в америка е по интересен? Вчера имаха трус 7.8 и очакват стотици жертви. Миналата седмица имаха пак над 6 с много жертви. Дали е случайно? А да, не вярваме в конспиративни теории. Ми значи господ ги е наказал. Само дето господ е един и същ и за мюсулмани и за християни...
39
1
 
1
 
! Отговори
БУЛТРАС преди 11 години
Мдааа.Иран трябва да си понесе инициативата.
38
2
 
2
 
! Отговори
bg преди 11 години
Kakvo se u4udvash 4i4o Mitko,toi e gjaur.I na drugata strana na sveta da otide gjaura si e gjaur.
37
2
 
11
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Не вярвам просто колко заблудени хора има да вярват на телевизиите. Още повече не вярвам, че може да има човек, който говори Български език и се обявява за американец и обижда народа си!Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
36
4
 
5
 
! Отговори
bg преди 11 години
I az sum amerikanski grajdanin ama ne se gordea s tova.
35
2
 
4
 
! Отговори
bg преди 11 години
Amerika podkrepja islama.
34
47
 
11
 
! Отговори
Hans Rus преди 11 години
Големи експерти се извъдихте бе мишки - комунистически шушумиги. Какви конспирации само измисляте. Аз живея в Щатите , американски гражданин съм И съм горд от това!Пфу нещастни червени червей - презирам Ви!!!Да живее АМЕРИКА!!!
33
1
 
9
 
! Отговори
От Бостън преди 11 години
4. Докторите днес говориха за пироните , метални парчета , шрапнели , по телата на хората . На двама братя са ампутирали по един крак . Майката на починалото момченце е с рана в главата в критично състояние .Материала , който са използвали за експлозия ( е не от липса на пари ) , а да не се открие кой е купувал материалите . Ако посетиш болниците , където са тези ранени хора , и се консултираш с докторитв , ще ти замирише по отблизо !
32
7
 
6
 
! Отговори
Do momi4eto na 17 преди 11 години
Ako naistina si na tolkova,to na 11.09.2001 si bila vse o6te po pampersi.Na taya data nyama i edin evrein na rabota v kulite bliznazi.Pri4inata:i zru,fbr i vsi4ki ostanali razuznavatelni slujbi v us,rabotyat za tyah.Ako si ve4e po pra6ki,moga da te osvedomya i po drug na4in...
31
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 11 години
do #38-sveta trebva da e na stranata na buntovnicite.
30
3
 
12
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
Ами ако се окаже, че индиански "бунтовници" си искат земята от "режима" на Обама?
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се забрани вноса и производството на тенджери под налягане от СЕГА!
28
0
 
5
 
! Отговори
bg преди 11 години
Terorista s tendjerata.
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безмозъчни *** от същата терористична организация, която ежедневно взривява и убива невинни цивилни в Сирия, поръчково взривиха и Бостън. Трагедията в Сирия е ежедневна и повтаряща се, тука е станала само един път и с много по-малко жертви. Същите тия терористи, които взривяват в Сирия, според медии там са "бунтовници" и "борци за свобода срещу режима на Асад", а в Бостън са "терористи" и "народни изедници".
26
1
 
0
 
! Отговори
до Момиче на 17 преди 11 години
(от момиче на 9) - ...аххахахаххха... Това по телевизията ли го казаха???... :)))
25
11
 
28
 
! Отговори
9667 преди 11 години
Няма "терористичен" акт, извършен на територията на САЩ през последните 3 десетилетия, в който американските тайни служби да нямат пръст! Това са документирани факти и са достъпни за всеки един, желаещ да се информира по тема!
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
EIIII TIA HAMERIKANZI ........ SAMO TE SE CHUVAT , DRUGI HORA NIAMA LI PO SWETA ........ NADUHA MI GLAVATA PROSTAZI
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Накрая май ще се окаже ,че делото е на американец противник на закона за разоражаването и ограничаването на продажбата на оръжие.Затова го е направил с тенджери, за да им покаже, че не оръжието убива, а човека!Само че ще го припишат на Алкайда пак.
22
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мога да се обзаложа,че сред ранените НЯМА НИТО ЕДИН ЕВРЕИН!Както беше при кулите близнаци.Какво мислите за това?
21
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички тука говорите празни приказки, защото никой от вас не е бил реален свидетел на случилото се, както сега, така и на 11 септември. Никой от вас няма ДОКАЗАТЕЛСТВА. Всичко в главата ви е само от това което са ви съобщили в медиите ИЛИ сте прочели в нета.Аз ЛИЧНО съм по склонен да вярвам на конспирациите в нета, защото имат по-реалистични доказателства от тези излъчвани в медиите. Така, че за мен 90% от терористичните атаки, са планирани от управниците на АМЕРИКА! НО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ 100%