Сблъсък на вселени: Жена с никаб vs. гей прайд в Лондон

Жената крещи "Бог е създал Адам и Ева, не Адам и Стив"
Обновена: 30 юли 2019 10:44 | 29 юли 2019 13:40,
62


По улиците на Лондон в събота се сблъскаха два свята. Жена, облечена с традиционен арабски никаб, атакува участващи в прайда Waltham Forest.

"Засраемете се! Бог е създал Адам и Ева, а не Адам и Стив", крещи жената с никаб към друга, която е загърната с шарения ЛГБТ флаг.

Историята за Адам и Ева присъства и в християнската, и в мюсюлманската религия.

Прайдът си продължил, а жената с никаба продължила да крещи "Засрамете се, засрамете се всички. Отвратителни, безсрамни хора", пише Independent.

Eдин от организаторите се опитал да отдели жената от тълпата ЛГБТ активисти.

Жертвата все пак се обърнала към жената с никаб с думите "Все пак ви обичаме, няма да позволя да ме засрамиш!".

Видеото е споделено в Twitter, а полицията във Великобритания е помолила всички свидетели да им помогнат да установят самоличността на жената с никаба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
11
 
21
 
! Отговори
Мухмуд преди 4 години
Ейййй браво на жената нинджа. Най-накрая нещо добро от тази религия.
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне е весело на тия паради. Фереджетата предизвикват само погнуса и страх.
27
8
 
31
 
! Отговори
Татко преди 4 години
Протестиращате жена има право да изказва мнението си, тъй като живее в свободна страна. Както едните имат право да парадират, другите имат право да не ги харесват и да го показват. Не видях насилие, така че всичко е нормално. Ако ще се отдаваме тотално на либерастията не виждам защо по улиците да не парадират и всички хора, които за любовници имат гумени кукли и животни. Те също имат право на свободно изразяване, нали така ?
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРСамо че мюсулманите в Лондон са местни 3 и 4 поколение, някой и повече...
25
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Toва е Лондонстан - среща на полуфабрикати. Така се подържат колониални интереси на собствена територия. Събери всякаква и3мет им и дай псевдо права, а големите да си правят пари на спокойствие. Някаква демократо-средновековна форма с модерни елементи на живот.
24
17
 
22
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
а кой е създал адам и стив тогава ако не е господ?ако не ти харесва в либералния свят бягай в не либералния защо си в лондон ако не си съгласна с ценностите на западния свят?
23
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 20 и ти си прав за това тоя проблем е толкова оплетен.Българите днешните са готови да сложат и бурка и тиара и равинска шапка и будистки халат и сари стига да им се плати за това.Впрочем така ще разбереш и защо са толкова против обратните и тоеа им е любима тема-не е защото това е най-големия или важния проблем на България, а защото и за гей паради и за анти гей паради се плаща добре отвън.За едното плащат либералите за другото фашистите.Но българин и *** няма да си обърше, без пари.
22
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко са досадни военните и гейовете с техните паради, но какво да се прави... традиции!
21
22
 
14
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
Не е добре жената явно....Това че има прайд си го решеват местните .Тях не им дреме за мнението на чужденци Ти например като дойдеш в моята страна където всички си носим калпаци на главите така защото сме си решили а не да ни казваш че не ти харесва понеже в твоята страна не било така?Това беше пример. Домакина определя условията а не госта. Който не харесва Дъга-джиите може да отиде в Корея или Бутан...и да се радва на хармоничен живот.
20
13
 
15
 
! Отговори
Ами до 20 преди 4 години
Дженди, не българите, а майката природа е решила да нямате деца и семейства!
19
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18 аз имам по-добра идея.Те да си правят парада.Ние пък ще си направим парад на хетеросексуалните защо само те да имат това е дискриминация.И на бас че нашия ще е по-многоброен, по биологични причини- нашия може да се размножава, техния пък е скопен по дефиниция, освен ако не смятат това да си лепнеш спин от секс отзад за форма на размножаване, щото може и така да е все пак така вируса се размножава, интересува ме равенството на всички пред законите, не равенството на заредените яко отзад.
18
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите бурки ще сложат ама няма да дадът на гейовете най елементарните човешки права да имат семейство и деца
17
1
 
11
 
! Отговори
питащ преди 4 години
А провериха ли, дали под никаба няма "ланга"?По цял ден ни занимават с глупости!
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пък после Дявола си казал бе що да създам едно гадно нещо а да са две колкото повече по-добре и създал нацистите комунистите другите тоталитарни крадливи плъ.х.ове и американските руските и турските ***.
15
16
 
23
 
! Отговори
Забрана преди 4 години
Да се забранят гей парадите !!! Гейове,не се натрапвайте на хората !!! Има много по-важни въпроси за решаване !!! Хора умират от войни,насилия,бедност,престъпност !!! Не се натрапвайте с вашите прищевки !!!Обърнете се към вярата!!! Вярата е помогнала на много хора по света !!!
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ще е по-як сблъсък и от тоя на Марк Антоний с Октавиан Август ислямофашисти срещу ге.йове.Аз по принцип хич не съм на страната на разните *** форми на живот, по темата със сътворението имам какво да кажа.Бог създаде Адам и ***, либералите да му подражават създадоха джендъра, а Дявола, го доядяло и на Единия и на другите и си казал и аз нещо ще създада *** да е гадно и какво да е какво да е създал ислямските терористи.Ето кое е по-гадно и от джендъра.
13
4
 
12
 
! Отговори
Ами до 12 преди 4 години
Има значение, когато вие си пропагандирате отклоненията сред подрастващите.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е туркиня не носи късо фередже непокриващо цялото тяло а само горната му част, за долната турският национален женски костюм предвижда шалвари.
11
14
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
знаааччччииииии ...по принцип кадъната е права ... Обаче.... МИСЛМАНИТЕ МОГАТ ДА АНАЛИЗАРАТ И ДАВАТ АКЪЛ ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, ЗА ТЕРОРИЗМА И АРАБСКИТЕ ЦИФРИ. Те единствено това донесоха на този свят, друго не се сещам. БОГ ... ДА ГО ОСТАВАМ НА НАС ХРИСТИЯНИТЕ. МЕРСИ.
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да се изпърдя и аз в тая тема, кво доказахме, че всички са расисити и дискриминират, нищо ново подс слънцето, Биг сигурно се срамува от нас пичове, като е създал Адам и ***, не значи че е изкал техните потомци да се избиват заради това кой с кого спи. Кой с кого си ляга няма работа в устите на хората