Опитва ли се Русия да приложи "корейски сценарий" в Украйна?

Това твърди шефът на украинското военно разузнаване
27 мар 2022 17:34, Нели Христова
78
Опитва ли се Русия да приложи "корейски сценарий" в Украйна?
Снимка: БГНЕС

Шефът на украинското военно разузнаване предупреди, че Русия се опитва да приложи към Украйна това, което той нарича "корейски сценарий", след като не успя да превземе столицата и да свали законното правителство.

Кирило Буданов казва, че приоритетите на Владимир Путин са източната и южната част на Украйна, след като офанзивата му до голяма степен спря. Ако успее да свърже тази територия, Путин ще се опита да наложи демаркационна линия, разделяща тази област от останалата част от Украйна, като след Корейската война, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
7
 
4
 
! Отговори
76212 преди 2 години
да де, ама след като се разгроми укро-вермахта, първо бившата нацистка държава Укриана ще бъде разпарчосана на повече от две, след което РФ просто ще гледа сеира на западното парченце - как там ще се изядат взаимно няколко натовски държави "изповядващи евро-атлантически ценности"...А Беларус и Приднестровието (и евентуално и Молдова,ако слушка) неусетно ще се сдобият с така мечтан излаз на Черно море. Нищо чудно,в центъра да се появи и една малка и стабилна еврейска автономна област, като гарант
41
7
 
8
 
! Отговори
Твърдо съм убеден преди 2 години
русия са ФАШИСТИ
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сценария Колумб отново да открие Америка )
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това което е определил как специална операция на територията на Украйна,която за Русия е чужда територия и близката чужбина след разделянето им от СССР и създаване на ОНД,протекли по цивилизовано за съвременен етап на развитие с махването на ръка на Елцин по въпрос за Крим на срещата за разделянето им както казват сега и при създаването на ОНД с определяне състава му и границите им още от 1991г. с появяването им,защо не я направил веднага след февруари 2014г. в защита с гвардейците с лентичките
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тюрмата на народите, последната колониална империя в света скоро ще рухне под напора на собствената си несъстоятелност - диктатура, беззаконие, алчност, корупция, грандомания. Неизбежно е! Но ще бъде кърваво и ужасно за всички наоколо.
37
5
 
12
 
! Отговори
ЛДНР преди 2 години
Стотици доказателства за престъпленията на нацбатальоните срещу мирното население в Мариупол. Избити са цели семейства, след като дни наред са държани, като заложници в собствените им домове. Масови разстрели на невъоръжени цивилни, които са се опитвали да напуснат града. Зверства над военнопленници, десетки видео доказателства в Telegram. Западни журналисти разкриват случаи на убийства на техни колеги, опитали се да покажат геноцидът над Донбас през последните 8г. Избити таврийски българи...
36
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един месец и се видяха колко струват. По въоръжение 10:1. 120 000 армия РЕДОВНА. 8 години подготовка точно за тази война. Трупана разузнавателна информация, резерви, складове, техника. Пропаганда - чак тука и личи. Какво го чака Путин ? В добрия случай - блато. Нека утре завзема Украйна - И какво? Мераклии за министри на марионетно правителство - НЯМА ДА ИМА. /всекиму е мил живота/. Ще им откраднеш желязото и житото , ако ги завземеш ще трябва и да ги храниш. После - безкрайни санкции
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Укрите са ромите на руската империя от 1000 години.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
влезе във войната подготвен, а другите са като цели за всеки с това име
33
4
 
4
 
! Отговори
от друга страна преди 2 години
е ясно ,че запада няма да върне на русия 200 млрд резерви . аз бих задържал тези територии като компенсация . както зеленски каза на руснаците да се махат от донецк и луганск така и путин може да упъти украинците ....една екскурзийка
32
8
 
11
 
! Отговори
Свобода преди 2 години
Най Великия Лидер на нашето съвремие, ето това е Владимир Владимирович Путин !!!!! Ще ни освободи от идващия нов мракобесен атлантически ковид фашизъм!!¡ Не желаем новия нацизъм !!!! Свобода за Народа !!!
31
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корея има хилядолетна история до 1945 когато САЩ и Съюзниците и Русия и Китай я разкъсват!Сигурно и тогава някой тамошен Зеленски и Кличко са получавали пари за това!
30
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде и кога Путин е казал че ще унищожи и разруши Укрйна? Целта е демилитаризация и унищожаване на бандеровци (азов). Всичко си върви по план. Нацисчетата са притиснати в мариопол.
29
2
 
2
 
! Отговори
ууу преди 2 години
До До 22 На ум и разум само дедо може да те научи чадо. Ай обърши си нослето.
28
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин в момента е като обладана и изоставена мома.
27
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Укритие така го нахохлика на *** че се чудят сега как да не излязат опозорената ботоксова мома в световното село :) :)
26
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради расисткото поведение на запада и с подигравателното отношение на запада към Путин се стигна дотук. И двете страни са еднакво виновни. Сега се осъзнаха но кел файда. Станолото стана. Лошите дни минаха, сега ни очакват още по-лоши дни.
25
5
 
2
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
Дедо, дедо, стой си на село най добре и не се обаждай
24
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В следващите дни или Путин ще бъде свален от власт (ликвидиран) или ще има провокация, която ще ескалира напрежението в конфликта за да има основание пcиxoпата да използва забранени оръжия... Задействан е "Чеченския сценарий".
23
16
 
12
 
! Отговори
Ззззззз преди 2 години
Урките са утайката на руснацията