Харис призна, че е „аутсайдер“ в надпреварата и призова за мобилизиация

Тя участва в кампания за набиране на средства щата Масачузетс
28 юли 2024 09:54, Петър Бойчев
47
Харис призна, че е „аутсайдер“ в надпреварата и призова за мобилизиация
Снимка БГНЕС

Американският вицепрезидент Камала Харис призна вчера, че е "аутсайдер" в битката срещу Доналд Тръмп, но потвърди, че нейната току-що започнала кандидат-президентска кампания ще надделее над "откровените лъжи" на нейния съперник, предаде Франс прес.

Харис, която през изминалата седмица получи подкрепата на големи имена в лагера на републиканците, за да замени Джо Байдън в надпреварата за Белия дом, участва в набиране на средства в Питсфийлд, щата Масачузетс.

„Ние сме аутсайдери в тази надпревара, това е вярно, но това е кампания за народния вот“, каза 59-годишната Харис, която е бивш сенатор.

Харис, която през януари 2021 г. стана първата жена, първата афроамериканка и първата личност от азиатски произход, заела вицепрезидентския пост, поема новата си роля на кандидат за изборите на 5 ноември.

Тя успя да даде нов тласък на кампанията на Демократическата партия седмица, след като президентът Джо Байдън обяви оттеглянето след силен натиск заради опасения относно възрастта му и неговите физически и умствени способности.

Вчера Камала Харис отново разкритикува републиканския си съперник Тръмп, който не иска веднага да участва в дебат с нея. „Надявам се той да преразгледа решението си, защото имаме много да говорим“, каза Харис, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
6
 
! Отговори
Докато преди 1 месец
Дименцията беше изкувел отз старост , тази си е натурално куха
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дуетът Камала -Лавров със сигурност ще спечели надпреварата.А ако включат и Петър Стоянов ,стават неудържими.
33
2
 
2
 
! Отговори
Мазгалов преди 1 месец
Много сме малки за да ги коментираме .А най- важното не разполагаме със съответната информация. Това от медиите е "пунта мара".Военнопромишкеният комплекс е определящ.Създаването на изкуствени военни конфликти и пласиране на оръжия са водещи. И така ....уж проста история,но не съвсем.
32
0
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 месец
Сега и Тръмп, и Камала Харис се заиграват с палестинската кауза, но това не попречи в Конгреса на САЩ да аплодират прави речта на Бенямин Натаняху, и то по време когато бомбардировките срещу палестинците в Газа продължават. За съжаление, политическата практика в САЩ показва, че подкрепата за палестинската кауза приключва с прилючването на изборите. Преди изборите политиците искат да не загубят подкрепата на левите избиратели, но след изборите става по-важно да не загубят подкрепата на ционистите
31
0
 
0
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 месец
До Анонимен 31: Ръсиш опорките без да имаш връзка с главният си мозък.
30
0
 
2
 
! Отговори
Лъжат преди 1 месец
Това не може да е истински човек. Вижте му големия врат и странните бръчки. Това не е човек, камо ли жена. Това че са ти сложили перука не те прави жена.
29
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия е слаба и изнемогва, а САЩ все още са най-великата военна мощ. Той за това Путин се нacира от страх от Украйна, щото Украйна взе страната на САЩ и сега САЩ са на прага на Русия. Уж всемогъща Русия, но САЩ така ги изигра, че не е истина. Бази на НАТО по границите на слабия Путин, скоро ще направят и военоморска база на НАТО до Варна, за да може НАТО да контролира Черно Море и да потапя руските подводници.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън как е президент, след като не може да е следващ президент? Лъжат
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тези изборите са като търг братче. Който събере повече пари от наддаващите, той печели.
26
1
 
7
 
! Отговори
До28 преди 1 месец
И къде стана тая работа и за това ли уркопите по цял ден реват в сайта и бълват врели некипели
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изборите не са задължителни. Ако не харесвам тръмп няма да гласувам за камала.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А сащ смениха ли президента на Венецуела - Николас Мадуро ? Нали им пречеше на демокрацията и щяха да му организирад Майдан ? И до къде стигна контранастъпа на нато и зелята ?
23
11
 
2
 
! Отговори
Киро Брека преди 1 месец
САЩ съсипа Русия, без дори да са влизали в пряка война.
22
4
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 1 месец
Колега, тези имат ресурс колкото целия свят, могат да те правят на луд колкото си искат. Къде си тръгнал да пикaеш срещу вятъра. Безсилен си пред кукловодите в САЩ, знай го. По-добре си трай и не се прави на мъж. Тези хора са всемогъщи. Смазаха самия Кенеди, тебе ли няма да смажат. Ти си една въшкa. ХАХАХАХХААХА диванена въшка
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и де в статията пише за 'мобилизИация' освен във фалшивото заглавие маНело ??
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БайДън не е добре да избере кон за вице. Нима не виждате как се смее. Със зъбите ха ха ха. Това не е смях а грохот. А и какво толкова смешно има .
19
0
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 1 месец
Гледай ти да не пострадаш щом си въобразил ,ще някой е длъжен да ги търпи
18
3
 
2
 
! Отговори
Ти сляп ли си н20 преди 1 месец
Номер 20, кукловодите си правят каквото си искат. Демонстрират всемогъщие като монтират сенилен старец за президент на НАЙ-СИЛНАТА държава, после ти монтират жена, монтират ти конфликт, монтират ти ЛГБТ и ти освен да мрънкаш на масата пред жена си и в коментарите нищо не можеш да направиш. По-добре си трай, защото скоро, ама много скоро ще пострадаш.
17
2
 
0
 
! Отговори
ze nigmar преди 1 месец
Армагедон...:)))
16
2
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 1 месец
Или карай с уркофилите дето просят бъркат това ,че щом не харесваш украинските нагляри си русофил