Медеведев: Арестувайте и Зукърбърг, той е като Дуров

Той призна, че руските власти също са имали претенции към Telegram
28 авг 2024 08:39, Петър Бойчев
35
Медеведев: Арестувайте и Зукърбърг, той е като Дуров
Снимка БГНЕС

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев предложи на Франция да арестува и ръководителя на корпорацията Meta Марк Зукърбърг, тъй като Facebook прави същото, в което е обвинен задържаният съосновател на Telegram Павел Дуров.

„Независимо от това какви ги говори този Макрон там, че това е чисто правна тема, че не можеш да влияеш на съдебните решения. Е, нека да арестуват Зукърбърг, когато той дойде при тях.

Той има същото нещо, което се случва във Facebook. Да, там има много боклуци и дори престъпна дейност, това е вярно. Но, първо, възниква въпросът дали създателят на тази платформа е отговорен за нея, той ли трябва да я регулира“, каза Медведев на среща с кандидати от оглавяваната от него партия „Единна Русия“.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност отбеляза, че руските власти също са имали подобни претенции към Telegram. „Но това не означава, че всичко това се прави с негово одобрение и те се опитват да му го припишат“, обобщи Медведев, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от Водещи мобилна
Китайският HQ-9B вече може да осигури многопластова противовъздушна отбрана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
1
 
! Отговори
Магелан преди 2 седмици
Шок и ужас.ХАааааааас.😭😭😭😭😭😂😂😂😂 Малкото Мече Медведчо се събуди с дълбок махмурлук и отново го свариха неподготвен за изхождане.Свърши Хубавата Водка и сега Минаваме на Самагон или Одеколон Тройнай.Може и син спирт за горене???
28
7
 
1
 
! Отговори
уха преди 2 седмици
Евреинът Мендел a.k.a. Медведев, пак се изходи неизтрезнял сабахлян. Забрави как го крепяха Саркози и Берлускони да не падне пиян пред журналистите. Сега като няма кой да го крепи се овърдаля в ла*ната си.
27
0
 
5
 
! Отговори
Яяяя преди 2 седмици
Защо Дуров? 1. Не е американски гражданин 2. Не е китайска компания юридическо лице с борд от директори и акционери и размита отговорност, а е физическо лице 3. Неохотно сътрудничи със секретните служби (но все пак го прави) 4. Необходимо е спешно приемане на закони за цензура преди масово навлизане на ИИ в социалните мрежи и съответната показна жертва!
26
3
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 2 седмици
Ха такъв! Нали нямаше Ковид!!!??? Сега пък бил дело на лаборатория. Трябва да се съберете с анти Ковид елементите и стиковете мненията си. Този път Медведев не е бил толкова пиян и е пропуснал да хвърли поне една атомна боНба.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо не пуснахте статия как Зукърбърг си признава,че са го принудили да използва инструментите за цензура по отношение на ковид?!Това си е лабораторен вирус.Като мълчите пак ще пуснат.Добре че Господ е милостив и ни спаси...
24
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 21 Дуров е син на Путин. Може да се среща с баща си когато и където си поиска.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зукърбърг очевидно съдейства на властите. Дуров не очевидно.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кремльовците също ползват защитената мрежа Телеграм за комуникации помежду си. Изключвам Путин който работи само с папки.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дуров е искал да се срещне с Путин в Азербайджан, но срещата му е била отказана след което си е бил камшика към Франция за да го арестуват.
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дуров е знаел че ще бъде арестуван. Може би точно за това е отишал във Франция. Нещо е научил от Алиев в Азербайджан което го е накарало да си спасява кожата като отиде във френски затвор. Тая издънка на руснаците е като издънката Сноудън на американците. Всички знаеха че Дуров е офицер от ФСБ.
19
0
 
0
 
! Отговори
Войводата преди 2 седмици
1. За четника няма значение на каква възраст е важно е сърцето2. Имаш ли сърце което ври което е свободно и следваш моите указания ти дори да си на 70 ще победиш 10 яничари на по 26 години тежко въоръжени3. Роб ли си или си свободен. Това е въпроса
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
интересно как руснаците са се загрижили за телеграм и Дуров, като по едно време го преследваха и му взеха всичко, после се опитаха да го забранят, и след това изведнъж станаха приятели, че сега и защитници. Но както Дуров сам описа ситуацията: "разбрахме се".
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоз изтрезнява ли някога
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зукърбърг не е като Дуров. Пентагона не ползва ФБ за армейски комуникации и управление на дронове. Тая разлика е голямото притеснение на Медведев и бандата в Кремъл.
15
6
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 2 седмици
ФЕЙСБООК Е НАЙ-СЛЕДЕНАТА МРЕЖА В СВЕТА :D ОТ НАС СЛЕДЕНА РАЗБИРА СЕ :D ЗУКЪБУРГЪР НИ ДАДЕ ПЪЛЕН КОНТРОЛ ИНАЧЕ ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО Е ГОЛЯМ БОРЕЦ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА :D АРЕСТА НА ДУРОВ Е ПО НАШЕ ИСКАНЕ , ЗАЩОТО ОТКАЗА ДА СЪТРУДНИЧИ КАТО НИ ДАДЕ КОНТРОЛ ДА ПОДСЛУШВАМЕ!
14
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Украинските служби издирват Медведев ..Няма да може ,да се скрие и ще то светнат скоро ...
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Щом тая пияна тараба се обади значи Дуров правилно са го хванали. А руснаци за демокрация и свобода на каквото и да било да не говорят. В демокрацията не трепем лгбт хора, също така всички копейци имате право на глас, а не както преди.
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зукърбърг няма да го арестуват. Той крие всички снимки и данни с Хънтър Байдън свързани с наркотици и престъпна дейност. Сключил е споразумение с ЦРУ и подава данни към САЩ. Напуснете Фейсбук! Никога съм нямал акаунт в клюкарника Фейсбук. Още при създаването му хората казаха, че това е шпионска мрежа.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като отиде в Москова го арестувайте вие
10
5
 
9
 
! Отговори
ЦРУ преди 2 седмици
МАКРОН Е НИКОЙ! ОБВИНЕНИЯТА СА ОТ НАС! А ЗУКЪБЪРГЪР НЯМА ДА ГО АРЕСТУВАМЕ , ЗАЩОТО ТОЙ НИ ДАДЕ ПЪЛЕН КОНТРОЛ ДА ПОДСЛУШВАМЕ У ФЕЙСА! ДУРОВ ОТКАЗА ДА НИ КАДЕ КОНТРОЛ С КОЕТО ВЪЗПРЕПИЯТСКВА РАЗСЛЕДВАНЕТО И В ПАНДЕЛАТА :D