10 причини той да ви пише, въпреки че не се интересува от вас

Не е сигурен какво иска
20 юни 2024 23:00, Михаела Лазарова
29
10 причини той да ви пише, въпреки че не се интересува от вас
Снимка: Istock

Във времето на социалните мрежи общуването с другите става по-бързо и лесно. Любовната комуникация също е претърпяла промени. Всяка нова любовна тръпка преминава през комуникация чрез съобщения. Пишем, вълнуваме се кога ще видят съобщението ни, дали ще ни отговорят и т. н.

Понякога обаче попадаме в ситуация, в която се питаме защо той ни пише, след като изглежда, че не се интересува от нас? Минало е доста време от запознаването, имало е комуникация, но той не показва кой знае какви емоции, въпреки това си пишем.

Възможностите за това мъжко поведение са много.

Той не иска да ви изпусне като приятел, работите заедно и не иска да си създава драми, проучва какви са вашите нагласи спрямо него, страхува се да не ви загуби напълно, както и:

1. Има нужда да си повдигне егото – Вие го карате да се чувства добре и да изглежда добре пред другите хора, така че той се радва да ви има наоколо като жена, с която да си повдига егото, когато му е необходимо.

2. Вие сте във зоната на приятелите или пък даже и там не сте – На него може да му е приятно да си пише с вас от време на време, понякога дори да ви се обажда, но истината е, че няма интерес към вас като към жена.

3. Вие сте неговият резервен вариант – Ако не му се получат нещата с някоя друга, той е спокоен, че има вас. Иначе рядко би направил нещо спрямо вас, което да е сериозно като стъпка, показвайки че иска да сте част от живота му. Харесва ви, но не чак толкова много.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: флиртемоциилюбов
Още от За да се разбираме
Кои аромати ни действат благоприятно?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 13, продължение ... започва свалки, изневери и се развежда(70% от разводите в САЩ са откъм жената). Разводът, разбира се, е след детето или време да има право на издръжка по закон, защото съпругът е подсигуряването със стабилност. Преди развод или извънбрачна връзка са значели отритване от обществото и да си сама без пари. От там и семействата са били здрави и жените са се озаптявали. Питай майка си дали баща ти е нейната топ любов и топ кандидатът. Но тя е ОТГОВОРНА, а не разпасана.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 13, продължение Ама ти говориш точно за схемата със свалячите, за която говоря и аз. Жените се втурват от глупост в такива схеми заради тръпката и поради вроденото им еволюционно. Нека пак го опиша. Харесва си Х. Той не я иска, защото има по-красиви, на неговото ниво, по-млади и т.н. и грам не изпитва чуства, а я минава само. Тя търси това ниво, защото въпреки 90кг 150см явно е "добра" за такъв мъж. "Примирява" се с някой и в наши дни поради липса на спирачки след няколко години
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 13 Колко жени са така? 1 на 1000. Винаги има изключения. Говорим за мнозинството. Има "заврян зет" като вид принизяване на мъжа, който е с жена заради парите й. При жените е дотолкова прието за норма, че няма такъв израз и никога е нямало. Модерната жена забрави ролите на половете- мъжът пази и издържа дома, за да може жената при бременността и след раждането да не остане на улицата, защото не е могла да работи, да се пази сама и т.н. Мъжете не са жени и жените трябва да се запрат.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ха ха Има такива случаи, но са примерно 1 на 1000. Говорим за общия случай, а не за изключенията. Примерно майка ми 20 години след смъртта на баща ми(години рак, от богатство до бедност заради лечението) постоянно говореше за него и последните няколко болна се молеше Бог да я прибере при него. Колко хора могат да кажат, че са виждали това в родителите си и да не е майка им да мели постоянно на баща им? Влюбената истински жена или с по-мъжки характер наистина може да издържа мъж, но е рядко.
17
1
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 1 седмица
Жена пари на мъж не давала, а колко женици работят на по две места, защото любимият съпруг все не успява да се задържи някъде на работа за повече от 2-3 месеца, тъй като според него не го оценявали и не му плащали достатъчно. После 2-3 месеца търси подходяща работа, на която обаче пак се задържа само месец-два и така до безкрай.
16
0
 
1
 
! Отговори
До 13, продължение преди 1 седмица
нито се жени за нея. Същото се е случвало и през късния соц, включително и гаджето от службата да му стане гарант за заем и после тя да го връща, защото предварително някой го е подучил как да постъпи. В наше време чак в медиите се оплакват наивници, че мъж ги е накарал да теглят голям заем, за да започне той бизнес, който да обезпечи общото им бъдеще. После взима парите и я напуска, а тя не може да докаже, че му ги е дала. Да не говорим за лигльовци, прахосали след сватбата парите на жените си.
15
0
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 1 седмица
Просто жена пари на мъж не дава, това си написал ти. Това показва, че или си съвсем младо хлапе без житейски наблюдения освен тези в училището му, или си човек, който по някаква причина живее много изолирано, не контактува почти с никого и затова не знае какви са типичните случаи при отношенията между мъже и жени. Още от баба си можеш да научиш за неприятни истории от 50-те и 60-те години на 20-и век. Млад мъж и девойка се срещат, той знае, че тя има спестявания, иска й заем, после не го връща,
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Математик И после става "10 причини да се разведа, защото с мъжа ми вече не е като преди",което се превежда на "работи,не ме води всеки ден на срещи и Пешо е по-засукан от него" и "Защо Пешо ме мина и избяга и няма вече истински мъже?" след години срещи със свалячи и 0 усещане,че те с нея се прежалват за по една нощ,но грам не я щат за връзка.Жената пуска при наличие на идея за връзка.Мъжът е различен- минава наред, но се обвързва при любов. И мината от други,обременена,по-стара сваля точкит
13
1
 
6
 
! Отговори
Математик преди 1 седмица
Статията може да се нарече: "10 причини той да ви пише, докато моя се скъсва *** от бачкане , за да ме заведе на Гърция" или " 10 оправдания да си пиша с други мъже, въпреки че съм обвързана" или " 10 начина да съм в социалните мрежи, докато съм с децата си"
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 14 "На жените външния вид не им е важен, за разлика от мъжете, а по-скоро да имат сигурност, но не от използваческия тип, а да си отговорен."Вярно? Миналата година си правиха експеримент.СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ПО КУЛТУРИЗЪМ БЕЗ АНАБОЛИ БЕШЕ ОБЯВЕН НА СНИМКИ ОТ ПЛАЖА ЗА "ЧИЧКО С ШКЕМБЕ".Нямате претенции за "прежалване",но всъщност в тоя случай удряте на атаки към мъжа,изневери,разводи и яко източване на мъжа с чанти по 2000лв и т.н. "да си плати за мъките ви".
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 14 Никой не обвинява жените, че търсите мъже с пари. Това си е вродено и всъщност нормалното в природата- женската търси сигурност и закрила. Проблемът на модерната жена е, че иска облагите, но с отричане на всички задължения. Преди се жени за парите и стои мирно и гради дом. Днес е с мъжа за парите и изневерява яко или върти по 5 мъже, защото няма грам срам и страх от развода, даже знае, че има облага и ще вземе парите на "оня смотльо".
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 14 Мъжът нарцис просто ще прави секс за една нощ и ще зареже жената.Няма след това да й отговаря.Жените са тези с "приятелска зона", "резервен вариант".Няма мъж да е с теб, но да си каже "Ако Пена се освободи, бягам при нея.".Просто жена пари на мъж не дава.Жената търси сигурност и често избира "по занижен критерий" мъжа. Харесва Пешо спортиста, ама бедният няма кинти, та се жени за Иван с автокъщата. Не обича Иван, така че Пешо, Митко и подобни остават "резервни варианти".
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 14 Няма мъж да иска да си чеше егото с жени, които не използва за секс. Има 1 на 100 мъже, които са много желани от жените- богати и успели, красиви, популярни, дето може да вкарат жена в "приятелска зона", защото не могат да се отърват от нея. Имам такъв познат, за който жени са се били в дискотеки и така заради общата група от приятели държи една жена, която го гони постоянно, като приятел. Но повечето мъже нямат толкова опции за секс, та да се налага така да режат жени.
8
3
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 1 седмица
Е, не е така. И сред вас има нарциси, на които им е приятно да си четкат егото. От моите приятелки една не знам да върти по двама, да флиртува с пет или да търси само секс връзка, еле пък да гони топ лачени кавалери. На жените външния вид не им е важен, за разлика от мъжете, а по-скоро да имат сигурност, но не от използваческия тип, а да си отговорен. И както писа една мацка тук: обвинявате нас жените, че търсим само мъже с пари. Е, не се сърдете, защото пък вие търсите само красиви жени
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ВСИЧКО ОПИСАНО Е ТИПИЧНО ЗА ЖЕНИТЕ И НЯМА НИЩО ОБЩО С МЪЖКАТА ПСИХИКА. Е, 1 на 100 може да е изключение. Мъжът няма "приятелска зона" и "резервен вариант". Той има "секс само зона" и зона "аако няма друга, ще се прежаля за 1 нощ". Жените просто се бъркат, че искащ постоянно секс индивид като типичния млад мъж сваля с цел връзка. От там и много стари моми, дето- един засукан се прежалил с тях, но са му под нивото, и вече мъжете на нивото им и искащи връзка с тях не стават.
6
1
 
5
 
! Отговори
Тони преди 1 седмица
Как ми го съобщи: Въпрос "Защо ме закачаш?" Отговор: "Важното е работата да върви". Не че е спрял....
5
1
 
8
 
! Отговори
Няколко мъжлета преди 1 седмица
плачат тук заради това, че някои жени не приемат някой да им се обажда само от време навреме без да има сериозно отношение към тях. Изглежда, че от жената се изисква да бъде винаги на разположение и покорно да приема онова отношение, което някой мъж е склонен да има спрямо нея. Но не са казват дали от нея се очаква да е 100% вярна на този мъж или се предполага, че може да си има съпруг или приятел, но щом като филанкишията все пак я търси от време навреме, тя трябва да е и на негово разположение
4
5
 
6
 
! Отговори
поредната преди 1 седмица
феминистка глупост сте написали..................колко лоши били мъжете, ама жените все мъже търсите нали...................да имате нещо вързано за секс и да го смучете за пари, нали??
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
11. Той още не е пораснал. Без значение на колко години е, манталитетът му е като на пубер от основното училище. Просто не си губи времето с него, дори много да го харесваш физически и да си забелязала, че по душа е добряк. Такъв и за секс-партньор не става, защото на него не може да се разчита. Дори вече да е с диплома и професия, той по характер си е все още дете. Не си въобразявай, че бързо ще го промениш. Ти си млада жена, която търси мъж, не си майка Тереза. Не си пилей младостта залуду.
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
О, ясно. Отново статия за това колко са ЛОШИ мъжете и не може да се разчита на тях. А не ви ли минава през ума, че той просто ви смята за приятел. Аз не искам да спя с всяка жена, с която си пишем. С някои от тях сме приятели още от детските си години. Какво лошо или ненормално има в това?