9 неща, които никой мъж не би търпял в жената

Всеки си има своята граница на търпимост
12 юли 2024 00:15, Теодора Драгоева
20
9 неща, които никой мъж не би търпял в жената
Снимка: iStock

Разбирането на динамиката на една връзка често може да изглежда като опит за картографиране на неизследвана територия – тя е изключително сложна, изпълнена с мистерии и пълна с неща, които не разбирате.

Подобно на връзката, и мъжете, и жените имат специфични нужди, желания и неща, които няма да толерират в една връзка, които понякога могат да бъдат трудни за разбиране.

Тази статия ще ви помогне да разберете нещата, които никой мъж не би толерирал от жената във връзката  им, според психологията.

А ето и кои са тези нетърпими поведения:

1. Липса на доверие

Мъжете често са обусловени от обществото да разчитат на себе си и да бъдат независими. Ценят личното си пространство и свобода. Ето защо всякакви неоснователни подозрения или обвинения могат да доведат до напрежение.

Когато една жена не вярва на партньора си без основателни причини, това изпраща сигнал, че тя не вярва в него или намеренията му. Тази липса на вяра може да бъде непоносима за много мъже.

Важно е обаче да запомните, че доверието е двупосочна улица. То трябва да бъде спечелено, уважавано и подхранвано и от двете страни.

Не забравяйте, че комуникацията е ключът към изграждането и поддържането на доверие. Откритият, честен диалог насърчава разбирането и намалява недоразуменията.

Именно чрез тези разговори можем наистина да се свържем с нашите партньори и да създадем отношения, които са пълноценни и автентични.

Цялата статия четете в Тiaoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: нетърпими поведения
Още от За да се разбираме
Какви емоции трябва да изпитвате във връзката си?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Патилански извод преди 2 седмици
Непоносимо е, ако съпругата му води безкрайна домашна война с неговата майка или ако определи на нейната майка ролята на постоянен домашен съветник, който същевременно е и нещо като началник на семейството на дъщеря си и думата на този началник е нещо като закон!
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да вони отвсякъде и да не е избръснала чаталосфинктера
12
7
 
5
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 седмици
Нимой да готви. Нимой да шие. Арчи пари за глупости.Слуша м.а.к.я. си.Се недоволна.Не пуска отзад.Не прай убави кавалчета.Не чисти у къщи.Не млъква.Такваз шута...
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хахаха на колегите най-големият страх е да обикаля магазините. Спокойно, ако печелите сума която да го позволява, ще ги имате на опашка пред вратата.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да разчита той изцяло да осигурява парите, апартамента, колата,да плаща за всичко, да и купува редовно скъпи парцали,да я води по скъпи ресторанти, екскурзии и въобще да го ползва за ходещ банкомат.А тя съответно по цял ден да лентяйства по моловете, по кафетата или ако работи - нейната заплата да си е само за нея, ако свършат парите на мъжа, да намира други.Да смята, че мъжът трябва винаги да е силен и сам да си решава проблемите. И да го сравнява с други-на Ива мъжа и "такъв",на Катя "онакъв".
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гръден кош с малка обиколка и ханш с голяма обиколка.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да не гълта.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да е дописник в днес, факти, все тая.
6
3
 
5
 
! Отговори
За първото преди 2 седмици
Доверието трябва да се заслужи. Ако той си знае, че редовно я ***, но въпреки това тя му има доверие, какво ще бъде мнението му за нея? Ще си казва наум, че тя е "уфсъ", няма да я уважава и ще бъде с нея само ако е преценил, че това му е изгодно.
5
3
 
7
 
! Отговори
Манипулатор преди 2 седмици
Емоционална манипулация? Ами, ако той разбере, че тя се опитва да го манипулира, значи това вече не е никаква манипулация. Тя се е оказала неспособна за такова финно въздействие върху психиката на другия. Той просто ще й гледа сеира и ще се забавлява с опитите й да го накара да направи нещо, което е изгодно за нея.
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И още едно - непрекъснатото дуднене. Все за нещо се мрънка, все от нещо е недоволна, все нещо й е криво.
3
3
 
6
 
! Отговори
Шибан коректор! преди 2 седмици
Не бих търпял да я заваря как прави скреч на снимката на Дебелян! Това би ме съсипало психически!
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не бих търпял да я заваря как прави сиреч на снимката на Дебелян! Това би ме съсипало психически!
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не бих търпял като се гушне в мен да ми се струва, че съм гушнал пушен паламуд! По-добре да гушна букета!