13 цитата за повече позитивизъм

Важно е да имаме положителна настройка за живота
15 юли 2024 06:00, Михаела Лазарова
9
13 цитата за повече позитивизъм
Снимка: Istock

Думите, които четем, чуваме, имат невероятна сила върху нас. Те могат да ни зарадват, мотивират, провокират, да ни накарат да се чувстваме зле. От нас зависи как ще реагираме на тях, особено на отрицателните.

В желанието си всеки ден да постигаме щастие, ние търсим компанията на добри и позитивни хора, слушаме и четем вдъхновяващи мисли на известни личности.

Днес споделяме с вас 13 цитата за повече позитивизъм.

„Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на своите мечти.“ – Елинор Рузвелт

„Успехът не е окончателен, провалът не е фатален: важна е смелостта да продължиш.“ – Уинстън Чърчил

„Най-голямата ни слабост се крие в отказването. Най-сигурният начин да успеете винаги е да опитате само още веднъж.“ – Томас Едисън

„Променете мислите си и ще промените света си.“ – Норман Винсънт Пийл

„Единственото ограничение за нашата реализация на утрешния ден ще бъдат днешните ни съмнения.“ – Франклин Д. Рузвелт

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 1 месец
До Анонимен 5 Ще се опитам да цитирам Далай Лама: " Вещите са за използване, а хората - за да бъдат обичани. Проблемът на съвременното човечество е, че обича вещите и използва хората."
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все западняци, бре! Как ли вижда нещата останалата част от света?
4
0
 
9
 
! Отговори
Име преди 1 месец
Е, Хубав ден!
3
0
 
8
 
! Отговори
историк преди 1 месец
От написаното по-горе, надявам се , е станало ясно кои са най-големите врагове на България в исторически план..... от великите сили - Франция и Великобритания - това е ясно като бял ден!!!А от съседните държави - Турция и Гърция............примери от историята-колкото искате!!!
2
0
 
9
 
! Отговори
историк преди 1 месец
Видях цитати на Чърчил и Рузвелт и не се е търпях да напиша няколко реда.............Чърчил , премиерът на Англия е искал да заличи България от картата на света, през 1919 г.Парижка мирна конференция, заедно с Клемансо(френски политик)............двамата са искали да изтрият България от картата на Европа.........добре, че Уилсън(президентът на САЩ) ги е спрял............Рузвелт, другият президент на САЩ също не е бил лош човек..........надявам се да сте разбрали кои са враговете на България!
1
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Михаелка, авторката на тая статия дали знае биографията на Чърчил и колко много той е мразел България???Преди да го цитира тоя българомразец...............да прочете малко за него и да не го величае, защото бил англичанин и бил много велик!!!Напротив............бил е голям *** и гадина и ако е зависело само от него, сега България нямаше да я има на картата на Европа!!!